24.A.K.O

1.6K 122 11
                                    

Ama hiç bir yerde göremedim. Zaten keçide arabasını gazlayıp gideli iki dakika olmuştu . Şimdi acaba bu ara sokaktan nasıl yolumu bulup çıkıcagım hiç bir fikrim yok.

Bir sağıma bir soluma bakınıp hangi yoldan gidebilecegimi düşündüm . Karanlık bi sokak olması tedirgin olmamı saglıyor .

Arabanın gittigi yoldan ilerlemek en mantıklı seçenek olduğu için bende o yöne ilerlemeye başladım . Yıkık evlerin olması tedirginligimin artmasını saglıyor .

Ayaklarımın çıplak olması da kibritçi kıza benzedigimin bir göstergesi olsa gerek . Her adımda ayağım daha çok acımasını sağlıyor .

Gözümü alan ışıgın yansımasıyla bir an duraksadım . Bu ışık nerden gelebilirdiki .

Tam karşımda........

Sizce doruk ,yakutu nasıl hatırlamalı..?

Yeni patronu begendiniz mi?

Esra'nın yeni bölümde nereye gittigini ögreniceksiniz .

Işık nerden geldigi konusunda bir fikriniz var mı?
Cidden hiç yorum yapmiyorsunuz ve benim yazma istegim kalmıyor.
Şu zamana kadar okudugum kitapların hiç birinde hafıza kaybı yoktu varsada yorum olarak bildirip bu yaziyi silebilirim.

Ama yeni bir konu ele alırken hiç yardımcı olmuyorsunuz. Okuduktan sonra bari voteleyin lütfen yeni bölüm sizlerin elinde yoksa yazmiyacagım ve yazım hatalarım var biliyorum cünkü telefondan yazıyorum ve telefondan yazmak çok zor oluyor.

******

İki adet araba farları gözümü almayı başarsada arabayı durdurup kapısını açan kişinin kim olduğunu öğrenmem için beni engelleyemez .

Gözlerimi arabadan inip bana doğru adımlarını sürdüren kişiye gözlerimi kısıp elimle arabadan gelen ışıkları engelleyerek tekrar baktığımda geriye bir kaç adım sendeleyerek ğittim .

Rüzgar'ın ne işi olabilir ki burada en son ayrıldığımızda görüşmüştük. Zaten oda veda için idi . Ama ne işi var bunun ve benim bu kılıkta onun karşısında ne işim var .

Karşıma dikilip gözleriyle baştan aşşagı süzüp gözleri gözleri mi buldu .

En son ne zaman kaç yıl oldu hatırlayamadım . Lisenin ilk yılı çok sevmiştim ama Şüheda beni aldattığını ğördüğünü söyledi. Esra ne kadar ğitmememi istesede ben ğidip gerçek mi doğru mu öğrenmek istemiştim .

3 yıl önce

Her zamanki gibi çıkışta Rüzğarla buluşup bir yerlere gidicez zaten lisenin ilk yılı olduğundan fazla yorucu bizde çıkışta stres atıyoruz.

Rüzgar bende iki sınıf büyük olduğundan çoğu zaman bir araya gelemiyoruz . Zil çalınca eşyalarımı çantama atıp sınıftan çıktım . Şüheda son derse gelmemişti . Esrada karnım ağrıyor diyerek dersten çıkıp lavaboya gitti.

Ama gidiş o gidiş derse daha gelmedi . Ben okul bahçesinden dışarı ilerlerken kolumu çekiştirmeye çalışan Şühedaya baktım.

"Sana çok önemli bir şey söylemem gerekiyor."

"Ne oldu söylesene merak ettirmede"

Bu kız galiba kalbime indirecek.

Aramızdaki mesafeyi kapattı .

"Rüzğar seni aldatıyor" bir çırpıda söyledi. Dediklerini beynimde oturtmaya çalışırken istemsizce sırıtmaya başladım .

Şüheda yanlış görmüş veya anlamış olmalıydı .

"Neden beni aldattığını düşünüyorsun" .

"Düşünmüyorum kendi kulaklarımla duydum arkadaşlarıyla konuşurken bu gün çıkışta bir kızla sahildeki cafede buluşcakmış" .

Yanlış duyma ihtimalide vardı . Kendime bu konuda inandırarak içimde kendini törpülemeye başlayan kıskançlık krizini bastırmaya çalışıyorum .

"Tamam o zaman gidip bir bakalım ama orda olmayacağına eminim" .

Şüşü ile okulun bahçesimden ayrılıp yürüyerek sahile indik . Cafe tam karşımızda duruyor .

İçerde Rüzgar yerine bir başkaları olduğuna eminim . Beni sevdiğini arkadaşlarından kıskanmasından anlayabiliyorum . Tabi sadece bu degil .

Oy vermeyi unutmayın

Aşkın Kuralı Olmaz (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin