Valami régi, valami új 3/2

94 9 3
                                    

Egy kis széljegyzet ami menet közben alakult át, így a régebbi részekben javítottam ( csak a Storm-ban ): Clintnek nincsenek gyerekei, csak házas volt. 


Miután felszaladtam a szobámba még saját magamat okoltam, amiért így leégtem, holott kívülről maximum csak annyi látszódhatott, hogy elcsúsztam, és elvörösödött a fejem.

Miután már kicsit megnyugodtam felvettem a fülesemet, és zenét hallgattam. Becsuktam a szememet a nagyobb átélés miatt. A „változatosság" kedvéért megint tombolós számot válaszottam.

A választásom újra egy AC/DC számra esett ( You shook me all night long ).

Épp elkezdtem volna énekelni, mikor éreztem, hogy valaki van a közelemben. Hirtelen kipattant a szemem és Apa állt az ágyam mellett.

-Minden rendben Tya? Úgy elrohantál mint akit kergetnek.

-Igen, persze, csak feljöttem zenét hallgatni.

-Engem nem csapsz be Királylány. Akkor szoktál azzal a valamivel zenét hallgatni, ha valami probléma van. Édesanyád temetése óta nem láttam ezt rajtad.

-Tényleg semmi baj nincs, csak egyre nehezebb ideig viselem, hogy ha távol vagy.

Hozzábújtam, hogy elaltassam a gyanúját. Semmi kedvem egy újabb balhéhoz azért, mert egy férfi rám mert nézni.

-Hát jó, akkor majd elmondod, ha szeretnéd. Tudod mindig itt leszek neked. Viszont én most lemegyek a többiekhez, Tony még most is azt hiszi, hogy a Kapitányt le tudja itatni, meg akarod nézni velem hogy ég le újra ?

-Persze, hogyne.

Lesből támadtam, ugyanis ráugrottam apa hátára, és így mentünk le. Neki az én súlyom olyan mintha egy normál ember felemelne egy könyvet, nincs sok jelentősége.

Újra a nappaliban, ezúttal kissé illuminált társasággal

Amikor szétnéztem akkor vettem észre, hogy a társasághoz csatlakozott Bucky. A zenehallgatás közben elhatároztam, hogy szakítok vele. Nem utálatból, csak úgy érzem, hogy ez egy fellángolás volt. Annak meg nem látom értelmét, hogy őt is áltassam. De most ezeket a problémáimat kicsit félre tettem, és elhatároztam, hogy a többiekkel fogok bulizni.

Mire leértünk a nappaliba addigra a hangszórókból a Timber című szám szólt, Tony az asztal tetején táncolt, megjegyzem nem is rosszul. Steve úgy ült az egyik fotelban mint a felügyelőtanárok egy gimis bulin. Sam és Bruce az üvegeket gyűjtötték össze, hogy tekézzenek vele. Clint meg egymagában ült a kanapén és sörözgetett. Intett, hogy üljek oda mellé, nem tétováztam, hanem mellé vágódtam.

-Tya, te emlékszel még amikor Laura elvált tőlem ? Össze voltam törve. Életemben nem éreztem még olyan pocsékul magam. Meg tudom érteni Tonyt, amiért ő is az önpusztításba kezd néha. Mindenkinek megvannak a maguk démonjai. Nekem az ivás és a válás. Az, hogy most csak egy sör van a kezemben ez hosszú hónapok kemény munkáját jelenti. Natasha volt a legjobb barátom, a halála számomra egy érvágás volt, ezt próbáltam meg feldolgozni az alkohol segítségével, de mint tudjuk az nem megoldás semmire sem. Mert ha meg is szüntet egy problémát, akkor generál egy másikat. Nálam ez a válás volt. Észhez térített, de már késő volt. Sok idő után újra vágyom arra, hogy valaki szeressen és azt a valakit viszont szeressem.

 Sok idő után újra vágyom arra, hogy valaki szeressen és azt a valakit viszont szeressem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Látszott, hogy az az egy üveg pia is kezd a fejébe szállni. Tudom, hogy ilyenkor milyen. Ha Clint piál akkor képtelenebbnél képtelenebb ötletek jutnak az eszébe, de most az egyszer nem állt elő semmiféle hülyeséggel.

Őszintén szólva nem volt több kedvem pszichomókust játszani, így inkább felmentem a lakó szintre, lefürödtem és bevágtam a szunyát.

Az a bizonyos másnap..( vasárnap )

Ellentétben a többiekkel én nagyon is jól aludtam: méghozzá a saját ágyamban, egyedül.

Már korgott a hasam ezért ébredés és öltözés után a konyhába vitt az utam, pontosabban az éhes gyomrom. A nappalin át vezetett az utam, ott viszont úgy lépkedtem, mint aki titkos bevetésen van, mert a társaság nagyja ott dőlt ki. Tony a dohányzóasztalon feküdt, Sam ugyanúgy, csak a zsenin keresztbe. Steve minden vasárnap Peggynél volt a kórházban, és ez ma sincs másképp. Ezt egy hűtőn talált cetliről tudtam meg. Apa a szoba közepén egy szál alsónadrágban, többieket meg nem tudtam.

A konyhába érve láttam, hogy ott már Bucky reggelizik elnyűtt arccal.

-Szia ( köszöntem neki, és hirtelen egyből beállt a jeges csend )

-Beszélnünk kell ( szólaltunk meg egyszerre )

-Először mond te Tya.

-Hát jó.. szóval az a helyzet, hogy szakítani szeretnék. Tegnap amíg zenét hallgattam, te pedig ki voltál ütve a gyógyszerekkel akkor gondolkodtam. Úgy tűnik, hogy ez az egész a részemről fellángolás volt, mert te nőnek tekintesz, és nem egy hisztiző gyereknek.

Bucky az egész magyarázaton csak mosolygott. Ember, most szakítanak veled és te csak vigyorogsz mint akinek jó estéje volt ?

-És te mit szeretnél mondani?

-Ugyanezt szerettem volna, persze a gyerekes rész nélkül. Szerintem maradjunk barátok, abban jók vagyunk *bocsánatkérő vigyor* és remélem, hogy megtalálod azt aki őszintén fog szeretni.

-Remélem te is Buck, de kisujj eskü, hogy barátok maradunk ?

Ő csak a kisujját nyújtotta amit összeakasztottunk.

A másnapos Tony ezt a pontot választotta, hogy a mi kis reggelinkbe bele zavarjon.

-Ti szakítottatok jól hallom ?

-Tony, nem tanított meg édesanyád, hogy nem illik mások beszélgetéseit kihallgatni ? (szóltunk rá egyszerre )

-Lehet, hogy tanította, de másnaposan kihagy az agyam, szóval ne vegyétek biztosra.

Így esett meg az, hogy akit a szerelmemnek hittem az lett a legjobb barátom.

-Köszi a reggelit Buck. Mi a terved mára ?

-Én kiruccanok egy kicsit, a küldetésig fel akarok kicsit töltődni, majd csak este jövök haza. A többiek meg úgyis ki vannak ütve, értelmeset nem csinálnánk. Neked ?

-Passzolnám, szerintem csajos napot fogok tartani.

3 óra múlva...

A „csajos nap" amit terveztem az eddig tartott, így még le kell foglalnom magamat. Ekkor eszembe jutott, hogy pár szinttel lejjebb található egy jacuzzi is.

Hirtelen felpörögtem és bevetettem magam a gardróbomba, ott előkerestem a kedvenc bikinimet. Átöltöztem, majd egy fürdőköntösben és papucsban, kezemben törölközővel száguldottam le.

A jacuzziba másztam volna be mikor a pörgés kezdett alábbhagyni, és észre vettem, hogy már Clint el is foglalta az egyik helyet.

-Hát te ? Nem szerveztél valami házon kívüli programot ? (néztem rá )

-Dehogy, „öreg" vagyok én már ehhez. Gyere inkább ülj be a vízbe, jut neked is. *mosoly*

Beszálltam mellé, majd „fáradt" tagjaimat kinyújtóztattam és becsuktam a szememet. Kicsit a víz alá merültem, de még az arcom kilátszott. Ebben a zen állapotban megéreztem, hogy Clint simogatja az arcomat és csillogó szemmel néz.

Az érintésétől újra megijedtem és a víz alá buktam. Ő azzal a lendülettel ki is emelt. Majd amilyen gyorsan csak lehet kiszálltam, felvettem a köntösömet és a szobámba száműztem magamat.

Mi van velem, miért van rám ilyen hatással ? Miért viselkedik így velem ? 

StormWhere stories live. Discover now