18

247 28 3
                                    

On vuosi 2023. Vuosi jolloin taas arvoinen avioliitto laki astui voimaan Koreassa. Kuusi miestä mustissa puvuissa hymyilemässä kalja pullot kädessä. "miltä nyt tuntuu yoongi viimeisiä minuutteja ennenkuin sun kihlattus tulee ja teistä tulee avio pari" taehyung sanoi ja piti miehen olasta kiinni. "jännittää niin vietävästi" yoongi huokaisi ja otti kulauksen juomastaan. Viaton nauru helisi viiden muun suusta saaden yoongin hörisemään ihmeissään miehille.
"Hyvin se sujuu usko mua" naurava seokjin sanoi hymyillen.
"Siis entä jos Jimin sanoo ei" yoongi Sanoi ja mietti kauhu skenaariota päässään "ÄLÄ NYT LIIOTTELE!" Jungkook huudahti ja läpsäisi miestä takaraivoon "tiedät ihan hyvin että Jimin on ollu myös ihan stressaantunut tästä sen takia koska se luulee että sä sanot ei" tuo jatkoi ja sai yoongin naaman surumieliseksi "mä en ikinä sanois hänelle ei" tuo hörähti ja sanoi olevansa tosissaan tuon kanssa. "kyllä me se uskotaan kunhan nyt vaan rauhotut" hoseok sanoi ja ohjasi muut istumaan paikoilleen. Portti oli täynnä faneja jotka tulisivat kiljumaan heidän tultua katselemaan heitä.
Jiminin äiti,sisko ja veli istuivat toisella puolella edessä ja hymyilivät rohkaisevasti yoongille joka odotti miestään alttarilla.
Piano musiikki alkoi ja Jimin ja isänsä kävelivät alttaria kohti. Yoongin bestman oli yoongin veli yunki joka hymyili miehelle. Jiminin isä irrotti otteensa ja meni seisomaan sormus pojan viereen joka oli hoseok. Pappi lausui sanansa ja sormus poika tuli ojentamaan sormukset parille.
Pitkä ja intohimoinen suudelma täyttyi rakkaudella ja tietysti sillä intohimolla.

Pari söivät pari palaa kakkua ennen kuin lähtivät hää autollaan kohti illan sviittiä.

Pojat heittivät vielä kukkakimpun taakseen ja tietysti hoseok sen sai ja kauhe nauru remmakkahan siitä syntyi kun mies alkoi hyppiä hymy suin paikoillaan ja kiusaamaan kahta nuorempaa siitä kuinka he eivät saaneet sitä jonka takia sitten Jin kävi hakemassa kannun vettä ja heitti ne miehen päälle ja sanoi että pitäisi käyttäytyä.

Jimin oli kiehnännyt hää auton takapenkillä yoongissa kiinni yoongin naama oli täynnä punaisia pusu jälkiä joka vain sai nuorimmaisen tekemään niitä tuolle lisää.

"Tässä herrojen sviitti" nais tarjoilia sanoi ja antoi kortin tuoreelle avio parille.
Yoongi kaatoi ensimmäisenä jiminin sängylle. "No pikku muru mitäs sitä sitten tehtäis" yoongi kysyi ja kävi tuon kaulan kimppuun. Jiminin kikatus kantautui miehen korviin. "Sun housut taitaa vähän kiristää" Jimin sanoi ja oli jo vyön kimpussa tiuhaan tahtiin. Pojilla oli enää bokserit vartalon peittona. Jimin istui tuon haja reisiin ja suuteli miestä. "Sä oot parasta mitä mulle on tapahtunut. Yoongin hampaat jiminin Solis luulla sai pojan vikisemään. Jimin painoi persettään vahingossa vain enemmän miehen kalua vasten joka kovettui tämän painauduttua tätä vasten vain enemmän. "Mmhhhh" yoongi mutisi ja otti tuon lantiosta kiinni ja painoi kihlattuaan kaluaan vasten.  Jimin äänähti ja katsoi yoongia jonka silmät olivat kiinni kaikesta siitä nautinnosta. Yoongi hivuttautui ottamaan omia ja pojan boksereita pois.

                                   °°°°
Sviitti oli täyttynyt hiestä ja nautinnollisista huokailuista.
Jimin nukkui puoliksi yoongin päällä hengitellen rauhallisesti. Siitä oli tullut yksi parhaimmista illoista. Jimin raotti silmiään ja silitteli yoongin hiuksia jotka olivat lakalla tuunattu. Yoongi hymyili ja halasi miestä. "Mennäänkö vaahto kylpyyn" yoongi kysyi ja siirsi huulensa miehen huulille. "Mennään vaan ja tilataan sitten mansikoita ja skumppaa" Jimin kikatti ja juoksi kyply huoneeseen. Yoongi huokaisi onnellisena. "MÄ RAKASTAN SUA BABE" yoongi huudahti ja juoksi kylpy huoneeseen jiminin perään
.
.
Ken tietää mitä miehien välillä vielä tapahtuisi tulevaisuudessa.

---------
MÄ RAKASTAN TEITÄ KAIKKIA LUKIJOITA KIITOS KAIKILLE JOTKA ON JAKSANUT LUKEA TÄN JA ANTEEKS SIITÄ ET TÄÄ ON OLLUT  HUONO MUT KIITOS SILTI.🥺💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜



Instagram ✓Where stories live. Discover now