ihme hyyppä

268 27 1
                                    

    Yoongi nk

Heräsin Jimin vieressäni, tuo itse heräili vierelläni. "Huomenta yoongii" tuo sanoi haukotellen, ""huomenta rakas" sanoin ja annoin pusun tuon otsalle. "Mun peppu on ihan saatanan kipee" tuo virnisti "mä kannan sut vaik siel keskustassa jos et jaksa nyt" sanoin ja tuo kikatti.

Olimme ottaneet uikkarit ja jotain muuta mukaan ja lähteneet rannalle.
Jimin ja minä vain kikattelimme ja istuimme ranta tuoleissa. Huomasin kuinka jiminin ilme muuttui todella ärsyyntyneeksi. "Jimin mikä on" kysyin tuolta "tuol on se mun exä joka lähentelee mua" Jimin sanoi vaisusti. Katsoin taakseni ja huomasin jisoon jiminin exsän puhumassa jollekkin. "Käyn hakee meille jäätelöä" sanoi "okei mulle mansikka jäätelö" tuo sanoi.

Kun olin kävelemässä kahden jäätelön kanssa näin ja kuulin kuinka jisoo moitti jiminiä tuon toisen tytön kanssa. Annoin molemmat jäätelöt jiminille ja sanoin että odottaa ja menin tyttöjen luo. Huomasin toisen olevan yksi vanha ystäväni lalalisa ja sit tuo ihme jisoo. "Mitäs tytöt puhuu tääl paskaa" sanoin matalalla äänellä. "Kuka mitä missä" jisoo sanoi ja kääntyi. Ei varmaan tunnistanut minua kun minulla oli maski ja aurinko lasit. "Ootko sä joku jiminin hoito" jisoo sanoi, ei tainnut tyttö tietää että jiminin poika ystävä oli min yoongi räppäri ja pianon soittaja. "En vaan avopuoliso" sanon maskini alta. "Onks se paska jo menny kihloihin" "älä hauku sitä" sanoin ja otin maskini ja aurinkolasit pois. "Yoo-ngi mi-min yoongi" tuo sössötti. "Niin" kysyin ja katsoin kuinka Jimin juoksi luokseni. "Yoongi mä ajattelin jo missä sä oot" Jimin sanoi "ei täs mitään" sanoin ja halasin poikaa. Jisoo ja Lisa katsoivat meitä pelon ja järkytyksen vallassa. "S-ssori" nuo sanoivat ja lähtivät "ihme hyyppiä" sanoin ja otin jiminin kädestä minttu jäätelöni. Ja suukotin tuota huuhille.

Instagram ✓Where stories live. Discover now