۝ B: BTBP || ALINTI + ÖNERİ

4.4K 123 2
                                    

Genç kızın isyanına hak verircesine "Erkekler işte şekerim, kibarlıktan ne anlarlar?" diyen Taçmin burada da bir kadın haklarına aykırılık kokusu alıyordu. Burç ve Alara'nın sorununa hakem olmak için gayet gönüllü görünüyordu doğrusu.

Kendiyle aynı fikirde olan iki yandaş bulduğu için o kadar mutluydu ki Alara, hiç vakit kaybetmeden "O kadar haklısın ki!" diye onaylayarak bu memnuniyetini dile getirdi. "Hele benim evlendiğim model... Eminim dünyada eşi benzeri yoktur. Ha iyi ki de yok! Seri üretime geçmiş hâlini düşünmek bile istemiyorum yani."

Taçmin yıllarca bu çileyi çekmiş biri olarak bilgiç bir ifadeyle tecrübelerini paylaşmaktan sakınmadı. "Ah, bana mı anlatıyorsun? O bir de benim abim!"

Despot bir ifadeyle Burak'a döndü ve kesin bir dille "O yanındakine söyle, bu gece bu odada kalmayı aklından bile geçirmesin." dedi. "Biz bu gece kız kıza pijama partisi yapacağız. Siz de artık yeni oda mı tutarsınız, şezlongda uyuklarken yengeçlerin götünüzü kıstırmasına razı mı gelirsiniz bilemem."

Kapıya konulduklarını fark eden Burç ve Burak birbirilerine bakındılar. Otel odasından çıkarken Burak "Ben zaten aranızda yatmayacaktım, oda tutacaktım. Sen de bana arkadaşlık edersin kardo... da benim suçum neydi şimdi?" diye sorgularken şapşal bir ifadeyle kafasını kaşıyordu.

*

Bu hikâyemi beğeniyle okuyanlar için farklı bir kurgu daha öneriyorum. Beklenmedik sonlara hazır olun. :)

"İşte benim hikâyem tam da burada başlıyordu. Dananın kuyruğu, sosyetik playboy Akın Koçoğlu'na olan imkânsız aşkımın başlangıcıyla kopmuştu. Nasıl böyle bir gaflete düştüm, dört odacıklı minnoş kalbimi böyle bir intihara nasıl sürükledim bilinmez. Hâlbuki ben "İnşallah iflas ederler de Akın fakir biri olur, normal yollarla tanışır birbirimize âşık oluruz." diyebilecek kadar saf ve temiz bir aşkla sevmiştim onu. Tamam, saflıktan uzak bencil bir düşünce ama olsundu. Sonuçta aşkta ve savaşta her şey mubahtır, değil mi?

Ha, unutmadan buraya dillere destan uğursuzluğumu da not düşmeyi bir borç bilirim. Artık bu kadar bahtsızlıkla değil Türkiye Kralı'nı, Kapıcılar Kralı'nı bile kendime âşık edemem.

Bu konuda hemfikir miyiz?"

Hikâye Adı: PLATONİK SİNDİRELLA

Kullanıcı Adım: -BuzlarKralicesi

Göz atacak olanlara keyifli okumalar dilerim.

BODRUM: Bir Topuklu, Bir Papyonlu ღBİTTİღWhere stories live. Discover now