Yeni Tatil Planları 40

6 2 0
                                    

Emre: Musti okullar bittiğine göre ne yapıyoruz?

Mustafa: Tabi ki de tatillee gidiyoruz...

Emre: Peki nereye gidiyoruz?

Mustafa: Tabi ki de senin yanına Safranbolu'yaa :))

Emre: Sen ciddi misin? Geliyorsun yani?

Mustafa: Babamla konuştum ben sen gelip alırsan gönderiyor. Bilmediğim yermiş yok güvenlik yok koruma yok falan laf edip duruyor.

Emre: Hm ben zaten babanla konuşmuştum ben gelip alırım demiştim veya o Bolu'ya kadar gelsinler ben ordan karşılarım demiştim.

Mustafa: Vlh bilemiyorum. Aslında Bolu'ya kadar gelirim de işte hızlı giderim diye göndermez.

Emre: Zaten işim gücün hızlı gitmek tabi sağlam araba olunca bas bas dur ben olsam bende basardım.

Mustafa: Aha Emre'de hızlı giderim dedi ahaha bunun ses kaydı alınıyor biliyorsun dimi?

Emre: Ahah biliyorum sende biliyorsun dimi benim de ses kaydı alınıyor.

Mustafa: Ohoho güvenlikli seni gidi seni zaten o telefonu senden alsam varya ohohoh içi çok gizli şeylerle dolu senin telefon var ya kolay kolay bilgileri alınmıyor hatta bazı şeyler kapalı artık ne varsa içinde :))

Emre: Nee nee sen benim bilgilerimi mi çalmak için mi uğraşıyorsun vayy seni gidi seni yakaladım seni hemde kendi ağzından benim bilgilerimi çalıp napacaksın sen hem uğraşma çalamazsın ama ben çalarım :))

Mustafa: Ahahah senden her şey beklenir. Bir şey bilmiyorum diyorsun her şeyi kendin yapıyorsun vlh iyi ki bir şey bilmiyorsun. Birde bilsen yaydık demektir.

Emre: Ya şapşik o öyle değil neyse salla şu Babanla konuşalım da gezip tozup eğlenelim.

Mustafa: Babamı bulmak zor şuan ben Anneme diyeyim o Annemi arıyor arada o desin ona o bizi bir ara ansızın arar toplantı yapar öyle konuşuruz. Bu arada dedin ya ses kaydı alınıyor diye babamın ses kaydı alınmıyor alınsa bile cızıt cızıt bir ses çıkıyor :))

Emre: Tm o zaman anlaştık. Bu arada biliyorum onu telefonun da gizli bir şey var bu arada dikkatimi çekti de biz konuşurken benim sesim bana geliyor senin sesinde sana geliyor mu?

Mustafa: Evett geliyor büyük ihtimal Babam ne konuştuğumuzu kayıt edip sonra dinliyor %99 eminim o böyle aksiyonları sever.

Emre: Bilmem ki her şey olabilir.

İkili uzun uzun konuştuktan bir kaç gün sonra Mustafa'nın Babası ansızım aramaktadır ve 3'lu toplantı odası oluşturmaktadır.

Babası: Gençler merhaba nasılsınız? Duyduğuma göre tatil planları yapıyormuşsunuz nereye yolculuk bakalım?

Mustafa: Baba sen izin verirsen Safranbolu'ya kaçıcam :))

Babası: Hm zaten bunu daha önceden konuşmuştuk diye hatırlıyorum.

Mustafa: Evet Baba da illah Emre'nin gelip beni alması mı şart? Zaten korumaları da yollayacan sen kesin korumalar beni Bolu'ya kadar veya Karabük'e kadar getiremez mi?

Babası: Şimdi şöyle getirmesine getirirler ama Emre'nin gelip alması daha güvenli o yolları her yeri biliyor bir sorun olsa hemen aradan kaçar gider. Zaten bazı durumlarda çok iyi kaçıyor.

Emre: Ben araya giriyorum ama özür dilerim. Sizin dediğiniz gibi olabilir ben gelip alabilirim hiç sorun olmaz da bir sorun var bu çok iyi kaçıyor dediniz ya ne konu da onu anlamadım?

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 11, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Gezgin ve Meraklı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin