Tanışma 1

102 12 2
                                    

Emre hani sen İstanbul'a gelecektin. Hani hep söylüyordun geleceğim geleceğim diye ama hiç gelip gittiğin yok. Biliyorsun değil mi? Bizim internetten tanışalım tam tamına 6 yıl oldu. Biz seninle 6 yıldır arkadaşız. Arkadaştan da öte olduğumuzu düşünüyorum.

Şuan aklıma ilk tanıştığımız zaman geldi aklıma ya hatırlıyor musun biz seninle 14 yaşında iken tanışmıştık. Fark ettin mi şuan ikimizde üniversiteye gidiyoruz. Benim buralara gelmemi sağlayan sensin Emre sen olmasan bunların hiç birini gerçekleştiremezdim. Evet ben zengin ve varlıklı bir ailenin evladıyım ama ailemiz varlıklı olduğu için derslere çalışmayan bir ahmaktım. Ama sen hayatıma girdiğin günden beri hayatım çok değişti. Ya ondan öncesinde ben okulun en ahmak öğrencisiydim sen beni okul birincisi olarak mezun olmamı sağladın. Bunu nasıl başardın bilmiyorum ama iyi ki tanışmışım. Artık üniversiteye başladığımıza göre İstanbul'a gelmeyi düşünüyor musun? Artık gel lütfen seni gerçek hayatta da görmek istiyorum. Seni başta ben olmak üzere ailem ve arkadaş çevrem bile merak ediyor. Benim hayatı mı değiştiren çocuk diye biliniyorsun buralarda ve herkes seni merak ediyor lütfen İstanbul'a gelir misin?

Babam tüm masraflarını karşılayacağını söylüyor. Eğer daha da uzatırsa oraya özel araba ve koruma eşliğinde seni İstanbul'a getirteceğini söylüyor. Babam bile artık yeter dediğine göre bence gelmelisin. Lütfen İstanbul'a gelir misin?

Emre: Bende gelmeyi çok istiyorum. Seninle ailenle ve o güzel arkadaş çevren ile tabi ki de tanışmak için can atıyorum ama biliyorsun derslerimden boş bir zaman bulamıyorum ama sana bir haberim var bu konu da. Bu sene içerisinde İstanbul'a geleceğim haberini vermek istiyorum.

Mustafa: Sen ciddi misin? Şaka değil değil mi? Bana lütfen gerçek olduğu söyler misin?

Emre: Evet hatta sana şunu da söylemek istiyorum. Ben sanırsam 28 Nisan'da senin yanına geliyorum. Eğer kabul edersen tabi ki de.

Mustafa: Sen ciddi misin? Kameralar nerede el sallayacağım? Yine her zaman ki şakalarından biri çok başarılıydı tebrik ederim. Ama o son kelime hiç iyi olmadı. Bizim kapımız sana sonuna denk açık istediğin saat, zaman, günde bize gelebilirsin. Sormana bile gerek yok aslında.

Emre: Ya demek inanmıyorsun? Şaka sanıyorsun. O zaman bu seni inandırır. Ya biliyorum tabi ki de bilmez miyim ama insan yine de sormak istiyor.

*Medya

Mustafa: Yaa bir dakika sen ciddisin ve biletini de aldın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Mustafa: Yaa bir dakika sen ciddisin ve biletini de aldın. Ama ben yine inanmadım şaka gibi geliyor ya bir dakika anneme gösterip geliyorum. Belki yanlış görüyor olabilirim inanamıyorum çünkü.

Emre: Yaa seni de inandırmak ne zor ya vallah biletimi iptal edeceğim şimdi vazgeçtim gelmiyorum.

Mustafa: Yaa tamam tamam bu sefer inandım annem bile şoka girdi. Cidden sonunda geliyor diye resmi 3 kere inceledi yaa dur sakın öyle bir saçmalık yapma oraya gelirim kafanı kırarım.

Gezgin ve Meraklı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin