9. Don't be shy

186 12 2
                                    

V: Spune-mi că glumești. Familia Lee?

JM: Taehyung, te rog lasă-l pe Hobi să îți explice. Ai dreptul să fi nervos și furios pentru ca ti-am ascuns identitatea noastră, dar trebuie să înțelegi anumite lucruri. Așa că taci și ascultă!

JH: Așa, să continuăm... Eu și cu Jimin eram angajați la firma familiei Lee. Firma care se ocupă cu păstrarea informațiilor secrete legate de politica și guvernarea Coreei. Totul a decurs bine, adică era o firmă perfect normală unde dacă îți făceai treaba nimeni nu comenta. Lee Minwoo și Lee Chaerin, șefii companiei, mereu erau prezenți și erau foarte interesați de cei care munceau acolo. Umbla zvonul că domnul Minwoo urma să îi cedeze șefia fiului său,Donghae, iar toată lumea era nerăbdătoare să îl cunoască. Însă odată cu venirea lui Donghae, în firmă a apărut și Jeon Somi. Absolut nimeni nu știa absolut nimic despre fata asta. Ea a susținut că nu are părinții, că nu are prieteni și că s-a mutat recent în Coreea pentru că, cică ar fi vrut să își refacă viața. Acum întrebarea e...ce i s-a întâmplat de vroia să își refacă viața?
JM: Exact... Adică totul e mult prea ciudat. Eu și cu Hobi am urmărit-o cât de mult am putut pentru că, sincer să fiu, chiar mă simțeam amenințat de ea. Partea stranie este că după un an, atât domnul Lee cât și Jieun au fost găsiți morți în apartamentul acestei Somi.

JH: Jieun era sora lui Donghae. Se știe că a avut oportunitatea de a intra și ea în firma tatălui său împreună cu Donghae, dar locul i-a fost luat de Somi. Jimin a fost apropiat Jieun și ea mereu îi povestea că fratele ei se schimbase radical de când cu Somi, care i-a devenit și iubită.

JM: Da... Plângea mult din cauza asta. Însă mereu când îi ceream mai multe detalii, ezita. Parcă ceva o oprea să îmi spună.

V: Păi și... Donghae ce a făcut? I-a murit tatăl și sora. În apartamentul iubitei sale.

JH: Atunci Somi a dispărut. A dispărut și de atunci până acum nu se mai știe nimic...

Jimin și Hoseok stăteau cu capul în jos. Taehyung și-a dat seama că povestea nu se termină așa, dar putea observa că întâmplările de atunci au pus multă presiune pe cei doi băieți. Și chiar așa era.

JM: Când Lee Chaerin a aflat de moartea fiicei și soțului său, a dat vina pe Somi. Ceva normal pentru că, atâta timp cât cei doi au fost găsiți morți în casa ei, ea era prima suspectă. Iar după dispariția ei, doamna Lee era convinsă că ea pusese totul la cale. A încercat să îi explice și lui Donghae aceste lucruri dar degeaba. El deja avea o traumă. Așa că ne-a contactat pe noi. Avea nevoie de ajutor pentru a rezolva cazul morții și nu voia să amestece pe cineva din exterior deoarece îi era prea teamă. Fiind șefă la cea mai mare companie din Coreea, avea acces direct la Poliția Coreei. Astfel l-am cunoscut pe Kim Seokjin, cel mai bun polițist, cel mai rațional și cel mai descurcăreț om de pe planetă. Cu ajutorul lui am ajuns ca și eu și cu Hobi să lucrăm în poliție. De aceea l-ai văzut pe iubitul meu cu acel pistol.

V: Ok... Asta e dubios. Dar tot nu înteleg ceva... de ce Jungkook? De ce eu? Noi nu am facut nimic. Ce treaba avea persoana aia cu noi? De ce vroia să ne omoare?

J-Hope s-a îndreptat încet spre blond pentru al calma. S-a așezat lângă el și i-a vorbit calm în timp ce îi mângâia spatele.

JH: Nu știu TaeTae. Chiar nu știu. Dar o să aflu. Știi... Chiar mi-a fost dor să iau parte la o altă misiune, însă nu vreau ca tu și Jungkook să fiți victimele.

În tot acest timp, Jungkook se trezise. O durere bruscă de cap îl străpunse și multe amintiri îi invadau capul. Era speriat și respira greu. Nu era un atac de panică, însă putea deveni.

If that's how love feels, I don't want it anymore  (VKOOK😇)Where stories live. Discover now