28. Bitchfights og kontoret

1K 24 10
                                    

"Ihhhh tillykke!! Det er altså for sindssygt.." Hviner Zara og hopper op og ned. Jeg ryster grinende på hovedet af hende, med et stort smil klistret til mit ansigt.

"Ja, det er ret sygt! Du skulle seriøst have set hendes ansigt.." Jeg bryder ud i grin. "Hun så sur ud, at det lignede hun ikke engang var ægte." Jeg griner endnu mere og Zara bryder nu ud i grin med mig.

"Med alt det plastik, tror jeg sgu alligevel ikke hun var særlig meget mere ægte i forvejen." Griner Zara, og jeg nikker mig grinende enig med hende.

"Touche."

Vi griner begge lavt, da Noah og Liam kommer op til os. Jeg krammer Liam hej, og giver Noah et hurtigt kys på hans læber. Han smiler ned til mig, og hilser derefter på Zara.

"Stort tillykke Chloe." Liam giver mig et kram og Noah efterfølger det.

"Vi tvivlede aldrig på dig." Blinker han til mig.

"Løgn!!" Hviner jeg og slår ham på brystet.

"Ingen af jer troede at jeg ville være bedre end Britanny." Jeg peger på dem alle sammen på skift.
"Ingen af jer!" Det er ikke engang løgn. De havde stået og grint af mig, da jeg fortalte jeg ville stille op til cheerleading. De havde endda grint endnu mere, da jeg fortalte jeg ville slå Britanny. Men se selv... Det var mig der endte med at have ret.

"Men nu ved i da, idet mindste, hvem der altid får ret." Jeg smiler kækt og Noah slår grinende til min skulder, mens Liam og Zara grinende ruller øjne af mig.

"Lad os gå ned til time. Den starter om 15 min." Zara nikker med hovedet længere nede af gangen, og vi nikker til hende. Vi har alle sammen timer sammen idag. Så det betyder at vi kan følges ad hele dagen.

Liam stiller sig hen på siden af Zara og Noah på min side. Noah tager hurtigt fat i min hånd og fletter vores fingre sammen. Jeg kigger op på ham og giver ham et smil, og det samme får jeg tilbage. Da jeg kigger hen på Zara igen, har hun opdaget vores hænder, fordi hun vrikker smilende med øjenbrynene. Hendes blik ryger væk fra mig, og lander længere nede af gangen.

"Når man snakker om solen.." Mumler Zara irriteret og bumber sin skulder ind i min. Jeg kigger forvirret på hende, men hun nikker blot mod længere nede af gangen, og der ser jeg hende. Hendes høje stiletter klinger som altid mod gulvet og hun har som sædvanligt hendes to piger på slæb. Jeg ved allerede hun er på vej herhen, for på lang afstand kan jeg se, at hendes blik borer sig ind i mit.

"Great." Mumler jer. Noah klemmer min hånd og jeg kigger spørgende op på ham.

"Hvis hun siger noget.. så bare sæt hende på plads."
Jeg nikker forstående. Tro mig, når jeg siger at jeg har tænkt mig at sætte hende på plads, så har jeg tænkt mig at sætte hende på plads.

"Gud hej Chloe... jeg så dig slet ikke." Siger hun da hun er bumpet ind i min højre skulder. Jeg ruller blot øjne af hende og mumler noget med 'klart..'

"Hvad vil du Britanny.." Sukker jeg dybt. Hun sender mig et af hendes berygtede falske smil.

"Jeg ville såmen bare høre hvordan vores såkaldte holdkaptajn går og har det." Hun spytter nærmest ordene ud, og jeg skal virkelig koncentrere mig for ikke at bryde ud i grin lige nu.

"Hvor er men'et?" Spørger jeg irriteret. Der er altid et men, når folk er søde mod dig. Især når folk som Britanny er søde mod dig.

"Meeeen jeg har en tanke som lige har strejfet mig.."
Jeg vidste det!! Der er altid et men..

"Der var en tanke der strejfede dig? Den må have haft en lang og ensom tur.." Griner jeg. Nogle få råber "ouch" og "uff" af dem der går forbi ude på gangen. Jeg kan ud af min øjenkrog se, at Liam og Noah er tæt på at tabe masken.

Chloe Scott | ✓Where stories live. Discover now