S I X T E E N

234 25 50
                                    

*Felix POV*

Ξύπνησα στις 5.00 και δεν ένοιωθα καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ένοιωθα σαν κάποιος να με παρακολουθούσε. Ηθελα να κοιμηθεί κάποιος μαζι μου οπως τις προηγούμενες ημέρες με την Jihyo.

Πηγα στην κουζίνα να πιώ ένα ποτήρι νερό και ειδα τον Changbin να κοιτάει εξω απο το παράθυρο ψιθυρίζοντας κατι με μια φωτογραφική μηχανή στο τραπέζι

"Binnie τι κάνεις εδω? Γιατι δεν κοιμάσαι?" "Ε- τι?- Α γειά Felix" "Συγγνώμη τι κανεις τέτοια ωρα με... ΤΗΝ ΒΌΤΚΑ?!" "Συγγνώμη Yongbok αλλα δεν με επερνε ο ύπνος" "Ναι και περιμένεις να σε παρει ο υπνος με το ποτό" Του ειπα και του έχυσα ολο το ποτο που ειχε μεσα το ποτήρι. "Προς τι ειναι η φωτογραφική μηχανή στο τραπέζι?" "Τιποτα απλα χάζευα τις φωτογραφίες που είχαμε βγάλει πέρυσι το καλοκαίρι" "Α μάλιστα μήπως ξερεις που ειναι ο Chan?" "Που θες να ξερω εγώ που είναι ο Chan? Δεν ήμουν μαζι του ετσι και αλλιώς" "Α μάλιστα... καλα δεν πειράζει, αντε ύπνο τώρα"

Τον αγκάλιασα απο τον ώμο και τον πηγα στο δωμάτιο του εκει ηταν που με σταμάτησε. "Felix... σε παρακαλώ μπορώ να κοιμηθώ μαζι σου?" "Αχ ρε Binnie... εισαι μεγαλος αντρας πλέον ξέρεις οτι δεν γίνετε αυτό" "Καλα καληνύχτα" Ειπε ξερα, μπήκε μέσα και μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα

Ο Changbin τωρα τελευταία συμπεριφέρεται περίεργα. Ειναι πολύ επιθετικός και πεταει πολλες σπόντες. Δεν ξερω τι εχει πάθει. Ακόμα αναρωτιέμαι που είναι ο Chan στις 5.00 το πρωί.

Πριν γυρίσω στο δωμάτιο μου πηγα πανω να δω την Jihyo. Φαινόταν να μην ηταν και τοσο αναπαυτικά. Την πλησίασα λιγο και με στυλ γάμου την πηρα στα χερια μου και την πηγα μεσα στο δωμάτιο μου. Την σκεπασα με το σεντόνι και την φίλησα στο μέτωπο. Μετα πηγα και εγω στην αλλη μερια του κρεβατιού και έγυρα το κεφαλι μου. Σχεδόν κατευθείαν με πείρε ο ύπνος.

*Changbin POV*

'Πως τολμάει να προτιμάει ακόμα αυτήν αντι εμένα' Σκέφτηκα καθως τον κρυφοκοιτουσα που επερνε την Jihyo στο δωμάτιο του.

Οταν σιγουρευτηκα οτι κοιμήθηκε πετάχτηκα κατευθείαν να πάρω την φωτογραφική μηχανή να δω τι ειχα τραβήξει

Κατέβηκα κάτω στο υπόγειο εκεί που ειχα την δικια μου συλλογή με φωτογραφίες του γλυκού μου Felix και δεν πήγαινε κάνεις. Μπορούσα να τις κοιτάω για ώρες. Τύπωσα και τις άλλες που ειχα τραβήξει πριν οταν κοιμόταν και τις κολισα στον τυχο με τις άλλες φωτογραφίες. Αυτη ηταν η αγαπημένη μου

love by accident Where stories live. Discover now