Harry, pusť mě!

3.5K 212 9
                                    

Hned jsem ztuhla na místě a bez rozmyšlení udělala otočku a šla rychle pryč jiným směrem, tempo mého kroku bylo rychlé a já neměla daleko od běhu, když jsem slyšela za sebou rychlé kroky, které se nebezpečně blížily, ohlédla jsem se a spatřila Harryho, který za mnou byl tak maximálně 5 metrů.

Ihned jsem začala utíkat, ale hned, jak jsem se rozběhla, tak jsem cítila, jak mě Harry bez problémů chytil do náruče a pevně mě držel, má záda měl natisklá na jeho hrudi, tak, abych nedosáhla nohama na zem.

„Harry, pusť mě!“ řekla jsem naštvaně a kopala jsem nohama. Harry semnou  šel k jeho autu a já začala být zoufalá.

„Nech mě kurva být! Běž si za někým jiným!“ zařvu, když mě postaví k jeho autu a hned toho začnu litovat, protože se hned jeho ruka ve vysoké rychlosti dotkla mého líce. Otevřela jsem pusu v šoku a svou ruku hned přesunula na poraněné líce. Zamračím se a než stihne cokoliv udělat, tak mu moje ruka přistane na líci, nevím, koho to bolelo víc, jestli mě moje ruka, nebo jeho líce. Jeho hlava se otočila a potom na mě koukl, tím jeho ledovým pohledem a beze slova mě strčil na zadní sedadlo.

„To si nemůžeš dovolit!“ zařvala jsem na něj, když si sedl na sedadlo a zapnul motor. Nevím, co mě deprimovalo víc, jestli to, že se mnou nemluví, nebo to, že nevím, co ode mě chce. Co když se bojí, že bych ho udala na policii a chce mě zabít? Začala jsem lomcovat klikou, ale bylo to marné, Harry zamknul. Očima jsem těkala po autě a hledala nějaký únik. Dřív, než jsem stačila udělat něco víc, tak jsme už stáli u jeho domu. Harry mě vytáhl z auta a chytl mě surově za loket, vedouc mě ke vchodovým dveřím.

„Nemám tě náhodou nechat? Co si myslíš, že sakra děláš?“ vyjela jsem na něj, když jsme, už byli v jeho domě a on udělal něco, co bych nečekala.  Svoje rty hned spojil s těmi mými, zůstala jsem stát, jako zkamenělá, ale potom jsem ho od sebe odstrčila.

„Co ode mě sakra chceš?“ zeptala jsem se ho, snažíc udržet si od něj co největší vzdálenost.

„Tebe.“ promluvil poprvé za dnešek tím jeho chraplákem a já cítila, jak mi po celém těle naběhla husí kůže. Potom mě natiskl na zeď a začal mě líbat. Tak moc jsem ho od sebe chtěla odstrčit, ale ze mě neznámého důvodu jsem ho místo toho, začala líbat nazpátek a svoje ruce obmotala okolo jeho krku. Pořád jsem si v hlavě opakovala, jak moc je to špatné, že bych tu teď neměla být a rozhodně bych se s ním teď tady neměla líbat, ale já si ten polibek užívala, stejně jako jeho doteky. Byl to pro mě naprosto nový pocit, nepopsatelný pocit. Měla bych přestat, ale já neměla vůli.

Najednou mě Harry zvedl, ale já tomu nevěnovala pozornost, vnímala jsem jenom naše rty, které se pohybovaly v dokonalé synchronizaci a jazyky, které bojovaly o nadvládu. Cítila jsem, jak mě opatrně pokládal na něco měkkého, a já otevřela oči, se zděšením jsem zjistila, že jsme v jeho ložnici, lépe řečeno na posteli a on leží mezi mýma nohama. Ale stále jsem spolupracovala, ale moje odezva byla tak maximálně poloviční. Přestat spolupracovat úplně mě donutilo to, když Harry se otřel svou pánví o tu mojí a já mohla cítit jeho erekci. Hned jsem se odtrhla od jeho rtů a začala ho od sebe tlačit pryč.

„Ne, Harry přestaň.“ řekla jsem, ale on svoje rty přesunul na můj krk, kde začal sát. Z mých úst se ozval lehký vzdych, za který bych se nejraději zabila, ale to nemění nic na faktu, že se s ním vyspat nechci.

„Prosím, nech toho.“ zamumlala jsem a následně se pokojem ozvalo zalapání po dechu, když jsem cítila, jak jeho prsty přejel na mém nejcitlivějším místě, přes kalhotky, jelikož jsem si vzala sukni. Začal mě dráždit přes kalhotky a já cítila, jak se moje tělo, i přes můj nesouhlas, otevírá naprosto novému pocitu. Snažila jsem se ho stále odtlačit, ale čím víc se mým tělem šířil ten pocit, tím menší sílu jsem měla na bránění se. Najednou jeho dotek zmizel a já otevřela překvapeně oči, ani nevědíc, kdy jsem je zavřela. Moje oči se setkaly s těmi jeho a já nevěděla, co dělat. Cítila jsem, jak Harryho prsty dávají na stranu látku mých kalhotek.

„Harry..“ chtěla jsem protestovat, ale on mě přerušil, tím jak přejel prsty po mém vchodě. Mé rty opustilo tiché zakňučení a já se trochu ošila, když jsem na sobě neustále cítila Harryho pohled, jakmile zjistil, že nebudu protestovat, teda spíše nemám vůli protestovat, tak zatlačil svými prsty, se kterým začal pomalu pohybovat tam a zpátky. Tichý vzdech se šířil místností a já nebyla schopná vnímat nic jiného, než ten, pro mě neznámý pocit. Jeho prsty se začaly pohybovat rychleji. Mé vzdychy pomalu, ale jistě plnily celý pokoj. Moje svaly se napínaly a já cítila, jak se pocit v mém podbřišku stává intenzivnějším a silnějším. Svýma rukama jsem pevně chytla prostěradlo a snažila se nevzdychat moc nahlas.

„Harry“ zavzdychala jsem a prohnula jsem se v zádech, když se dostavil mnou tolik očekávaný, ale zatím neobjevený orgasmus.

Rozdýchávala jsem ten intenzivní zážitek a měla stále zavřené oči. Otevřela jsem oči a všimla si Harryho, který na mě ještě stále ležel a skenoval můj obličej s menším úsměvem na rtech.

Naposledy jsem vydechla a s mým výdechem i přišel tvrdý dopad do reality.

„Já- já bych měla jít domů.“ zamumlala jsem a cítila jsem, že jsem ještě více zmatená, než předtím. Shodila jsem ho ze sebe a rychle vstala, snažíc se co nejrychleji vypadnout. Co jsem to právě udělala?

Ignorovala jsem Harryho volání mého jména a šla zkrátka ven.




Hi Girls!
Víte, že si strašně libuju v tom, aby děj pokračoval neočekávaně! 3:D
Vlastně jsem tam tu imtimnost s Harrym ani nechtěla dávat, ale moje nejlepší kamarádka /korektorka /strašněj perverzák si to prostě vydupala! :D

Myslela jsem, že tento díl věnuju Ariana_tor, ale protože vím, že strašně chce, aby byli oba spolu, tak jí věnuju díl, kde se daj (jestli se teda vůbec daj) dohromady! :))

WDUDT (blog) - http://onedirection-ff.blog.cz/rubrika/why-did-you-do-that

Please, no...(Blog) - http://onedirection-ff.blog.cz/rubrika/please-no

PN Wattpad- http://www.wattpad.com/68280347-please-no

Slova, která nevyslovím- http://onedirection-ff.blog.cz/1409/slova-ktera-nevyslovim

Slova, která nevyslovím (Pokračování) - http://onedirection-ff.blog.cz/1410/slova-ktera-nevyslovim-pokracovani

Love you! MyCatherine

(Můj e-mail MyCatherine@seznam.cz)

(Můj FB https://www.facebook.com/pages/MyCatherine/926234667406056?ref=hl)

Why did you do that ? HS / 13+Kde žijí příběhy. Začni objevovat