Raped

7K 287 3
                                    

Byla hodina do mého 'rande' s Harrym, byla jsem strašně nervózní. Měla bych vůbec jít?
"Taky bych ti radil... mohlo by to s tebou dopadnout hodně špatně." - proběhli mi jeho slova v hlavě a já se zamračila a povzdechla si. Nakonec jsem se radši rozhodla jít. Oblékla jsem si černé slim jeans, bílé tílko, světle modrou blůzku, kterou jsem si zapnula na tři spodní knoflíky, nějaké ty doplňky, trochu se namalovat a natočit vlasy. Měla jsem ještě deset minut, které jsem strávila nad výběrem bot, nakonec jsem zvolila hnědé kozačky na podpatku. Zazvonil zvonek a já si ještě stihla čapnout svou oblíbenou hnědou tašku a s hlubokým nádechem jsem vyšla vstříc Harrymu. Stál tam v celé své kráse, ale jeho pohled byl však zaměřený do mého výstřihu. Odkašlala jsem si a zamračila se.

,,Už se sakra těším na večer.‘‘ zašeptal hlubším hlasem, než obvykle a já vykulila oči.

,,Viš co? To nebyl dobrý nápad, měl bys jít domu.‘‘ vyhrkla jsem a chtěla zavřít dveře, ale on mě popadl za ruku a přitáhl k sobě,

,,Na to ani nemysli babe, jdeme se bavit.‘‘ přitiskl své rty na ty mé, byla jsem dost v šoku a pokoušela se ho odstrčit, on jen zavrčel a nakonec nechal a začal mě tahat k jeho autu. - Černý a naleštěný Range Rover, který stál před naším domem. Otevřel mi dveře a já nastoupila, celé auto bylo ještě cítit novotou a jeho osobitou vůní.

,,Kam to vlastně jedeme?‘‘ zeptala jsem se, po deseti minutovém tichu. On se ke mne otočil a mrkl na mě. Ten kluk je fakt divný... po chvíli jsme přijeli před obrovský barák, hudba z něj byla slyšet už o dva bloky dále. Zastavili jsme a Harry mi znovu otevřel dveře.

,,Och, jaký Gentleman.‘‘ zamrmlala jsem ironicky a on se jen zasmál. Vešli jsme dovnitř a Harry mě ihned táhl k podlouhlému baru, ze kterého vzal dva kelímky s nějakým alkoholem. Jen jsem nad ním ohrnula nos, ale on mi vtiskl kelímek do ruky.

,,Vypij to!‘‘ zakřičel na mě, aby překřičel hlasitou hudbu, ale i tak jsem sebou polekaně cukla ,,Na EX‘‘ dodal s úšklebkem a já kelímek pomalu přiložila k ústům. Pokusila jsem se to vypít co nejrychleji, aby to bylo, už za mnou a on mi dal pokoj. Při posledním loku jsem spolkla, něco malého. Zamračila jsem se a koukla se na Harryho, který se smál.

,,Co v tom bylo?‘‘ zamračím se a moje mysl hned začala vytvářet ty nejhorší scénáře toho, co bude následovat.

,,Neboj se nechci tě otrávit… jen něco malého na odreagování.‘‘ řekl jakoby nic a já na něj nevěřícně koukala, on mě zdrogoval? Co budu dělat? Viděla jsem jak polyká malý prášek a potom se na mě usmál.

,,Dnešní noc bude úžasná.‘‘ hlesl a přitáhl si mě k sobě. Zatočila se mi hlava a já skoro spadla, moje tělo začal zaplňovat, neznámá látka. Srdce mi silně bušilo a já měla pocit, jako kdybych v sobě měla snad tuny přebytečné energie, která mě přímo nutila začít tady tancovat, abych ji alespoň částečně vypudila z těla. Chtěla jsem zkusit něco nového, žádný stereotyp, ani lenošivé posedávání u baru.- Pustila jsem Harryho a šla doprostřed tanečního parketu, začala jsem ten pocit vnímat naplno a usmívala jsem se. Ucítila jsem ruce na mých bocích, bylo mi to jedno… chtěla jsem jen jedno- tancovat. Začala jsem se vlnit do rytmu hudby, tedy dělat to co všichni ostatní. Ani nevím, jak dlouho jsem vlastně tancovala, ale bylo mi to jedno, i kdyby to bylo několik hodin... což možná i bylo. Čím děle jsem tancovala, tím více jsem pociťovala únavu a ostrou bolest hlavy. Harry byl někde v nedohlednu a já si šla radši sednout na barovou židličku, hlavu jsem si podepřela a snažila se nevnímat tu dočasnou nevolnost. Někdo si sedl vedle mě a přitáhl si mě na klín, podle osobité vůně jsem poznala, že je to Harry.

,,Bolí tě hlava.‘‘ konstatoval a potom se smíchem dodal.

,,Neboj, na to si zvykneš.‘‘ zavrčela jsem a bouchla ho do hrudě.

,,Chceš domu?‘‘ zeptal se a já jen přikývla, vzal mě do náruče a spolu se mnou se prodíral lidmi a nakonec mě posadil na sedadlo spolujezdce. Koukla jsem na hodiny 3:49. Auto zastavilo a já si teprve teď uvědomila, že rozhodně nejsme u mě doma.

,,Kde to jsme?‘‘ zeptala jsem se, když jsme už oba stáli u auta.

,,U mě doma‘‘ řekl, jako by to byla samozřejmost, přepadla mě nervozita… co tam budeme dělat? Kousla jsem se do rtu, abych tuto hloupou otázku nevyslovila nahlas.

,,Pojď.‘‘ pobídl mě, když jsem zastavila. Odemkl dveře a pozval mě dovnitř, sundala jsem si boty a kabát, hned jak jsem se znova narovnala, se na mě natiskl Harry svým mohutným tělem. Hladově mě políbil, ale já nespolupracovala, nemohla jsem. Natiskl mě na zeď a já bolestně zaskučela a nedobrovolně začala spolupracovat. Zvedl mě do náruče a vyšel se mnou schody, zabočil do prvních dveří a hodil mě na postel a já začala couvat ve snaze, ubránit se jeho žádostivému tělu.

,,Ale no táák. Nekaž zábavu, dnes si užijme!‘‘ začala jsem kývat hlavou, na znak nesouhlasu.

,,Ne? Já myslím, že jo.‘‘ zašeptal, přitáhl si mě za nohy blíž a položil své tělo na to mé. Svýma skleněnýma očima jsem sledovala jeho pohyby. Svou rukou mě pohladil po tváři, pokračoval přes krk, až k mému hrudníku, když se chtěl dotknout mého prsa, tak jsem mu dala facku, jeho oči byly ledově temné a skenovali mě naštvaným pohledem. Zhýkla jsem, když mě chytl hrubě za vlasy.

,,Tohle už nedělej... poddej se nebo to bude horší‘‘ zavrčel a v jeho slovech nebyla žádná emoce, nadzvedl se a sundal si tričko. Koukla jsem se na jeho hruď a teprve teď jsem si uvědomila nebezpečnost celé této situace, odvrátila jsem pohled jinam a nechala slzy volně stékat. Chytl mou košili a hodil jí někam na zem.

,,Prosím nedělej to.‘‘ zaprosila jsem, když jsem na sobě neměla, už ani tričko. Úspěšně mě ignoroval. Sundal si kalhoty a tak na mě ležel už jen v trenýrkách, začal mi rozepínat kalhoty a já se ho snažila odstrčit, on mi vrazil facku a pokračoval tam, kdy skončil. Kalhoty byly někde v nedohlednu a jeho ruce zabloudili k rozepínání mé podprsenky, která skončila někde u kalhot. Nohy jsem tiskla pevně k sobě a ruce si tiskla na hrudník. Začal si sundávat boxerky a já začala zběsile těkat očima po místnosti, přece to nemůžu jednoduše vzdát! Podíval se na mě zkoumavě a potom se odklonil k nočnímu stolku, jsem volná? Proběhlo mi v hlavě a pousmála jsem se. Úsměv mi hned odpadl, když jsem zjistila, co vlastně hledal v šuplíku- stříbrný balíček. Zuby ho otevřel a já se dál, už nemohla dívat. Lehl si zpátky na mě a rukami mi brouzdal po mém odhaleném těle, zastavil se na lemu mých kalhotek.

,,Miluju panny.‘‘ zamumlal si a já se oklepala, bylo mi to vážně nepříjemné, on to ví a stejně to dělá? Pokoušel se mi sundat kalhotky, ale já měla nohy pevně u sebe. Jednou rukou mi roztáhl nohy a druhou mi sundal kalhotky.

,,Nedělej to! Prosím!‘‘ věděla jsem, že už je pozdě. Uvelebil se mi mezi nohama. Nebylo to nic platné, cítila jsem ostrou bolest v podbřišku a pokojem se rozezněl bolestný výkřik spolu s hrdelním stenem. Začal přirážet tvrdě a nemilosrdně. Z očí mi nepřetržitě tekla ta známá slaná tekutina.

,,Monstrum.‘‘ vyplula jsem na něj a on mě kousl bolestně do krku, zasyčela jsem. Měla jsem pocit, že mám každou chvílí umřít a nejraději bych i momentálně umřela. Jeho steny začali nabírat na intenzitě a já poznala, že za chvíli to skončí bolest, zoufalství, jeho dotyky na mém těle. Cítila jsem se strašně špinavá, znechucená sama sebou. Vyvrcholil a pomalu ze mě vyšel, svalil se vedle mě a já ihned stiskla nohy k sobě. Chtěla jsem odejít, posbírat si věci a odejít, zapomenout. Nohy mi volně vyseli z postele a já si na ně stoupla, což jsem neměla, pulzující bolest se ztisícinásobila a já spadla na podlahu.

Ahojte! Tento díl je věnovaný mojí nejlepší kamarádce, hroznému úchylákovi + mojí korektorce. Doufám, že se s přibývajícími díly, přibudou i čtenáři.

Love you !

MyCatherine

Why did you do that ? HS / 13+Kde žijí příběhy. Začni objevovat