Je zpátky...

3.5K 213 2
                                    

"Proč mi to jednoduše nemůžeš říct?" zakřičím na něj zoufale a rozhodím rukami.

"Proč se do toho musíš pořád, kurva, srát?" zařve na mě, stejně nepříjemně, jako já na něj a stoupne si.

"Myslím, že mám právo vědět, kdo ti to udělal!" odpáčím mu a založím si ruce na prsou.

"Vážně a co ti to právo dává?" uchechtne se pobaveně.

"Poslední tři dny jsem tady okolo tebe lítala, jako blbec a opečovávala tě!" obraňuju se naštvaně. Harry si jenom naštvaně odfrkl. Šel rychle ke dveřím, kde si vzal bundu, věnoval mi poslední pohled a potom třísknul dveřmi.

...................................

Procházela jsem se v parku a hleděla před sebe, nevnímajíc nic, než svoje myšlenky, které se upíraly k němu. Neviděla jsem ho od té hádky, tedy už 3 dny, které jsem uštěpačně přemýšlela nad tím, kdo by to mohl udělat.

Můj pohled padl samovolně na Liama, který seděl na lavičce pod obřím dubem. Měla jsem v plánu jít dál a nevšímat si ho, ale nestihla jsem včas uhnout očima, když se jeho pohled zabodl do mě. Vidět znovu jeho tvář bylo sice hrozné, ale vidět jeho napůl fialovou tvář bylo ještě horší. Ani jsem to nezaregistrovala, ale moje nohy mě samovolně donesly k němu a já sledovala jeho tvář.

"Co se ti stalo?" zeptala jsem se ho a snažila jsem se o lhostejný tón. Liam mě jen bez mrknutí oka sledoval a vypadalo to, že je mou přítomností zaskočen.

"Nic." odpověděl mi neutrálně, ale nepřerušoval oční kontakt. Všimla jsem si jeho kloubů na rukou, které byli natrhlé a oteklé. Chytla jsem jeho ruku do svých a zamračila se.

"Ty ses bil?" vyptávám se znova a přejedu lehce po jeho kloubech, rány byli ještě čerstvé, maximálně pár dnů staré.

"Ne." zvedla jsem pohled od jeho rukou a pustila je. Teď jsem se mu koukala do očí, které byli ledově chladné, jako ty Harryho.

"Myslíš si, že to nepoznám? Jenom nechápu, proč mi nechceš říct s kým." zamumlám a nepřerušuju náš oční kontakt.

"Prostě nechci." odsekne mi naštvaně a vstane, takže je skoro ve stejné výšce, jako já.

"Ale proč?" zeptám se zoufale a rozhodím rukama. Copak nechápe, že mu chci pomoct? Chtěl mi ublížit, ale dobrých zážitků s ním mám víc a má-li to být poslední věc, kterou udělám, dokud za kapitolou jménem Liam neuzavřu dveře, udělám to.

"Prostě to neřeš, jo?" zabručel se a já se zamračila. Dala jsem si pár věcí dohromady a stiskla ruce v pěst.

"Tos byl ty?" obviním ho a zeptám se spíše sama sebe a on nadzvedne jedno obočí.

"Co jsem byl já?" zeptá se mě a já se ironicky uchechtla.

"To ty si Harryho zbil!" zamračím se na něj, on neodpovídá a mě se do očí derou slzy.

"Já vím co ti dělal, Katy." hlesl tiše, dívajíc se mi do očí a tím mi úplně vyrazil dech.

"C-co? O čem to mluvíš?" zeptám se chvějícím se hlasem

"Tam, jak ti v té uličce skoro zlomil nos…… a potom jsem viděl i to u jeho domu. Jak si před ním utíkala a on byl jako rozzuřený býk!" křikl na mě potichu a já zalapala po dechu, jak to sakra mohl vidět?

"A i tak si mě skoro znásilnil!" křiknu na něj rozzuřeně a v tu chvíli se moje ruky setká s jeho tváří.

"Já jsem ale nebyl při vědomí!" obraňoval se a já jen zavrtěla hlavou a šla pryč. Slyšela jsem jeho kroky za mnou, ale nic neříkal. Začala jsem utíkat, ve snaze mu utéct, nebo se alespoň někde schovat, ale on byl přímo za mnou.

Najednou mě někdo chytl za ruku a přitáhl si mě na svou hruď, trochu jsem se uklidnila, když mě ovanula Harryho vůně a přitiskla jsem se k němu, sledujíc Liama, který začal zpomalovat a potom zastavil několik metrů od nás.

"Pust jí." zasyčel na Harryho Liam. Jen jsem se více přitiskla k Harrymu a doufala jsem, že mě k němu nepustí.

"Liame nech mě být." zamumlala jsem tiše a jeho oči se hned podívaly na mě. Jeho výraz se trochu změkčil, ale jenom tvrdohlavě zavrtěl hlavou.

"Nemůžu tě s ním nechat! Vždyť tě kurva bije, Katy! Zasloužil si to, co jsme mu udělali!" obhájil se a já cítila, jak Harryho stisk zesílil, ale věděl, že má pravdu…. I já to věděla, ale něco uvnitř mě mi našeptávalo, že mám zkrátka zůstat s Harrym.

Liam se po chvíli ticha rozešel směrem k nám a odtrhl mě silou od Harryho a odstrčil mě stranou, aby měl volný přístup k Harrymu.

"Jsi jenom hajzl!" zařval na něj a uštědřil mu dost nepěknou ránu do jeho, ještě nedohojeného, obličeje. Harry se hned probral a natiskl ho na zeď, uštědřujíc mu pár tvrdých ran. Za nedlouho se jejich role vyměnily a teď byl v hlavní pozici Liam, věřím, že nebýt Harryho zranění po celém těle, tak že by ho i přemohl, ale teď byl skoro bezbranný.

"Stop, přestaňte!" zařvala jsem, když jsem se dostala z toho transu, rozhodnutá pomoct Harrymu. Harry stál malátně na nohou, opírajíc se o zeď a Liam se, již chystal uštědřit mu další ránu, v tu chvíli jsem nepřemýšlela a chtěla jsem skočit mezi Harryho a Liama a odstrčit ho, ale místo toho, hned jak jsem byla čelem k Liamovi, mou tváří prolítla obří bolest a já spadla k zemi, v tu chvíli se neudržíc na nohou.

"Pane bože Katy!" zařval Liam, který mě uhodil a hned se ke mně sehnul. Rozzuřený Harry využil Liamovu nepozornost a vrhnul se na něj, svalujíc ho na zem a uštědřujíc mu několik ran, jenže Liam ho hravě převalil pod sebe a uštědřoval mu rány všude možně.

Chtěla jsem držet oči otevřené, ale moje oční víčka byla moc těžká a já se ponořila do tmy, to poslední co jsem vnímala, byl proud krve, stékající po mé tváři.

Hi girls!

tak se nám objasnilo to, kdo zbil vlastně Harryho, že jste nečekali, že to bude Liam! :3

Já jsem to taky nečekala, ale nějak mě to prostě napadlo :D

Taky jsem se rozhodla, že začnu přidávat pravidelně díly! :3

Pondělí, úterý ani středu nemám totálně žádný čas, takže v ty dny díly vážně nečekejte. :/

Čtvrtek bude Please, no...

Pátek bude Why did you do that?

Sobota asi nic

Neděle bude Why did you do that?

WDUDT - http://onedirection-ff.blog.cz/rubrika/why-did-you-do-that

Please, no...- http://onedirection-ff.blog.cz/rubrika/please-no

PN Wattpad- http://www.wattpad.com/68280347-please-no

Slova, která nevyslovím- http://onedirection-ff.blog.cz/1409/slova-ktera-nevyslovim

Děkuju všem moc za hvězdičky! :)

Ale kdyby jste napsali komentář, tak bych taky nebyla naštvaná! :D :)

Love you

MyCatherine

Why did you do that ? HS / 13+Kde žijí příběhy. Začni objevovat