Tears of Death - Capitolul XI

93 14 0
                                    

Apropo, actiunea se petrece 6 luni dupa incidentul de la scoala. Si.... s-ar putea sa fie mici greseli de ortografie.

Draga jurnalule,

Au trecut 6 luni de cand Alexis nu a mai venit la scoala, din cauza ca a sarit pe geam si a facut cunostinta cu asfaltul. Da, acum nu vezi, dar defapt rad! Pe de alta parte, a devenit tutorele lui Tyler... am uitat sa precizez ca parintii lui Tyler au murit? Mama lui a fost ultima victima, dar nu a avut aceleasi „semne". Adica toti ceilalti aveau urme de dinti pe corp, dar ea a murit inecata in lacul din parcul central, fiind ucisa de cineva. Politia nu are inca suspecti, deoarece nu exista alte amprente decat ale ei, fiind ciudat, deoarece ar fi trebuit sa aiba mana invers ca sa se apuce de gat, dar oricum nu cred ca s-a sinucis...

Acum sa trecem la lucruri tragice! Nu stiu cu ce sa ma imbrac la aniversarea de 6 luni cu Mark! E o oroare! Adica am rochia albastra, sau cea rosie... sau nu stiu! Mark si cu mine chiar am rezistat 6 luni si vreau sa-l fac sa nu regrete ca este cu mine, asa ca am sa-i pregatesc o seara speciala, dar nu stiu cu ce sa ma imbrac... Am sa ii cer ajutorul lui Jennifer, dar pana la intalnire mai e scoala! Si dau test la matematica! Suplinitorul este un grasan care ma uraste! Ori asta, ori e un obsedat sexual care vrea sa stau numai eu la tabla... Mai bine nu ma mai gandesc la asta...

Si sa nu o uitam pe Maddie, care are are „caderi de calciu" din ce in ce mai des... Dar cu toate astea, i-a fost alaturi lui Tyler in cele mai grele momente... Ti minte ca acum vreo cateva luni trebuia sa mergem intr-o „excursie" la o cabana a unchiului lui Maddie... s-a anulat! Pentru ca parinti morti si pentru ca organizare proasta...

Acum trebuie sa merg la scoala... bleah!

Revin dupa intalnire,

Jessica.

Jessica inchide caietelul, lasandu-l la intamplare pe birou. Auzind ca cineva suna la usa, se duce sa deschida, chiar daca este inca in pijamale. Deschizand usa, il vede pe Mark cu un buchet imens de trandafiri in mana. Speriata inchide usa la loc, zicand:

-Mark, buna! Stii... sunt in pijamale, lasa buchetul pe masa si asteapta-ma sufragerie...

-Oki doki! Ii raspunse Mark foarte calm din partea celalalta a usii.

Odata schimbata, vine in sufragerie, sarind in spatele iubitului ei. El se preface ca nu a auzit-o si ca e speriat, asa ca simuleaza o cadere pe podea, in care ea ajunge pe pieptul lui.

-Asta imi aduce aminte de prima seara. Zice el cu un zambet larg.

-Dar asta sigur nu! Sarutandu-l apoi.

Ridicandu-se de pe covor, se imbratisaza si apoi ea stica toata buna dispozitie:

-Du-te si adu-mi o vaza, cu apa.

-Da, sefa!

Imediat ce au pus florile in apa, s-au urcat in masina si s-au dus spre scoala. Toti trei aveau matematica prima ora. La intrarea in clasa se intalnesc cu Tyler si Maddie.

-Hei, voi doi! Ce faceti? Intreaba Tyler, dandu-si cu mana prin par.

-Felicitari, apropo! Spuse Maddie cu un zambet fals.

-Multumim, Maddie! Ii raspunse Jessica iritata, folosind un ton apasator cand i-a pronuntat numele. Atunci Mark i-a trans mana, astfel facandu-i semn sa se calmeze.

-Facem bine! Raspunse Mark.

-Nu o sa va vina sa credeti ca..... dar Tyler a fost intrerupt de Alexis, care a aparut in peisaj.

-Buna, copii! Spuse Alexis, fiind foarte fericita. Se putea observa insa ca un dinte din fata era fals, cel real fiind pierdut in urma accidentului.

-Wow, Alexis... Ce s-a intamplat cu dintele tau? O intreaba Mark, razand.

-Pai, asfaltului nu i-a placut dintele ala, asa ca a binevoit sa mi-l dea jos! Zise ea, intrand in jocul lui.

-M-am gandit si eu la tine, spuse el scotand un servetel din buzunar. In servetel era chiar un dinte. M-am gandit sa-l pastrez ca amintire, dar tu ai mai multa nevoie de el decat mine!

In timp ce pe Tyler il bufnea raspul, Jessice se enervase mai rasu pe Mark.

-Dar de ce ai tu dintele ei? Intreaba , Jessica vrand sa para geloasa.

-Vroiai sa il aiba pe al tau? Ii raspunse Maddie rautacioasa.

-Pai defapt am vrut sa il pastrez pentru ea, sa-si aduca aminte ce nu e bine sa faca. Adica sa sara pe geam...

-Hai, gata gluma! Parca aveati un test de dat! Iar asta cred ca-mi apartine, luandu-si dintele din servetel.

Dupa asta au dat un test foarte simplu din inecuatii.

Seara, cei doi mergand acasa la Jessica, dupa intalnire, aud ceva in tufis. Jessica se sperie foarte tare, dar Mark ii face semn sa taca, el apropiindu-se de tufis. Fiind destul de aproape, o aude pe Jessica:

-Mark... spune ea, simtindu-i-se frica in glas.

Un barbat avea un cutit la gatul ei, care-i zice:

-Ochi pentru ochi, si dinte pentru dinte!

Tears of Death (1/3)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum