bölüm 14

6K 294 52
                                    

Nehir:çünkü önüme atladı beni kenara itti. Allah kahretsin ki kenara itti.

Poyraz:bağırma lan asliya (daha da çok bagirarak)

O sırada zil çaldı içeri aras abim girdi  aslıyı görünce  yüzü sinirli  bir  hal aldı.

Aras:noluyo burda

________________________________________________________

Aras:noluyo burda (asliya bakip) senin ne işin var burda.

Sonra beni farkedip bana sordu.

Aras:Nehir  iyi misin?

Aslı:Aras seni aynı bıraktığım gibisin yine şununla ilgileniyorsun gözünü kör etmiş.

Aras:sanane aslı sanane

Ates:Aras Aslı  bir şeyler anlattı. Doğru mu?

Aras:yine mi aynı yalanlar. Asli artık nehirin yakasından ellerini çek. NEŞE benim kardeşim senin değil benden daha çok ilgileniyorsun. Nehirin sucu yok şunu bir anla artık.

Deyip aslının yanına gitti tam onun kolundan tutacakken poyraz mani oldu. Ama aras onu umursamadı.

Aras:defol git lan burdan

Poyraz:hopp hayırdır sen  o benim sevgilim burdan gidecek birileri varsa o da sen ve o senin kardesin olan velet.

Ates:poyraz laflarına dikkat et sonu çok kötü olur.

Nehir: merak etme senin evinde bu saatten sonra sen istesen bile kalmam ayrıca şunu da diyeyim umarım pişman olmazsın tehlikeli biri varsa şuan yanında duruyor.

Böyle deyince poyraz hızla yanıma gelip boğazımı sıkmaya başladı. Bir şeyler söylüyordu ama sesler uğultu halinde geliyordu. Tam gözlerim kapanacakken eller boğazımdan çekildi sesli bir şekilde öksürdüm.

Aras abim poyraza yumruk atıyordu sonra poyraz onu altına aldı  sonra ayrıldılar aras abim yanıma geldi nefes almakta zorluk çekiyordum. Poyraz ayağa kalınca bu sefer ege abimde yumruk attı. O da yanıma geldi ben hala öksürmeye devam ediyordum. Artık öksürmekten çok zor nefes alıyordum ve yaralarım çok acıyordu.

Aras:Nehir iyi misin?

Öksürürken başımı  salladım. Bir anda saçımdan  çok hızlı bir şekilde çekilerek sürüklenmem bir oldu. Zaten yaralarım acıyordu üstüne bir de saçımdan çekilince başım çok daha  fena ağrımaya başladı. Çığlık atarken abimler bağırıyorlardı ve biri beni kendine cekti. Sonra başım dönmeye başladı ve sesler uğultu halinde gelmeye başladı, sonrası ise karanlık.

________________________________________________________

Ateşten devam:

Bir anda poyraz gelip nehirin boğazını sıkmaya başladı ona o kadar sinirliyim ki onu ayırdık benim kardesim boyle yapmazdi asla bir kadina kiza el kaldırmazdı kesin o aslının basının altında cıktı bu neyse sakinim ben şu olayı halledelim zaten onunla ÖZEL olarak konuşacağım derken ayırdık önce arasla kavga ettiler sonra egede attı poyraz orda yatarken bu kez aslı malı nehirin saçından tutup çekti. O****u simdi bittin iste sen!! Boyle yapinca deminkinin üstüne iyice sinirlendim üstelik nehir çığlık atıyor  sertce nehiri onun elinden kurtardim tam o o*****ya aynısı yapacakken nehir yere yığıldı. Ulan  şimdi ne poyraz ne de o kaltak kalacak poyrazı falan tanımayacağım. Aras hemen nehirin yanına eğildi kucağına aldı şuan onunda benden farkı yoktu tabi akın  ve  egeninde. Hızla o iki salağa dönüp

MAFYALARIN KARDESI Where stories live. Discover now