bölüm 1

31.2K 810 185
                                    

Nehirin ağzından:

X:NEHIIIIIIIIR! GEL LAN BURAYA O****U

Bu iğrenç sesi duymamla hemen odadan çıktım

Nehir:Ne oldu B-

Hikmet (Babasi):gel gel

Deyip saçımdan tutup yere fırlattı küfürler etmeye başladı. Ne yapmıştım acaba yine? Yüzüme haddi hesabı olmayan yumruklar, tokatlar, karnıma, belime, sırtıma tekmeler atıyordu. Ellerimde ne kadar yüzüme siper etsemde  fayda etmiyordu. Sonra hırsını alamamış olacak ki kemerini çıkartıp bir çok kez vurdu artık dayanacak gücüm kalmamıştı ve çok  geçmeden bilincim  kapandı.

Ateşin agzindan devam:

Sabah erkenden uyanip yine herzamanki gibi kardeşimi arastirmaya başladım. Hiçbir iz yok onun hakkında. Diğer kardeşlerim  uyuyor o yüzden odada araştırıyorum. Kardesim bizden ayrılırken adı NEHIRDI. ama şimdi değişti mi hiç bilmiyorum. Of onun hakkında hicbir bilgi yok. Kafayı yiyecegim!!!

Size biraz kardeşimden bahsetmek istiyorum ona karşı o kadar özlem var ki icimde  diğer kardeşlerime belli etmesem bile çok özledim. Kardeşim bizden ayrılırken 2 yaşındaydı. Sapsarı saçları vardı. Daha yeni yeni uzuyordu.  Sonra yeşil gözleri vardı.

O sırada  murat aradı.

Ateş:murat bir  gelişme v-

Murat: buldum abi buldum. Çok şükür buldum.

Poyrazın ağzından:sabah ates abimin bana seslenmesiyle uyandım. Bir dakika ateş abim mi!!!

Ateş:poyraz kalk

Poyraz:abi ne oluyor?

Ates: bulundu poyraz bulundu. Kardeşimiz bulundu.

Poyraz:gerçek mi! Kimmiş nerde hadi almaya gidelim. Lütfen abi hadi

Ates:gidicez kardeşim sakin ol gidicez ama önce bütün ev halkına  duyurup ne diyecez onu konuşalım 

Poyraz:tamam abi

Nehirin ağzından devam:

Ah başım. Nerde olduğumu anlamak için baktım yerdeyim. Doğru ya en son bayılmıştım. Pislik herif evde yok galiba  Hemen sürüklene sürüklene  odama girdim. Aynada kendime baktığımda dudagim ve kaşım patlamış sol gözümün altı morarmış yüzüm sapsarı olmuş. Başım çok ağrıyor. Bu yüzden yüzümü boşverip uyumaya çalıştım. Nasıl olsa o pislik anca akşama gelir. Hatta belki hiç gelmez.

1 saat sonra:

Sırtımın belinin ağrısıyla uyuyamadım. Bende oturup düşünmeye başladım. Okula gitmiyorum hatta liseyi bile çok zor okumama izin verdi baba şahsiyeti. Annem ben küçükken ölünce babamla kalmaya başladım. Aslında hep düşünüyorum ben naptim ona niye sürekli beni dövüyor diye. Tam 13 yıldır hapis hayatındayım. Annem ben 6 yaşında iken öldü. Sadece 6 yılım normal geçti. Ama asla güzel değildi. Çünkü annemi de dövüyordu bu pislik. Ama annem varken sadece sarhos olunca dövüyordu sonra gelip annemden özür diliyordu. Ama annem ölünce tüm öfkesini benden çıkarmaya başladı sonra bir bahane bulup dövmeye devam etti. Ben annemi çok özledim.
Aslında biliyor musunuz annem bana sürekli Duru, DURU'M derdi hep ah annem ah!

Tam ben düşünmeye devam ederken kapı çaldı Allahım inşallah baba şahsiyeti gelmemiştir.
Hemen odadan çıkıp kapıyı açtım. Karşımda 5 tane afedersiniz taş duruyor. Beni görünce hepsi şaşırdı. Diğerlerine göre büyük gibi görünen adam beni görünce sinirlendi.

MAFYALARIN KARDESI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin