bolum 11

7.2K 300 62
                                    

Ates:nehir ben  seni çok  özledim kardeşim. Yanımdasın ama uzağımdasın. Sen benden bizden giderken 2 yaşındaydın ben senin kokunu  özledim. Hep (cebinden nehirin resmini çıkartır) bu resme bakıp seni bulma umuduyla ayakta kaldım. Nehirim güzel gözlüm beni affedemez misin? Beni de abin olarak kabul edemez misin?
_____________________________________________________

Nehirden devam:

Bana o kadar duygu yüklü bakıyor ki şuan benden cevap bekliyor. Belki evet ona sans vermeliyim ama bilemiyorum. Ilk gün hastanede yaptıkları aklıma gelince korkum artıyor ona karşı. Ama şu hayatta en deger verdiğim iki insanda aynu şeyi söylüyor. Abilerini affet onlara güven. Kafam karışıktı ama söyleyeceğim. Tam ağzımı  açtığımda kapı gürültüyle açıldı içeri  abla yerine koyduğum komşumuz Ayşe Ninenin büyük kızı Burçak abla girdi. Annem öldüğünden beri bana yardım eden tek insan. Tabi abimden sonra. Burçak abla 25 yaşında ve  doktor. Benimle kendi kızı gibi ilgileniyordu ama babam olacak şerefsiz onunla görüşmeme izin vermedi  engel oldu. O da yolda falan görürse gizlice soruyor. Aslında babamı şikayet edecekti ama ben engel oldum. Çünkü her ne olursa olsun annem varken bana babalık yaptı. Hatta biliyor musunuz bir kere saçımı bile okşadı. Ama annem ölünce bana kin besledi.

Burçak:duru ne oldu sana böyle iyi misin? Seni çok merak ettim

Deyip yavaşça sarıldı yaram acısada ses cikartmadim. Bende yavaşça sarıldım ateşe baktığımda burçak ablaya bakıyordu bu kim der gibi. Sonra ayrıldı ve konustum.

Nehir:iyiyim burçak abla ama sen benim burda olduğumu kimden öğrendin.

Burçak:ya ben seni aradım  çünkü tayinimi buraya verdim. Sonra  seni ve o Baban olacak iti gormedim bir kaç hafta bende sizin eve gittim yine kimse çıkmadı. Çünkü biliyorum ki o ayyaş adamın sesi hep gelirdi bize merak edip  arası aradım o söyledi. Basına bir sürü olay gelmiş.

Nehir:evet biraz öyle oldu

Sonra burçak abla ateşi gördü.

Burçak:duru canım bu beyfendi kim, aras nerde?

Ates önce bana baktı tam konuşacakken ben konustum

Nehir: benim öz abim

Ates abime baktığımda bana baktı şaşkınlıkla sonra ise gözlerinin ici güldü.

Burçak:nasıl yani

Nehir:ben evlatlıkmısım  o adam benim babam değil yani

Artık herşeyin farkındayım ve kabullenmeliyim. Ateşi de diğerlerini de.

Burçak:ah duru ah o gün seni dövdüğünde  şikayet edecektim işte. Ah Be güzel kızım neler çektin sen de bu it adam yüzünden.

Sonra Ates abime baktı  bir şey unutmuş gibi konuştu. Bende Ates abim baktım yumruğunu sıkıyordu

Burçak:a şey kusura bakmayın duruyu böyle görünce tanışamadık. Burçak ben (elini uzatır)

Ates:Ates bende(elini tutar)

Burçak:memnun oldum

Ates:bende

Burçak:durucum doktorun muayene etti mi

Olumlu anlamda başımı salladım

Burçak:ne dedi peki

O sırada doktor  geldi  tekrar muayene etmeye. Burçak abla onu tanıyormuş gibi gülümsedi sonra ayağa kalkıp yanına gitti.

Burçak: kuzey seni burda görmek ne güzel

MAFYALARIN KARDESI Where stories live. Discover now