bölüm 5

12.1K 401 31
                                    

Poyraz:noldu? iyi misin?

Aslı:şey hiçbir şey kardeşinin resmi var mi?

Olumlu anlamda başımı salladım resmi çıkarttım gördüğünde şok oldu.

----------------------------------------------------

Ateşten devam:

Yaptığım hata o kadar büyük ki ben  ilk defa bu kadar fevri ve başına buyruk davrandım. Kardeşim beni tanımadan yanlış düşüncelere kapılacak ve bu benim yüzümden. O gün yanlış yaptım bunu kabul ediyorum. O çocuk  bana ters davranınca haliyle gözüm döndü ama bunu isteyerek yapmadım birde üstüne abi deyince böyle oldu. Ben sadece nehiri kaybetmek istemedim ki sanırım artık tamamen kaybettim. Ben nehiri çok seviyorum ama bunu belli edecek cesaretim yok yada yapım böyle, birisine karşı sevgimi gösteremiyorum.

Sanırım bu annem olacak kadından dolayı.
2 yaşında ki bebeği satmayı düşündü ve sonra bizi  terk edip gitti. Evet yanlış duymadınız bizi  ve babam olacak o adamı  terketti.  Bizim için hiç  kolay günler değildi. Babam nerde derseniz o yaşıyor ama bizden uzakta kalmak istediğini kendisi söyledi ve diğer kardeşlerime  artık benim bakacağımı artık koskoca adam olduğumu söyleyip defolup gitti. Sadece canı sıkılınca yada  öylesine eve uğradığında geliyor zaten onda da bana görünmüyor. Eğer ben sinirliysem bana bulaşmıyor ama gidip akın a sürekli onunla yaşamasını söylüyor ve bunu da ben kabul etmiyorum. Zaten benimle yüz yüze gelemeyeceğini bildiği için bu konuyu sadece onun yanında açıyor akında gereken cevabı veriyor. Şimdi size anlattıklarım sanki beni insanların üstünde baskı yapan hep her dediği yapılacak biri gibi gösterebilir ama ben insanlara guvenmemeyi 8 yaşımda kardeşim bizden giderken öğrendim. Neden mi bu kadar ona bağlıyım peki söyleyeyim nehir doğduğunda onu  ilk önce ben  kucağıma aldım onunla küçük olsam bile ilgilenen ben oldum. Annem ne mi yapıyordu sürekli babama bu çocuğu istemediğini söyleyip duruyordu. Bu yüzden onunla hep ben ilgilendim ve kardeşlerime onun öldüğünü söyledim. Kardeşlerime annemiz bizi terketti deyip onların içindeki anne sevgisini bitiremem. Babamda annem bizi terk edince eve gelmemeye başladı ve sonra ayrı eve çıkıp arada uğrar oldu. Işte bu da benim hayatım. Ben tam 8 yaşında büyüdüm aslında.

__________________________________________

ARKADAŞLAR  ÇOK ÖZÜR DILERIM BOLUYORUM AMA BU HIKAYEYI BEN BAŞTA BAŞKA YAZACAKTIM YANI ARAS NEHIRIN GERÇEK KARDESI OLACAKTI AMA SONRA FIKRIMI DEGISTIRDIM FAKAT SOYADINI UNUTMUŞUM. ARASIN SOYADI ÇAĞLAR  VE HIKAYEDE DEGISIK ŞEYLER OLACAK IYI OKUMALAR)

Nehirden devam:

Nehir:bu kadar çok mu abim olmak istiyorsun

Ege:evet lütfen nehir tek bir şans istiyorum senden lütfen

Biraz düşündüm de aslında o iyi biri ne olursa olsun benim için kurşunun önüne geçti. Abim bile onu çağırmış ve benim için buralara kadar gelmiş ne olursa olsun pes etmiyor hem annemde onlara güven dedi yani hepsine güvenemem ama egeye sans vermek istiyorum. Bunu ben  degil daha çok kalbim istiyor. O diğerlerinden farklı bende hepsine abi demek istedim ama tek biri hariç onu asla affetmeyecegim. Bu kisi tabiki Ates. Yanlızca benden değil abimden özür dilemesi gerekiyor ve abimin onu affetmesi gerekiyor. Neyse konumuz şimdi Ege Abim. Bana merakla bakıyordu

Nehir:Sen diğerleri gibi değilsin ne olursa olsun yanıma geldin şansını denemek istedin ve en önemlisi abimin ve benim hayatını kurtardın. Tamam sana şans veriyorum ABI.

Inanmazca bana baktı ve sonra çığlık atıp bana sarıldı. Bende ona sarıldım

Ege:söz veriyorum pişman olmayacaksın kardeşim. Söz veriyorum

MAFYALARIN KARDESI Onde as histórias ganham vida. Descobre agora