bölüm 7

11.1K 343 31
                                    

Nehir:ver şu telefonu (bagirarak)

Aras telefona şaşkınca bakıp konuştu.

Aras:n-ne diyor bu?

Nehir bagirarak konuştu

Gördün işte ANNEM YASIYO...
_______________________________________

(Multi:berk( gerçek adı Fabrizio Aldo)

Nehirden devam:

Inanıyorum ya inanamıyorum bu berk nerden biliyor annemin yaşadığını. (Bu arada berk nehire liseden beri aşık ama abisi ile berk kavgalı bu yüzden abisi berki sevmiyor ve berk ile duru lisede arkadaşlardı ama berk aşkını itiraf edince nehir uzak durdu) Daha önemlisi annem yaşıyor mu? Peki niye gelmedi bunca zamandır yanıma? Nerdeydi başıma o kadar olay geldi niye yoktu? Y-yok inanmıyorum b-bu nasıl olur olamaz ki o ya-yasayamaz? Mesaj attı

Berk:güzelim inanmamakta haklısın bu yüzden sana resmini de atıyorum üzülmeni istemezdim ama bunu bilmen gerekiyordu.

Deyip resmini atti. Gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı 5 dakika sonra şoktan çıktım mesaj atacakken abim girdi ve arkadan berk yazısını gördü ama resmi değil. Sonra hızla arkamı döndüm abim yüzümü görünce önce şaşırsada sonra sinirle sordu.

Aras:duru orda berk mi yazıyordu ben mi yanlış gördüm?

Sessiz kaldım

Aras:o çocuk seni rahatsız mi etti? Hem senin yüzün niye böyle ver şu telefonu bana

Telefonu elimle arkaya attım. Ona şimdilik bir şey soyleyemezdim yalan da olabilirdi ama o fotoğraf hayır inanmak istemiyorum ben.

Aras:duru versene telefonu bak sinirleniyorum

Nehir:ha-hayır sorun y-yok ben hallettim.

Aras:niye kekeliyorsun o zaman ver dedim

Nehir:abi sorun yok lütfen hadi içeri geçelim

Bana ters ters bakıp konustu.

Aras:bu mesele kapanmadı burda hele bir misafirler gitsin konuşacağız

deyip önden gitti bende ardından gittim. Yüzümü farketmiş olacaklar ki ege abim ve diğerleri sordu ama gecistirdim ama telefon sesi duyunca kendime engel olmadım telefon bildirim gelince baktım.

Berk:güzelim iyi misin cevap ver yada dur oraya geliyorum dedi.

Valla gelir mi gelir. Abimden korkmaz o ama burda digerleride var aceleyle içeri odaya girdim telefonu arayıp gelmemesini söyleyecekken telefon kulağımdan alındı sinirle alan kişiye baktım abimdi. 1)bu hareketten nefret ederim 2) önemli olan abim ve berk kavga edecek. Sinirle telefonu alınca bende sinirlendim ve telefonu almaya çalıştım sonra vermedi. Sonra üstüne üstlük mesaja baktı bende sinirle ona bağırdım.

Nehir:al işte gördün ANNEM YASIYO.

Telefonumu elinden hızla alıp diğerlerini umursamadan dışarı çıktım burda daha fazla kalmak istemiyorum. Arkamdan kim bağırırsa bağırsın dönmeyip koştura koştura uzaklaştım ordan (bu arada nehir çok hızlı kosar) abim ve bir kaç numara ne kadar çok aradiysada cevap vermedim. Gidip banklardan birine oturdum ağlamaya başladım. Niye olmuştu şimdi böyle. Ben kendi halinde bir kızdım kimseye zararım olmazdı. Önce annem öldü yani ben öyle zannettim sonra başıma olmadık ne varsa herşey geldi, abilerim olduğunu öğrendim evlatlık olduğumu öğrendim, üstüne şimdi ise yıllardır gerçek babam olmayan adamdan dayak yedim ve sürekli kendimi suçladım annemin ölümüne sebep oldum diye niye peki bunların hepsi bir hiç uğruna mi oldu? Yanımda hareketlilik hissedince baktım. Berk vardı. Belki de sadece benim için yapmıştı doğruyu öğrenmem için. Hiç düşünmeden o ne düşünürse düşünsün göğsüne sarılıp ağlamaya başladım. O ise önce şaşırmada sonra kafasını başıma dayayıp kokladı elleri sırtımı sıvazlıyordu. Ne olursa olsun o beni seviyor ben onu sevmiyorum o benim gibi birini haketmiyor daha iyilerini hakediyor.

MAFYALARIN KARDESI Where stories live. Discover now