bölüm 12

6.7K 301 126
                                    

Gece tıkırtılar duymakla gözümü açtım. Ama oda çok karanlık. Ve ben karanlıktan çok korkuyorum. Yavaşça kalkıp odaya doğru gittim ama önümü göremiyorum. Arkamdan ses gelince arkami döndüm ve karşıma yine o cıktı.

BABAM...

_________________________________________________________

Nehirden devam:

Defne:kaç kızım kaç

Nehir:anne yardım et

Defne:kaç kurtar kızım kendini kaç

Hikmet:nereye kaçacağını zannediyorsun lan or*****

Deyip yanıma geldi sıkıca boğazımı sıkmaya başladı. Nefes alamıyorum.

Ciglik atarak birden uyandim. Kâbus görmüştüm. Alnımdan terler tek tek dökülüyordu ellerime. Ellerimi yüzümü kapatıp gördüklerimi unutmaya çalıştım. Birde kapı gürültüyle açıldı. Içeri Ates abim ve diğerleri girdiler Yüzüne bakmadım sadece seslerinden duydum.

Ates:nehir iyi misin?

Ellerimi indirmeden olumsuz anlamda başımı salladım. Sonra elini kaldırıp koluma koyunca sıçrayıp korkuyla geri çekildim.

Aras:duru iyi misin kardeşim?

Elimi indirip yüzlerine baktım. Hepsi endişeyle bakıyorlardı. Ağladığımı anlayınca

Ates:güzel gözlüm kabus mu gördün?

Ses çıkarmadım. Kimsenin içinde ağlayamadığım için kendimi sıkmaya başladım. Aras abim kulağıma eğilip konuştu.

Aras:meleğim seni herşeyden herkesten çok seviyorum. Kendini sıkma biliyorum kimsenin içinde ağlayamadıgını bu yüzden bir kişi yanında kalsın diğerlerini çıkartacağım ben. Kim kalsın yanında Ates abin kalsın mi?

Geri çekilince dolu gözlerle ona baktım. Ates abime dönünce bana bakıyordu. Aras abime döndüm olumlu anlamda başımı salladım o da diğerlerinin yanına gidip konuştu. Bana bakıp dışarı çıktılar. Ates abimle odada tek kaldilar. O da ne oldugunu anladı ki soru sormadı yada sonra abilerime soracak bilmiyorum. Bana döndü hala korkuyla bakmaya devam etti. Ben aslında aras abimin kalmasını isterdim ama direk onu söylesem hayatımı düzene sokamam. Yada ilk düştüğümde kırıldığımda korktuğumda sadece aras abim değil diğerlerine de sığınmalıyım. Onları kabul ettiğimi kanıtlamalıyım kendime.

Ates:güzel gözlüm iyi misin?

Ağlamaya basladim. Aklima yasadiklarim ruyamda gördüklerim gelmeye başladı. Ağlamam daha da şiddetlendi. Abime bakıp konuştum.

Nehir:değilim abi hiç iyi değilim.

Yavaşça beni sarsmadan sarılmaya başladı. Sarılması kokusu beni sakinleştiriyor. Ama ben korkuyorum. Yaşadıklarımı unutamadığım için o korkunç şeyleri yaşadığım için tekrar yasabilecegim için çok korkuyorum. Canım acısada umursamadan sıkıca sarıldım abime. Canım daha da çok acısın istiyorum. Bedenen canım acısın ki aklimdakilerden kurtulabileyim. Iyiki hayatıma girdi beni o adamdan kurtardı. Kurtardılar. Beni kendinden çok uzaklaştırmadan konuştu.

Ates:kabus mu gördün sen?

Evet anlamında başımı salladım.

Ates:ne gördün güzelim anlat bana?

Tekrar göğsüne başımı koydum yaramın acıdığını anlamış olmalı ki başımı kaldırdı o yatağın yan kısmına oturup beni rahat kendini rahatsız pozisyona koydu. Tekrar başımı göğsüne koydu

MAFYALARIN KARDESI Where stories live. Discover now