10.Bölüm-Kulak Misafiri

225 28 0
                                    

Herkesin bize baktığını fark edince bakışlarımı kaçırdım.

''İyiyim,Sen nasılsın ? ''

''Ee seni gördüm daha iyi oldum,diyim bari.Alcyone neyin var ?'' Ona yaklaşıp fısıldadım.

''Herkes bize bakıyor'' Hiçte şaşırmamıştı,hatta umursamadı. Sonrada kolunu arkama yerleştirdi.Ben onu izlerken de hoca hangi ara geldiğini anlayamadan,derse başladığını fark ettim.Odaklanmaya çalıştım.                        

                                                                            *******

Dersin özeti,odaklanmaya çalıştımıştım ama Andrew buna espirileriyle engel olmuştu,üstüne hoca'nın kızışması yetmiyormuş gibi ders boyunca William ve James'in anlamsız bakışarıyla uğraşmıştım.Ha bide Mia bana bir uçak fırlatmıştı ama uçak bana varamamıştı.Çünkü Andrew'ın gözüne girmişti.Mia ise özürde dilememişti.Bende bu olaya fazla tepki göstermiştim,çünkü Andrew bişe olmadığını söylemesine rağmen ben sanki gözü çıkmış gibi davranmıştım.Bu durum hoşuna gitmişti,William, James ve Mia'nın aksine. William için birşey demiyordum,James'i ise çözemiyor,Mia'ya ise anlam veremiyordum.Diğer derslerde aynı sıkıcılıkla geçti,fark ettimki eskisi kadar derse alakadar olamıyordum bu durumun sınavlara yansıycağından emindim.Her ders dakika sayar hale gelmiştim.Üstüne bide Fransızca dersi alıcaktım hemde James'ten.Bunu onunla konuşmadığımı fark ederek adımlarımı erkek yurduna doğru yönelttim.Daha önce hiç gitmemiştim ve neyle karşılaşacağımdanda şüpheliydim.

Yurdun koridorları girişi bizimkiyle aynıydı.Lakin daha basık bir hava hakimdi.Ter,nem,pis koku hakimdi kızların aksine parfüm kokulu bir koridorları yoktu ne yazıkki bizim yurdun aksine kapılarda isim yazılı olduğunu fark ettim ilk katta odasını bulamadım.Merdivenlere yöneldiğim sırada merdivenin başında William ve Jessica'nın konuştuğunu fark ettim.Geri adım atıp duvara sindim umarım görmemişlerdir.Şu gizlice dinleme işini bir son vermem gerektiğini fark ettim ama nedense merakıma hep yenik düşüyordum.

''Onu seviyorsun öyle değilmi,başından beri diyordum eğer böyle bir işe girersen duygularuna yenik düşersin diye!! ''

'Bana sesini yükseltme,ayrıca duygularıma yenik düştüğüm felan yok plan gayet iyi işliyor!''

''Yücelere söylemiştim.Başında halledicektik bu işi,senin gibi.-Jessica durakladı-

''Benim gibi ne!! ?

''Güçsüzsün, gücünün azaldığının farkındayım bize yansıtmamaya çalışıyordun farkındayız.''

-William bir süre sessiz kaldı-

''Nasıl anladınız ? '' İki haftadır halsizsin belki Alcyone bunu gribim gibisince kandırabilirsin ama...

Adım geçtikten sonra gerisini dinlemedim ne saçmalıyordu bunlar William kimi seviyordu ? yüceler kim ? william'ın nesi vardı ? Geldiğim yönden dönmek için arkamı dönmüştüm ki James in arkamda olduğunu fark ettim.Gözlerim onu orada beklemediğim için kocaman açılmıştı.

''Burada ne arıyorsun ? '' Acaba ne kadar süredir ordaydı. Düşünmeden söyledim.

''Seninle konuşmam gerekiyordu.''

''Benimde,gel benimle.'' Kolumdan tutup çıkışa yürüdük.

Black & White #WATTYS2015Donde viven las historias. Descúbrelo ahora