8.Bölüm-İkizler

233 32 0
                                    

Partiden ayrılma bahanem Mia'yı tatmin etmemişti daha doğrusu yutmadı diyebiliriz sabah yanıma geleceğini söyledi.Şimdide sakin adımlarla odama ilerlerken odamın karşısına yerleşen bir çift görmüştüm.Bir çift erkek ve kızdan oluşan,iyide nasıl oluyordu bu.Erkek öğrenciler buraya girebiliyordu elbette ama bir kızla aynı odayı paylaşmak yavaşça odanın kapısına tıkladım.İkiside eşyalarını yerleştiriyordu ve benim tıklatmamla bana yönelen bakışlara mağruz kaldım yalnız çift demişken bire bir aynı olan çiftti bunlar.Tanrım İKİZLER. kız olan sevecen bir gülümsemeyle karşılık verdi.Bende söze atıldım.

''Iıı merhaba ben Alcyone, karşı odadan...-saçmalıyordum bravo-sesler gelince...bir bakayım dedimde ee...memnum oldum kolay gelsin.'' Erkek olanın komiğine gitmişti belli çünkü ağzı kulaklarına varmış 32 diş sırıtıyordu.Sarı kıvırcık saçları ve koyu mavi gözlü biriydi kız kardeşi olduğunu tahmin ettiğim kızda aynı şekildeydi.

''Bizde memnun olduk ben Andrew buda kardeşim Ana.'' Bunları söylerkende sırıtıyordu.

''İkizmisiniz ? '' Tamam kabul garip hatta saçma bir sorudu lakin bu Andrew'ın daha çok sırtmasına sebep olmuştu söze atılansa bu sefer Ana oldu.

''Evetş ikiziz ve muhtemelen gecenin bir vakti neden geldiğimizide merak ediyorsun.'' Andrew ona uyarıcı bakışlar atarken ben genede sırıttım anlaşılan ikzilerleden erkek olanı ile iyi iken kız olanıyla anlaşmam biraz zaman alıcaktı.

''Aslında evet merak ediyorum ama şuan uygun bir zaman değil. ımm neyse kolay gelsin iyi geceler.'' Andrew mahcup bir gülümsemenin ardından iyi geceler dedikten sonra odama gittim.

                                                                                    ******

''Hadi ama Alcyone yemediğimi biliyorsun ''Mia,sabahın saat 6'sında karşıma dikilmiş hesap sormaktan çok merak içerisinde muzipçe sırıtıyordu.Ben dün geceden kalmayken hanım efendi çok dinçmiş,pes doğrusu.

''Dediğim gibi Mia gerçekten kötü hissediyordum.''

''Peki,anladım ama bu şekilde hissettiren James mi ? '' Hah! Azım açık kalmıştı.

''NE ? Dün gece kendin demedinmi partide onu düşündüğünü.Söyle hadi ondan hoşlanıyorsun öyle değilmi.'' Yataktan adeta uçarak fırladım.

''Hiçte birkere,hem nasıl bu yargıya varabiliyorsun anlamıyorum.Çok iyi kurgu oluşturabiliyorsun bunu daha önce söyledim mi ? ''

''Bebeğim bak sözlerime karşılık yataktan fırladın ve anında savunma moduna geçtin.Anlıycağın kendine ele veren sensin.'' Kapının tıklanmasıyla oraya yöneldim. Tahminim William yönündeydi ama bu saatte bizim dışımızda kimsenin uyanık olduğunu sanmıyordum.

''Selam.'' Gelen Andrew'dı acaba sesimizemi uyanmışlardı diye düşündüm.

''Merhaba.''

''Koşudan geliyodumda,sesinizi duyunca bir Merhaba diyim dedim.Acaba birşey rica edebilirmiyim ? ''

''Yapabiliceğim bir şeyise evet, neden olmasın.''

''Malum okulda yeniyiz, bugünlük için bize yardımcı olurmusun diycektim ? ''

''Tabii, olur saat 8:00 de dersler başlıyor zaten bende Mrs.Julian'ın yanına gidicektim 7:15 te hazır olun biraz okulu turlarız sınıfınızı öğreniriz felan.'' Karşılıklı gülümsedik sonra odasına yöneldi.

''Teşekkürler Alcyone . '' Odasına girene kadar onu süzme fırsatm olmuştu.Saçları dağınıktı beyaz teni spor yapmasından biraz kızarmıştı iyi bir vücüdu vardı.Hatta belki biraz çekicide diyebiliriz.Mia'nın seslenişiyle kendime geldim.

''Çocuğu süzüşün bittiyse gelde anlat hemen kim olduğunu.''

                                                                                      *****

Mia ile oluşan sabah sohbeti son bulmuş bende ilk ders bedensel faliyet adında işgence dersi olan koç Deal'ın dersi için siyah tayt-tişört ve siyah spor ayakkabı üçlemesiyle İkizleri bekliyordum.

Forma Andrew'ın üstüne cuk diye oturmuştu.Sarışınlara mavi zaten yakışırdı ama onda ayrı bir durmuştu.Ana ise etekten yakınıyodu.Mrs.Julian'ın odasına kadar okul tarihçesi vb gereksiz şeylerle canlarını sıkmıştım belliydi sonra benimde daha bir kaç haftalık öğrenci olduğu öğrenince şaşırmışlardı.Ana'ya ısınmaya başlamıştım.İlk karşılaşmadan pek haz etmesede konuştukça tanıyorduk birbirimizi, Mrs.Julian onları müdür yardımcısının yanına yönlendirdi.Beni ise siyah koltuğuna davet etti.Odası siyah cam masa, siyah deri koltuk, Duvarı kaplayan siyah kitaplık ve sadece siyah olan bir yığın kitaptan oluşuyordu.Anlaşılan kadın siyahı seviyordu.

''Ders ekmen konusunda başlamak isterdim ama adapte olma sürecinden dolayı bu seferlik affediliyorsun tatlım,asıl konu ise okulumuzda bildiğin üzere almanca,fransızca derslerinden haberdarsın baban almancada sıkıntı yaşamıycağını bizlere bildirdi.Dolaysıyla fransızca konusunda dört senelik bir eksiklik söz konusu bu yüzden okul bitimi hafta içi hergün fransızca dersi alman gerektiği düşüncesindeyim.''

''Öncelikle ders sürekli ders eken bir kız değilim Mrs.Julian bir seferlik ve hatta son seferlik olduğunu dile getirmek isterim,gözünüzde yanlış anlaşılmak istemem.İkinci konudan bende memnuniyet duyarım.Peki dersi kim vericek.''

''Fransızca hocamız,pek yoğun çalışıyor dolayısıyla okulda tek hoca o olunca özel ders için sana zaman ayıramıycak bende dersi iyi olan birisi olsun dedim.James sana bu konuda son derece yardımcı olucak dersleri hep pek iyi okulun en iyi öğrencisidir kendisi.'' 

James mi ? özel ders ? fransızca ? hafta içi hergün ? onu görmek? ders almak ? Bir dolu soru kafama hücüm ederken şaşkındım.Gerçekten koca okulda bir tek onun mu fransızcası iyiydi yani yok daha neler.Tam itiraz edercesine azımı açmıştım ki.

''Yanılmıyorsam ilk dersi zaten kaçırdın,hadi bakalım iyi dersler.

Black & White #WATTYS2015Where stories live. Discover now