~ 11 ~

884 92 5
                                    

Jimin zjistil, že už nepotřebuje ani budík. Byl za těch několik týdnů tak naučený na brzké vstávání, že se vždy probudil sám od sebe chvilku před tím, než mu začal mobil vyhrávat známou melodii. Tohle bylo ovšem poprvé, kdy se probudil právě na nastavený alarm. To protože se probudit nechtěl.

Zdál se mu sen. Nebyl schopný přímo v něm posoudit, zda se mu líbí, nebo je z něj spíše na rozpacích, protože v něm dominoval Taehyung, jen věděl, že ho chce dosnít, jelikož ho zajímalo, jak dopadne. Jak jinak se v něm odehrála podobná scéna, jakou viděl na vlastní oči večer. S tím rozdílem, že předák věděl, že je pozorován. Když skončil s dováděním s černým koněm, nechal zvíře stát v ohradě a vykročil ke stájím, přímo k Jiminovi. Strašně se při tom mračil. Pak pro Jimina sáhl za dveře a za tričko ho vytáhl z jeho úkrytu. To tričko mu poté svlékl a hodil někam za sebe – opět úplně stejně jako své ve skutečnosti - a první část snu završil tím, že si tmavovláska shlédl od hlavy k patě, hned několikrát, kouše si při tom spodní ret a přivíraje oči. Bohužel nebylo možné rozpoznat, zda se mu obrázek před ním líbí.

Nato sen přeskočil k Lelině kóji. Klisna už stála uvnitř a oni dva se mačkali v rohu, tedy Taehyung mačkal Jimina k rohu svým polonahým tělem a dýchal mu na obličej. Nelíbal ho, ani se ho nedotýkal rukama a Jimin měl pocit, jako kdyby mu něco chybělo. Vzpomněl si, že ho v duchu pobízel, ať něco udělá, ale Taehyung se prostě k ničemu neměl. Jako kdyby ho schválně provokoval, nebo snad čekal na svolení. Opět to přeskočilo a tentokrát spolu byli na zahrádce. Jimin seděl na bobku u záhonu a cítil na sobě předákův pohled, který mu propaloval do šíje díru. Chvíli tento obraz dokonce viděl jakoby z perspektivy třetího člověka. Vypadali jako otrok a otrokář, Taehyungovi ještě chyběl v ruce bič. Muž pak promluvil. Řekl Jiminovi, aby se postavil. Tmavovlásek tedy vykonal jeho rozkaz a stoupl si přímo proti němu. Předák chytil jeho tričko pod krkem a škubl s ním, takže Jimin byl nucen poposkočit blíž. Jejich nosy se téměř dotýkaly. Taehyung prohlásil, že je strašné nemehlo a že ho bude muset odvézt jeho rodičům, a že ho osobně dovede k oltáři, až se bude muset oženit s klukem s odstávajícíma ušima. Jimin ještě po probuzení cítil vztek, který v tu chvíli měl. Kroutil hlavou, odmítal to, ale Taehyung ho pořád držel, takže se mu nemohl vykroutit, určitě by mu tričko roztrhl. A pak najednou předák řekl, že když ho Jimin políbí a nebude to špatné, tak by ho mohl zachránit. A Jimin se začal vzpouzet ještě víc, což nechápal. V předchozím snu přece chtěl, aby se ho Taehyung dotýkal a líbal ho. Zavrtěl hlavou, rty pevně stisknuté, než se mu to rozleželo v hlavě, přikývl a zavřel oči v očekávání polibku. A v tu chvíli, kdy se Taehyungova ústa začala přibližovat, se rozehrál Jiminův mobil.

Byl trochu zpocený, ale přičítal to již teplejším nocím a otevřenému oknu. Dům byl všeobecně chladnější, on si ale pustil do pokoje teplý vzduch. Rychle zapadl do koupelny, osprchoval se, vyčistil zuby a oholil a vklouzl do čistých šatů, které si v neděli vypral. Když si nazul boty a postavil se, něco ho zaškrábalo na pravém chodidle. Asi kamínek. Zul se a všiml si, že má v oné botě začínající prošoupanou díru ve vložce. Povzdychl si a odhodil botu ke skříni. Poté skopal i druhou a neochotně se podíval na obuv, jíž dostal od Taehyunga. Nabručený si obul nízké boty a bohužel zjistil, že jsou velmi pohodlné, pevné, nikde ho netlačí a z jeho pohledu ani nevypadaly na nohách moc zle. Jak mohl Taehyung vědět, jaké má číslo bot? Dobře, asi to jeho rodiče řekli Kimovým a ti předákovi, ale i tak, ty boty byly vážně dobré. Stejně jako jiné boty, které potřebují alespoň pár dní, než se vychodí.

Když Jimin vstoupil do jídelny, neušel mu Taehyungův krátký pohled, jež jeho nové obuvi věnoval a co víc i jemný úsměv, který ale nepůsobil výsměšně, spíš spokojeně. V každém případě to nebyl úsměv, se kterým by byl spokojený Jimin. Zahučel na půl úst pozdrav a vklouzl na židli. Čerstvá káva už voněla všude kolem, doplněna vůní rozpečených housek. Jimin si jednu vzal, namazal sýrem a s chutí se do ní pustil. Taehyung si ho obligátně nevšímal, za což byl tmavovlásek rád, jako všechny předchozí dny, znepokojující byl ale nový pocit, s nímž Jimin předáka najednou vnímal. Když náhodou zapomněl, že ho chce ignorovat stejně jako on jeho a zvedl k druhé tváři pohled, okamžitě se mu vybavil sen, v němž byl tento obličej nebezpečně blízko a hned na to se přidal zážitek z předešlého večera, se kterým mu pomohla až studená sprcha. Opět měl nutkání plácnout se přes tvář, ale před Taehyungem samozřejmě nemohl. Co se to s ním sakra dělo?

Pride /vmin/✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat