11.Burası Lise Teksas

1.7K 320 198
                                    

İyi okumalar dilerim. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Burası (Lise)
Teksas

Can havliyle gelen otobüse kendilerini attılar. Aslı, olayın şokunu attığında otobüsün camına yüzünü yaslamıştı. Ellerini de cama dayayarak arkasından koşan abisine baktı.

Dramda gişe rekorları kıran, sinema perdelerine yansımış klişe ayrılık sahnesini çekti. Ağlamaklı gözlerle abisine baktı. Onun için fonda duygusal bir müzik vardı.

Uzay, heyecan doluydu. Nefesini kontrol altına almak için ellerini dizlerine koyarak çömelmişti. Birkaç dakika öyle kaldı. Daha sonra dinç bir şekilde dikeldi. Burnunun dibinde gözlerini kısmış ona öfkeyle bakan Aslı'yı görünce irkilip Maya'ya yaslandı. Neler olduğunu anlamaya başladı.

"Senin burada ne işin var!"

Aslı, suratından öfkeyi indirip hayretlerini asarken diğer yolcuları umursamadan "Beni sen sürükledin! Beni de kaçırdın." diye çemkirdi.

Onun konuşmasını duyan yaşlı teyzenin biri ardı ardına dilini şaklatarak ayıpladı. Gözlerini süzerek çevirirken "Yaşlarına başlarına bakmıyorlar..." dediğinde ona hak veren Aslı hüzünle konuştu.

"Haklısın teyze. Benim yaşım başım kaç. Benim iri göbişim bile lens."

Çantasını şişman insanların göbeklerini oynatması gibi hareket ettirip kendini acındırdı. Uzay hafızasında o anlara geri döndüğünde bunun refleksle yapılmış bir şey olduğunu açıklamak istedi.

"Ben o ara ne yaptığımı bilmiyordum. Ne koparırsam kâr deyip tutup koştum. Sen git! Bizim ilk buluşmamızda ne işin var senin!"

Aslı onun söylediklerine gücendi. Daha sonra sinirlendi ve tepki olarak tükürüğünü kurşun gibi ona yolladı.

"Nankör seni! Ben senin için neler yaptım, gelmiş bana ne diyorsun! İnşallah çorabın delinirde oradan kaçan parmağın ayakkabıya değip su toplar."

İlk olarak tükürüğü iğrenerek yüzünden silen Uzay daha sonra garipseyerek ona baktı. "O nasıl bir beddua?"

"Ufo öğretti."

Dırı rıd dırı!

Rek lam lar!

Ufo bedduaları! Tüm beddualar patentli olup büyü özelliği taşımaktadır. Ufo bedduaları! Yapmanız gerekenler çok basit; büyümüzün mührü olan tükürüğü kişiye doğru salıverin. Ufo bedduaları! Sonra bedduanızı edin göreceksiniz, tükürüğünüzün tuttuğu gibi bedduanızda tutacaktır. Ufo bedduaları! Yüzde yüz yerli ve özgün!

Bedduaların sekmesi kullanıcı hatası olarak görülür. Mesuliyet kabul etmiyoruz.


Maya onların arasına girdi. Uzay ile yanlız vakit geçirmenin ona ümit vereceğini düşündü, bu kötü olurdu. Bu yüzden yanlarında biri daha olması -bunun bir de hemcinsi olması daha- işine yarardı.

"Bence o da bizimle gelsin."

Aslı burun kıvırdı küçümser gibi "Ne münasebet!?" diye karşılık verdi. Yine de kimsenin itiraz etmesine izin vermeyen Maya, onu koltuğa oturtup yanına geçti. Sahte bir heyecanla tepesinde dikilen Uzay'a baktı, sevimli bir şekilde gülümsedi.

"Çok eğlenceli olacak."

Aslı daha fazla reddetmese bile onu istemeyen arkadaşına gözlerini kıstı. "Otobüsün parasını da sen öde! Pislik!" İçinden gelen öfkeye dayanamayıp yeniden tükürdü.

BURASI LİSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin