2.9

2K 111 74
                                    

Bu bölümü Nisa yüzünden yazdım. Bölüm bölüm diye tutturdu. Yoksa yazacağım yoktu zkadinzked. Yatın kalkın ona dua edin. Ayrıca Nisa sori tam 1'de yayınlayamadım. Çünkü telefonum kapandı ühü :(
***

Pamuğu yavaşça dudağının kenarına bastırıp geri çektim. Şu an revirdeydik ve bende Jade'e pansuman yapıyordum. O acıyla inledikçe benimde canım çok acıyordu. Ona bunu yapan kız elbet cezasını çekecekti. Sadece bir saat kalmıştı çıkışa.

"Çok acıyor mu aşkım?" diye sordum üzgün bir ifadeyle.

"Senin elin değerken nasıl acıyabilir ki?"

Böyle diyordu ama yüzünden acı çektiği anlaşılıyordu. Leigh ve Jesy derse gitmek zorunda kalmıştı. Sadece bir kişinin revirde kalmasına izin verilmişti. Jade'in pansumanını bitirip malzemeleri kenara bıraktım.

"Gel şimdi sevgilinin kollarına" diyip onu kendime çektim. Kokusunu içime çekip saçlarına küçük küçük öpücükler kondurdum. Bugün benim minik bebeğime zarar vermişlerdi ve en ağır şekilde karşılığını alacaklardı.

"Bu kızlar önceden de sana dalaşıyor muydu?"

"9. sınıftan beridir onlarla kavgalıyız. Her defasında bana sataşmaktan vazgeçmiyor. Okulun önünde beni kaç kere rezil ettiğini sayamıyorum artık. O kadar çok"

"Neden hiç şikayet etmedin?"

"Etmez miyim? Ettim elbette. Ama bizim okulun müdürü homofobik bir piç"

"Orospu çocuğu" diye bir küfür savurdum müdüre. 

"Tamam artık dinlenmelisin. Hadi şimdi yatıp uyuyorsun"

"Sende benimle uyur musun küçük bisküvim?" diye sordu şirince.

O böyle tatlı bir şekilde sorarsa onu nasıl reddedebilirdim ki?

Onu yatağa uzandırıp bende yanına yattım. Hemen kolumu beline dolamıştım. O da başını boynuma gömüp derin nefesler alıp vererek uyuma moduna geçti. Bir süre sonra düzenli nefes alışverişlerinden uyuduğunu anlamıştım. Onu izlemeye dalınca süre gelip geçmişti. Zil çaldığında yanından kalkıp battaniyeyi üzerine örttüm. Jesy ve Leigh şimdi gelirlerdi.

"Evet ağızlarına sıçıyor muyuz?" diye bağırarak içeri girmişti Jesy.

Jade'i uyurken ve benimde ölümcül bakışlarımı görünce suspus olmuştu.

"Ee ne yapacağız?" diye sordu kısık sesle Leigh.

"Louis yakın bir arkadaşım. Bu okulda nerdeyse herkesin her bokunu biliyor. O kızların ismini, cismini, ne zaman çıktıklarını, nerde takıldıklarını falan her şeyini söyledi"

"Bu çok iyi bir haber. O zaman plan nedir?" diye sordu heyecanla Jesy.

"Bu gece şu çok ünlü olan viking bara gideceklermiş. Çoğu zaman 9'da çıkıyorlarmış bara falan gideceklerse. Bizde onlar giderken yollarını keseceğiz. Sonrasında taktik maktik yok bam bam bam"

"Oo ben bu planı sevdim" dedi Leigh fikrini belirterek. Jesy'de ona katılmıştı.

8 de buluşmak için sözleşmiştik. Bu plandan Jade'in haberi olmayacaktı. Aslında olacaktı ama kızları iyice patakladıktan sonra.

Artık eve gitme vakti geldiği için Jade'i kaldırdım. Onu eve bırakacaktım.
***
Annemden arkadaşlarımla buluşacağım diye izin almıştım. Kabul etmesi uzun sürmemişti. O yüzden rahattım. Üstüme siyah bir tişört ve altıma da siyah kot pantalonumu giymiştim. Tamamiyle siyah olacaktım bugün.

Tam saatinde kızlarla buluşma yerimize gelmiştim. Bir süre sonra da Jesy sonra da Leigh gelmişti. Onlarda benim gibi siyah giyinmeyi tercih etmişlerdi.

"Onların gelmesine daha bir saat var diye içecek bir şeyler aldım" dedi Leigh elindeki poşeti göstererek.

Hepimizin kola sevdiğini bildiği için kutu kolalardan almıştı. İçeceklerimizi içerken sohbette ediyorduk. Onları dövme fikri hepimizi hoşnut ediyordu. Vakit geldiğinde poşeti çöpe atıp ilerledik. Barın girişine daha gelmeden üçünü de tutup ara sokağa çekmiştik. Üç kız bizi görünce şokla ve korkuyla oldukları yerde kalmıştı.

"S-Siz ne yapıyorsunuz?" diye sordu başları. İsmi Judith'di. Tam orospu ismi.

"Cidden bugünkü yaptığınız şey yanınıza kalacak mı sanıyordunuz? Ah zavallılar. Sevgilime yaptıklarınızın on mislini şimdi biz size yapacağız" diyerek Judith'e yaklaştım ve yumruğumu yüzüne geçirdim.

Benim atak yaptığımı görünce Jesy sarışın olan Bella'ya, Leigh ise esmer tenli olan Indra'ya saldırmaya başlamıştı.

Gözlerimin Leigh ve Jesy'ye kayması benim hatam olmuştu. Judith üstünlük sağlayıp üzerime çıkmıştı. Bir tane sağlam bir yumruğu suratıma geçirdi. Acıyla yüzümü buruşturdum. Diğer yumruğunu da vuracakken elimle yakaladım ve arkaya doğru savurdum. Elimle saçlarını kavrayıp onu yere doğru çektim. Acıyla çığlık atıyordu. Saçını daha çok çekip diğer elimle de ardı ardına yumruklar attım. Çok dayanamayıp kendisini yere doğru atmıştı. Saçlarını bırakıp ayağa kalktım. Daha hıncımı alamadığım için tekmemi karın boşluğuna geçirdim. Yapma diye yakarışlara başlamıştı. Ona son bir tekme atıp yarı baygın hale gelmesini sağladım. Diğer kızlara baktığımdan onlarda da durum aynıydı. Leigh ve Jesy de sanırım bir yumrukla kurtulmuştu.

Judith'in kulağına doğru eğilip bağırdım.

"Umarım bu uyarı seni tatmin etmiştir. Bir daha Jade'in yanına yaklaşmaman gerektiğini anlamışsındır" diyip geri çekildim.

Son olarak yüzüne tükürüp kızların yanına gittim.

"Size bunu fena ödeteceğim" diye sanki Judith'in sesini duymuştum. Ama belirsizdi. O yüzden çok kulak asmamıştım.

Kızlarla oradan ayrılıp ilerlemeye başladık.

"İyi benzettik orospuları" diye haykırdı Jesy.

Bizde ona katılarak gülmeye başladık.

Psikopat Perrie iş başında sjwosnzkwhdn. Yeni kitap kapağını nasıl buldunuz bu arada 😀

my little biscuit | jerrieWhere stories live. Discover now