2.2

3K 153 22
                                    

Bu bölümü atarken inanılmaz utanacağım sanırım sjwodbskjd. İnş yazmayı becerebilmişimdir. Yorum yapmayı unutmayın 😘
***

Dudaklarımız hâlâ birleşikken beni koltuğa yatırdı. Elleri tişörtümün altından tenimi okşuyordu. Onu daha çok çıldırtmak adına dudağını ısırdım. Ağzından hafif bir inleme kaçırmıştı. Şu an en sevdiğim sesin bu olduğunu söyleyebilirdim.

Dudaklarını dudaklarımdan ayırıp tişörtümü çıkarıp rastgele bir yere attı. Dudağıma öpücük kondurarak boynuma doğru ilerlemeye başladı. Daha iyi yapabilmesi için kafamı yana eğerek boynumda daha fazla yer açmıştım. Bir nokta belirlemişti ve orayı emiyordu. Hafif inlemelerime engel olamıyordum. Boynumdan ayrılarak sütyenimden taşan göğüslerime birer öpücük kondurdu. Ardından sütyenimin kopçasını açıp onu da tişörtüm gibi bir kenara fırlattı.

Büyülenmişcesine göğüslerime bakıyordu. Bir süre daha baktıktan sonra göğüs ucumu dudakları arasına alıp emmeye başlamıştı. Bir eliyle de diğer göğsümü yoğuruyordu. Göğsüme dil darbelerini atıyordu ve bu daha da çok inlememe sebep oluyordu. Aynı şeyleri öbür göğsüme de uyguladıktan sonra aşağılara inmeye başlamıştı. Karnıma öpücükler konduruyordu. Kafasını kaldırıp dudaklarımı dudakları arasına aldı. Ellerim saçları arasında dolaşıyordu. Dilini dudaklarımda gezdirdi. Dudaklarımı aralayarak dilini dilimle buluşturdum. Bir süre öpüşmeden sonra dudaklarımdan ayrıldı. O sırada bende onun tişörtünü çıkartmıştım. Omzuna ve boynuna öpücükler bıraktım.

Jade kendini aşağıya kaydırarak pantolonumun düğmesini açtı. Gözlerimin içine baktı. Bana devam etmesini isteyip istemediğimi anlamak için bakıyordu. Kafamı hafif sallayıp devam etmesini belirttim. Pantolonumu sıyırıp aşağı indirdi ve çıkarttı. İç çamaşırım üzerinden parmaklarını gezdirdi. Ağzımdan kaçan çığlığa engel olamamıştım. Külotumu çıkarıp bir yere attı ve bacaklarıma birer öpücük kondurdu.

Dilini bacak aramda hissedince atabildiğim en kuvvetli çığlığı atmıştım. En hassas noktayı bulmuştu ve bu beni çıldırtıyordu. Hassas noktamı bulduğunu fark edip oraya daha çok dil darbesi atmaya başlamıştı. Ellerimle kafasına baskı uygulayarak daha çok vajinama bastırıyordum. Bir süre daha devam edip başını kaldırdı. Bir parmağını klitorimde gezdirdi.

"A-ah Jade"

İsmini inlediğimi duyunca parmağını içime itmişti. Sonra ikinci parmağını eklemişti. Ağzımdan güçlü bir çığlık firar etmişti. Kısa bir süre öyle bekleyip sonrasında parmaklarını hareket ettirmeye başlamıştı. Yavaşça git gel yapıyordu. İnlemelerim arasında hızlanmasını söylemiştim. Parmaklarını hızlandırmıştı. Bu zevke daha fazla dayanamayarak doruk noktasına ulaşmıştım. Geldiğimi fark edince parmaklarını içimden çıkardı ve diliyle sıvımı temizledi. Kendini yavaşça üstüme bıraktı.

"Seni seviyorum bebeğim"

"Seni seviyorum bebeğim"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Bu manipleri ben yaptım

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Bu manipleri ben yaptım. Nasıl olmuşş? Sonuncusu biraz kötü olsa da idare ediyo. Bir gün bu maniplerin gerçek olması dileğiyle :))))

my little biscuit | jerrieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora