37

1.3K 131 10
                                    

- Тогава нищо не те спира да ме имаш. - прошепна Джемин.

Джено затаи дъх чувайки думите му. В първия момент дори не бе се сигурен, че осъзнаваше случилото се, но се опомни и преглътна тежко.

Това наистина ли се случваше?

Наистина ли бяха на път да го направят?

Джено наистина се надяваше, че това не беше някаква лоша шега, защото вече усещаше как едва успяваше да сдържи желанието си.

Той целуна нежно Джемин преди да се одръпне и се огледа наоколо.

Нямаха голям избор, единственото решение  бе да са в колата, но Джено искаше да се увери, че наоколо нямаше някой друг. Хвана ръката на Джемин и го поведе към превозното средство. Отвори вратата към задните седалки и Джемин бързо влезе вътре.

Настани се посредата, като качи единия си крак на седалките, а другия остави долу, за да има място за Джено.

Брюнетът го последва вътре и седна на свободното място, след това затвори врата. Обърна се към Джемин, който веднага скъси разстоянието между лицата им и погълна устните му, докато ръцете му се вкопчиха в коженото яке, с което бе облечен другия и нетърпеливо започна да го дърпа опитвайки се да го махне.

Джено му помогна и съблече якето си, а след това последва и това на Джемин, хвърляйки ненужните дрехи на предните седалки. Той обви ръце около кръста на светлокосия и бавно го положи да легне. 

Немести се с малко трудност, последва примера на Джемин и смъкна единия си крак долу, а другия остана на седалката. 

Джено се надвеси над него, и постави нежна целувка върху устните му, която не продължи дълго. Приблъзна устните си надолу по челюстта му, оставяйки след себе си мокри следи. Когато стигна до врата му целувките на брюнета станаха по нетърпеливи и груби. 

Поглъщаше кожата му жадно, засмуквайки и захапвайки на моменти, чрез което си спечели стон от Джемин. Чувайки сладкото и нежно стенание породено от наслада, която той самия му доставяше, подлуди Джено.

Искаше да усети още от Джемин. Не искаше да бърза искаше да отдели време да докосва и целува всяка част на тялото му, да му докоже колко много го желае, но и същевременно не можеше да се сдържа, беше му толкова трудно.

Джено съблече блузата му и отново се надвеси над него. Поставяше нежни целувки по тялото му, едновременно с което не спираше да прокарва ръце по меката му кожа.

Beautiful angel | NominWhere stories live. Discover now