Αναγνώριση

85 7 1
                                    

   Ο Cat noir ακολούθησε την Ladybug τρέχοντας στις σκεπές. Η ηρωίδα με τα μπλέ κοτσιδάκια πέταγε το γιο-γιο της και απομακρυνόταν όλο και πιό πολύ.
«Λαίδη μου, περίμενε! Ladybug! Ladybug!» της φώναζε προσπαθώντας  να την πιάσει. Εκείνη απομακρυνόταν όλο και περισσότερο χωρίς καμία απάντηση. Με γυρισμένη την πλάτη της πρός αυτόν συνέχισε τον δρόμο της.
«Ladybug!...» φώναξε για τελευταία φορά ο συνεργάτης της. Είχε λαχανιάσει και οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν. Μετά από την πυρκαγιά της πολυκατοικίας, τον καπνό να κυκλοφορεί μέσα στους πνεύμονές του και με μερικά καψήματα στα πόδια του, του ήταν αδύνατον να ακολουθήσει. Έπεσε με τα γόνατα σε μιά κεραμυδένια σκεπή ηττημένος από το γρήγορο γιο-γιο της συνεργάτης του.
Είναι πολύ γρήγορη με αυτό το μαραφέτι...πώς θα την προφτάσω; Δεν νιώθω τα πόδια μου και νομίζω ότι κάπου έχασα και την ανάσα μου...Ούτε με την ράβδο μου δεν μπορώ να την πιάσω...βασικά μπορώ αλλά όχι σε αυτήν την κατάσταση..., σκέφτηκε πέρνοντας βαθιές και γρήγορες ανάσες. Είχε γίνει κατακόκκινος από την προσπάθεια.  
    Το σώμα του έγειρε μπροστά και τα χέρια του τον στήριξαν τρέμοντας.
Πώς; Τα χέρια μου τρέμουν από την κούραση κι όλας; Δεν εξαντλούμαι τόσο γρήγορα! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω σκληρότερα! Πρέπει να φτάνω πιό πέρα από ότι μπορώ! Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα παρατήσω από τώρα!, σκέφτηκε ο ήρωας προσπαθώντας να σηκωθεί.
   Κατάφερε να σηκώσει το βαρύ του σώμα και ετοιμάστηκε να πηδήξει στο απέναντι κτήριο. Λύγισε τα πόδια του και εκτοξεύτηκε στον αέρα. Αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πέσει πάνω σε ένα παράθυρο και οι προεξοχές του να μπούν στην κοιλιά του. Ο μαυροντυμένος γάτος έβηξε και γρήγορα πήδηξε στην σκεπή του σπιτιού. Κρατώντας το στομάχι του έκατσε σε μιά άκρη.
«Καταραμένα παράθυρα! Σκεφτείτε λίγο κι εμάς τους γάτους!» είπε γρυλίζοντας και ζουλώντας περισσότερο το στομάχι του.
«Νομίζω ότι αρκετά έκανα σήμερα..» είπε ο Cat noir κλείνοντας τα μάτια από τον πόνο.
   Στο μεταξύ, η συνεργάτης του έφτασε στον προορισμό της. Η στολή της εξαφανίστηκε με το που μπήκε μέσα στην τρύπα του μπαλκονιού-ταρατσιού της. Έπεσε ανάλαφρα στο μαλακό της κρεβάτι κάνοντας το μαξιλάρι να αναπηδήσει.
   Το μικρο κόκκινο κουάμι ξεπετάχτηκε από τα σκουλαρίκια και έκατσε στον ώμο της Marinette.
«Πάρε Tikki και φάε γρήγορα.» είπε το κορίτσι δίνοντας στο κουάμι ένα μπισκότο. Η Tikki το πήρε και έπεσε απευθείας πάνω του. Η Marinette κούνησε γρήγορα το χέρι της.
«Σιγά Tikki, κόντεψες να μου φάς το χέρι!» είπε το δεκαπεντάχρονο κορίτσι κατατρομαγμένη από την λαιμαργία του κουάμι.
Συνήθως δεν τρώει σαν λυσασμένη!, σκέφτηκε η Marinette κοιτώντας με αηδιασμένο ύφος και τρομαγμένη ταυτόχρονα το κουάμι.
«Συγγνώμη Marinette. Απλώς πεινούσα πολύ και μου είπες να το φάω γρήγορα. Παρεπιπτόνττως, γιατί βιάζεσαι;» ρώτησε η Tikki δαγκώνοντας άλλη μιά φορά το μπισκότο.
«Νομίζω ότι με φώναζε ο Cat noir, αλλά ήταν πολυ μακριά και δεν μπορούσα να τον ακούσω.» απάντησε η κοπέλα καθώς καθόταν οκλαδόν στο κρεβάτι της. Η Tikki έκατσε πάνω στο μαξιλάρι μασουλώντας το μπισκότο.
«Όχι ότι δεν ήθελες να σταματήσεις...» είπε η Tikki με ένα πλάγιο χαμόγελο γνωρίζοντας καλά την Marinette.
«Όχι θα σταματούσα, απλώς δεν είχα χρόνο, θα μεταμορφωνόμουν. Καλά καλά, δεν θα σραματούσα ακόμα κι αν είχα χρόνο. Δεν ήθελα να συζητήσω το θέμα που συνέβει με την Lila μαζί του. Είδες τι έγινε μόλις το άκουσε η δημοσιογράφος. Θα αρχίσει να ρωτάει τι συνέβει και τα γνωστά...» είπε μετά από ένα πλάγιο βλέμα της Tikki που έλεγε "ξέρω ότι δεν θα σταματούσες".
«Ξέρεις Marinette, κάποιες φορές οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να σου πούν κάτι άλλο από αυτό που πιστεύεις.» μίλησε το μικρό κουάμι τρώγοντας και την τελευταία μπουκιά.
Η Marinette έσκυψε το κεφάλι καθώς σκεφτόταν ότι μάλλον παρεξήγησε τον φίλο της.
   Σήκωσε το κεφάλι της γεμάτη αυτοπεποίθηση και σηκώθηκε όρθια. Το κεφαλι της χτύπησε στο ταβάνι κάνοντάς την βγάλει ένα μικρό άουτς. Έκανε ένα βήμα πρός τα δεξιά και το κεφάλι της πέρασε μέσα στην τρύπα που οδηγούσε στο μπαλκόνι-ταράτσα της.
«Εντάξει, το έχω. Tikki, βούλες παντού!» είπε το κορίτσι πιάνοντας το κεφάλι της και μεταμορφώθηκε. Πετάχτηκε από την τρύπα και πετώντας το γιο-γιο της πήγε να βρεί τον Cat noir στο μέρος που τον άφησε.
Ελπίζω μόνο να έχει μείνει εκεί και να μην έφυγε. Αλλιώς τσάμπα ο κόπος., σκέφτηκε η Ladybug ρίχνοντας το γιο-γιο της και κάνοντας βουτιά στο κενό.
   Πηδώντας από σκεπή σε σκεπή κατάφερε να φτάσει στο μέρος που τον είχε δεί για τελευταία φορά.
Μου φάνηκε σαν αιώνας..., σκέφτηκε η ηρωίδα σκουπίζοντας τις σταγόνες ιδρώτα που έτρεχαν στο μέτωπό της. Κοίταξε τριγύρω μα ψυχή δεν υπήρχε. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα τζιτζίκια που ξεκινούσαν να παίζουν το βραδινό ρεπερτόριό τους. Έσφυξε τα δόντια και τα μπλέ φρύδια της δημιούργησαν πάνω από την μύτη της μιά οξεία γωνία.
Ψωριάρη κεραμυδόγατε! Ήρθα ως εδώ για να σε βρώ κι εσύ έχεις γίνει καπνός! Θα σε ψάξω, αλλά το καλό που σου θέλω να είναι σοβαρος ο λόγος που με φώναξες! Αλλιώς, θα σε κάνω άσπρο απ' το ξύλο!, σκέφτηκε το κορίτσι με τα μπλέ της μάτια να βγάζουν φωτιές. Δεν ήθελε να βρίσκεται συνέχεια γύρω του. Είχε πιό σημαντικά πράγματα να κάνει και πάντα την καλούσε μόνο και μόνο για να της πεί ένα χαζό λογοπαίγνιο και να την πρείξει με το πόσο την αγαπάει.
Χμ...!, σκέφτηκε νευριασμένη με το ότι ο Cat noir είναι σαν όλους τους άλλους.
Αν αυτός με αγαπάει στα αλήθεια τότε εγώ θα γίνω η καλύτερη φίλη της Chloe, σκέφτηκε πάλι σταυρώνοντας τα χέρια. Πήρε μιά βαθιά ανάσα και κλείνοντας τα μάτια την άφησε να φύγει.
«Πρέπει να βρώ αυτό τον γάτο, αλλά πώς;» είπε στον εαυτό της στίβοντας το μυαλό της για να βγάλει άκρη. Έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της καλύπτοντας το ελάχιστο φώς του ήλιου που είχε απομείνει. Το να καλύπτει τα μάτια της και να μένει στο σκοτάδι την βοηθούσε να σκεφτεί πιο καθαρά.
   Ένα περιστέρη προσγειώθηκε ανάλαφρα στην στέγη που βρισκόταν το κορίτσι και την κοίταξε γέρνοντας στο πλάι το κεφάλι του. Η Ladybug άνοιξε τα δάχτυλα της για να δεί. Άφησε τα χέρια της να πέσουν καθώς μία έκφραση απάθειας σχηματίστηκε στο πρόσωπό της.
«Φύγε από εδώ κουτσομπόλα της περιοχής!» φώναξε στο περιστέρι κουνώντας τα χέρια της και κάνοντάς το να φύγει. Έτσι ονόμαζε τα περιστέρια, γιατί πάντα κάθονταν όλα μαζί πάνω σε κολόνες, σε ηλεκτρικά καλώδια, στις άκρες τον σπιτιών και της φαινόταν ότι κουτσομπόλευαν οποιοδήποτε περαστικό πέρναγε από κάτω.
   Κούνησε το κεφάλι της για να διώξει τις άσχετες σκέψεις.
Γιατί να μην του είχα βάλει ένα τσιπάκι, όπως κάνουν τώρα στα κατοικίδια στις μέρες μας. Θα μπορούσα να τον εντοπίσω σε χρόνο μηδέν., σκέφτηκε η ηρωίδα και τότε της ήρθε μιά ιδέα.
«Αυτό είναι! Το GPS! Ο καθένας μας το έχει για να εντοπίζουμε ο ένας τον άλλον.» φώναξε χαρούμενη και άνοιξε το γιο-γιο της.
«Έλα, πού είσαι Cat noir;» είπε ψάχνοντας κάπιο σημάδι.
Εκεί. Περίεργο μέρος βρήκε για να κάτσει. Στην θέση του δεν θα πλησιαζα αυτό το σπίτι. Ιδιαίτερα με αυτόν τον ψυχρό άντρα που κρύβει μέσα του. Μήπως έχει κάποια σχέση με τον......μπααα...αποκλείεται., σκέφτηκε η Ladybug και ξεκίνησε να πηγαίνει στον προορισμό της.
   Καθώς έτρεχε, περίεργες σκέψεις στριφογύριζαν στο κεφάλι της. Αναρωτιόταν αν υπήρχε κάποιος σύνδεσμος που να ένωνε τον Cat noir με τον Adrien. Κάθε φορά που ο Adrien είχε κάποιο πρόβλημα, όπως τότε με την Volpina, ο Cat noir τον έσωζε σχεδόν πάντα πρώτος και κάπου τον εξαφάνιζε και δεν της έλεγε ποτέ το που.
Θα μπορούσε ο Cat noir να είναι κάποιος φίλος του Adrien; Αποκλείεται. Δεν γνωρίζω κάποιον από τους συμμαθητές μου που να είναι ξανθομάλλης. Κι αν του αλλάζει το χρώμα των μαλλιών η μεταμόρφωση; Στάσου να επικεντρωθώ στα βασικά. Αν πούμε ότι αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών του γενικά, τότε δεν έχω τέτοιον συμμαθητή. Εκτός από τον Kim που έχει μιά κίτρινη τούφα. Μπορεί να είναι ο Kim κι όταν μεταμορφώνεται σε Cat noir να γίνονται πιό μακριά και ξανθά. Αλλά ο Kim δεν θα διάλεγε ποτέ αυτό το όνομα για να το αποκαλούν ώς ήρωα. Το πιθανότερο που θα διάλεγε είναι "Lion King". Επιπλέον, ο Kim είναι ψηλότερος από ότι ο Cat noir και είναι μυώδης. Οπότε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Kim να είναι ο Cat noir.
Οπότε, κάποιος φίλος του από το σχολείο δεν είναι. Μήπως έχει κάποιον εξωσχολικό φίλο; Με τίποτα, θα μας τον είχε γνωρίσει ή τουλάχιστον θα μας τον είχε αναφέρει. Άρα, ποιά είναι η σχέση μεταξύ τους; Θα το μάθω ακόμα και αν σκάσω!, σκέφτηκε η μπλεδομάλα κοπέλα συνοφριωμένη. Ότι αφορούσε τον αγαπημένο της ήθελε να το μαθαίνει. Δεν θα άφηνε καρφίτσα να πέσει στο έδαφος μέχρι να μάθαινε λεπτομερώς τι συμβαίνει με τον αγαπημένο της. 
   Προτού το καταλάβει βρισκόταν απέναντι από το κάστρο του Agreste. Κοίταξε προσεκτικά τον συνεργάτη της. Δεν φαινόταν να έχει την συνηθησμένη διάθεση που είχε πάντα. Καθόταν στην σκεπή του σπιτιού του ψυχρότερου ανθρώπου που υπάρχει. Τα λυγισμένα γόνατά του περιβάλονταν από τα δύο του γαντοφορεμένα χέρια και ένα κεφάλι στερεωνόταν πάνω τους. Η ουρά του είχε μαζευτεί γύρω από το κάτω μέρος των ποδιών του σαν να προσπαθούσε να τον παρηγορήσει.
   Έτσι μαζεμένος σαν κουβάρι έδινε την εντύπωση ενός κακόμοιρου γατιού που μόλις το πέταξαν έξω από το σπίτι του. Η ηρωίδα έσφιξε με το δεξί της χέρι την καρδιά της, σαν να πονούσε η ίδια. Η στολή της ζάρωσε με το πιάσημό της. Τα μάτια της απέκτησαν μιά θλιμένη έκφραση και το σοβαρό της χαμόγελο εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του ένα ανάποδογυρισμένο.
Cat noir..., σκέφτηκε πονώντας η ίδια και μόνο που τον έβλεπε σε αυτήν την κατάσταση.
Τί απέγινε το παιχνιδιάρικο και χαζό γατάκι που δεν έπαβε ποτέ να λέει λογοπαίγνια; Το χαμόγελο και το φώς που υπήρχε πάντα στο πρόσωπό του; Τί απέγιναν; Νόμιζα πώς δεν υπήρχε τόσο χαζοχαρούμενος άνθρωπος ή στην προκειμένη περίπτωση γάτος στον κόσμο. Δεν πίστετα ποτέ ότι ο Cat noir ήξερε τί σημαίνουν οι λέξεις "αρνητικά-θλιμένα συναισθήματα"... Ω..Cat noir..., σκέφτηκε η κοπέλα πετώντας το γιο-γιο της στην καμινάδα της έπαυλης.
Ο Cat noir με το άκουσμα του γιο-γιου της σήκωσε ελαφρά το κεφάλι του πρός το μέρος της. Η Ladybug προσγειώθηκε τέσσερα βήματα μακριά του.
«Α..., εσύ είσαι...» είπε με σιγανή φωνή ο μαυροντυμένος γάτος γυρνώντας ξανά το κεφάλι του στο σημείο που βρισκόταν πρίν ένα λεπτό. Ο τόνος της φωνής του την επιβεβαίωσε ακόμα περισσότερο για το πόσο άσχημη ήταν η κατάστασή του. Η Ladybug προσπάθησε να κρύψει το λυπημένο της πρόσωπο ανταλλάζοντάς το με το αστείο πρόσωπό της.
«Ξέρεις ότι κάθεσαι στην σκεπή του λύκου, έτσι;» τον ρώτησε με ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο καθώς περπατούσε πρός το μέρος του. Έκατσε δίπλα του αφήνοντας τα πόδια της να κρέμονται στο κενό. Εκείνος την κοίταξε έκπληκτος με την ονομασία που είχαν δώσει στον πατέρα του.
«Ναί ξέρω.» απάντησε ξερά και ξαναέκατσε όπως πρίν. Η κοπέλα ανησύχησε ακόμα πιο πολύ και αποφάσισε να παρατήσει την σάλτσα και να μπεί απευθείας στο κυρίως πιάτο.
«Τί συνέβει;» τον ρώτησε με σοβαρό ύφος αυτή την φορά. Εκείνος την κοίταξε με ένα νευριασμένο ύφος.
«Τίποτα.» απάντησε ο ήρωας κοφτά και κοίταξε το φεγγάρι που ξεκινούσε να αναδύεται. Η Ladybug εκνευρίστηκε με την συμπεριφορά του και έκανε την επίθεσή της. Σηκώθηκε όρθια, τον έπιασε από τον γιακά και τον έφερε κοντά στο πρόσωπό της για να τον βλέπει πιό καθαρά. Το σκοτάδι γινόταν όλο και περισσότερο κι έτσι η όρασή της υποχωρούσε ελάχιστα. Σε αντίθεση με αυτήν ο Cat noir μπορούσε να δεί με απόλυτη λεπτομέρια. Τα μάτια του μεγάλωσαν από έκπληξη, καθώς η απόσταση μεταξύ τους ήταν ελάχιστη.
«Ξέρω ότι κάτι συμβαίνει και δεν πρόκειται να σε αφήσω αν δεν μου πείς. Ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσω σε ησυχία γι' αυτό ξεφούρνισέ το τέλος πάντων!» φώναξε κουνώντας τον πέρα-δώθε από τον γιακά. Εκείνος λές και δεν συνέβει τίποτα πήρε ξανά ένα ύφος απάθειας. Σήκωσε το κεφάλι του με τα μάτια του καρφωμένα στην νεαρή.
Τί στο καλό; Καταλήφθηκε από ακούμα και συμπεριφέρεται έτσι;, σκέφτηκε η μπλεδομάλλα κοπέλα και ένα μικρό "τσ" της ξέφυγε. Ο ήρωας τραβήχτηκε πρός τα πίσω, ξεγλιστρώντας από το γράπομά της. Άλλαξε στάση βάζοντας το δεξί του χέρι πάνω στο δεξί του γόνατο αφήνοντας τα άλλα δυό του άκρα να κρέμονται. Η Ladybug συνέχιζε να τον παρακολουθεί. Ο Cat noir την κοίταξε. Παρατήρησε το άγχος στο βλέμμα της και αποφάσισε να χαλαρώσει τα σχοινιά.
«Λοιπόν; Τώρα θα φαγωθούμε σαν την λαμπρίτσα με την γάτα ή θα μου πείς τί με θέλεις; Δεν συνηθίζεις να με ακολουθείς εσύ bugabu. Γίνεται το ακριβώς αντίθετο!» είπε ο Cat noir χαμογελώντας πονηρά και πέφτοντας πίσω στην σκεπή με τα χέρια κάτω από το κεφάλι. Η Ladybug έβγαζε φωτιές από τα αυτιά της καθώς της είχε πετάξει ήδη άλλο ένα λογοπαίγνιο.
Θα τον σκοτώσω!!! Όλος αυτός ο δρόμος! Όλη αυτή η ανησυχία, για ένα γατο-λογοπαίγνιο!!! Αυτός ο γάτος θέλει στραγκάλισμα! Μπορώ να του δώσω ένα χεράκι!, σκέφτηκε η ηρωίδα με μιά διαβολική έκφραση.
«Υποθέτω, ότι μάλλον εγώ πρέπει να ξεκινήσω να μιλάω. Αφού εγώ σε κάλεσα...» ψιθύρισε ο μαυροντυμένος και σηκώθηκε σοβαρεύοντας. Η κοπέλα τον κοίταξε αυτή τη φορά με σοβαρότητα. Ο ήρωας πήρε μιά βαθιά ανάσα πρώτα και ξεκίνησε να μιλάει.
«Ξέρεις...για το θέμα με την Lila...η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω για το τί συνέβει ανάμεσά σας...» είπε τρώγοντας τις τελευταίες λέξεις, αφού γνώριζε την απάντηση της συνεργάτης του.
Δεν το πιστεύω!Αποκλείεται! Τώρα Cat noir υπέγραψες την καταδίκη σου!!!, σκέφτηκε το κορίτσι και επιτέθηκε. Ο φίλος της τινάχθηκε, καθώς μιά δυνατή γροθιά ερχόταν κατά πάνω του.
«Ladybug, εε...Λαίδη μου...τί κάν..», δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την έκφρασή του, καθώς μία κόκκινη μπουνιά τον χτύπησε στο μάγουλο κάνοντάς τον να φτάσει μερικά μέτρα παραπέρα. Η συνεργάτης του τον πλησίασε περιτριγυρισμένη από φλόγες έτοιμες να ρίξουν το τελικό χτύπημα. Καταβάλοντας τεράστια προσπάθεια ο γάτος καταφερε να τεντώσει το χέρι του σαν υπόδειγμα σταματήματος. Η κοπέλα σταμάτησε και έκατσε οκλαδόν.
«Λοιπόν; Μίλα! Βγάλ' το! Γιατί με παρακολουθούσες;» φώναξε η εξοργισμένη ηρωίδα με μια ακόμη γροθιά έτοιμη να χτυπήσει. Ο φίλος της έφτυσε λίγο αίμα και μετά γύρισε πρός το μέρος της. Τα είχε πάρει στο κρανίο. Έσφυξε τα δόντια του και οι κόρες των ματιών του μεγάλωσαν, καθώς ήταν απόλυτο σκοτάδι πια. Η Ladybug ανίκανη να δεί καθαρά μισόκλεισε τα μάτια. Δύο καταπράσινα μάτια την είχανε καρφώσει σαν να ήταν έτοιμα για επίθση. Η κοπέλα με τρόμο τα αντίκρησε και η φαντασία της πέταξε σε ταινίες τρόμου. Από αυτόν τον εφιάλτη την έβγαλε η φωνή του συνεργάτη της.
«Βρισκόμουν εκεί την ημέρα που πρωτοτσακώθηκες με την Lila. Δεν σε παρακολουθούσα ή κάτι τέτοιο, απλά έτυχε. Βρισκόμουν εκεί από την ώρα που μίλαγε στον Adrien Agreste για εσένα. Άκουσα τα ψέματά της και νευρίασα. Είμουν έτοιμος να της χημίξω, αλλά εμφανίστηκες και το εκανες εσύ. Δεν έκανα κάτι. Άκουσα την συζήτησή σας και θεώρησα ότι ήταν σωστό να σου πώ ότι καταλαβαίνω και θεωρώ λογικό να την μισείς μετά από αυτό που σου έκανε. Όμως καλύτερα να μην ασχολείσαι με αυτους τους ανθρώπους πολύ. Θα σε χαλάσουν. Όχι ότι θα σε επηρεάσουν, αλλά το να τους δίνεις σημασία δεν κάνει καλό...» είπε το αγόρι με μία τόσο ήρεμη φωνή που ξάφνιασε ακόμα και την συνεργάτη του. Κάλυψε την θέση του και με μερικά ψεματάκια. Η κοπέλα χαμήλωσε την γροθιά της και τον κοίταξε έντρομη.
Μην μου πείς...ότι ο Cat noir είναι εκείνος ο γεράκος που καθόταν στο απέναντι παγκάκι την ημέρα που ξαπόστελνα την Lila; Δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί, είχα ελέγξει την περιοχή για να μεταμορφωθώ. Γίνεται το miraculous να σε κάνει νεώτερο για να σώσεις τον κόσμο; Με τίποτα...βλακείες σκέφτομαι...κι αν όμως είναι αλήθεια; Οι γέροι λατρεύουν τα κορίτσια στην ηλικία μου και τους την πέφτουν πολύ. Και ο Cat noir συμπεριφέρεται λές και έχει πάθει έλλειψη θηλυκού φύλου...Όχι!!! Ο Cat noir γέρος!!! Και με φλερτάρει ένας γέρος!!! Είμαι νεκρή..., σκέφτηκε η Ladybug αποτελειωμένη από τα συμπεράσματά της. Έπεσε πρός τα πίσω κοκαλωμένη με τα μιά έκφραση σόκ. Ο συνεργάτης της σηκώθηκε και πήγε από πάνω της ανήσυχος.
«Λαίδη μου;» τα ανησυχητικά του μάτια την κάρφωσαν χωρίς να πάρει καμία απάντηση. Μετά από μερικά λεπτά κατάφερε να μιλήσει.
«Δηλαδή μου λές...ότι ήσουν ο γέρος στο απέναντι παγκάκι;» είπε η κοπέλα έτοιμη να λυποθυμήσει. Ο συνεργάτης της μόνο που δεν κατάφερε να πεθάνει από τα γέλια. Ανίκανος να στηρίξει το σώμα του έπεσε και χτύπαγε τα χέρια τους στο έδαφος.
«Όλη αυτήν την ώρα...από όσα σου 'λεγα, εσύ...αυτό διαπίστωσες..;» κατάφερε να πεί λαχανιασμένος από τα γέλια. Εκείνη τον κοίταξε.
«Προφανώς και δεν ήμουν εκείνος ο γέρος. Μα πώς σου πέρασε από το μυαλό; Το ότι δεν με είδες, δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν εκεί.» της απάντησε με το χαζοχαρούμενο χαμόγελο να εμφανίζεται στο προσωπό του. Δεν το πίστευε. Μα καλά τόσο λάθος να είχε κάνει και να θεωρούσε τον φίλο της για γέρο;
Μυαλό κουκούτσι..., σκέφτηκε η κοπέλα και άρχισε να γελάει κι αυτή.

  
  

  

Miraculous Ladybug and Cat noirWhere stories live. Discover now