Changer (Β' μέρος)

110 11 12
                                    

Ο Changer περπάτησε πρός το μέρος που ακούγονταν οι φωνές των παιδιών. Κρύφτηκε πίσω από μια τετράγωνη κολόνα που ήταν εκεί κοντά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την εμφάνισή του. Στο μεταξύ, όλοι οι μαθητές είχαν μαζευτεί γύρω απο την Chloe και την κοιτούσαν άγρια, σαν πινασμένοι λύκοι.
«Θα συνεχίσετε για πολύ ώρα να με κοιτάτε με αυτό το χαζό ύφος; Μήπως παίζετε το παιχνίδι "Ποιός θα κλείσει τα μάτια του πρώτος"; Τι;» είπε με ύφος το κακομαθημένο κορίτσι κοιτώντας την τάξη της λες και ήταν μυρμήγκια.
«Chloe, νόμιζα ότι σου είχα πεί ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι καλά στους συνάνθρωπούς σου. Όταν υποβαθμίζεις κάποιον του μαυρίζεις την ψυχή. Κανένας δεν είναι ανώτερος όσο συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο στους άλλους. Αντιθέτως, υποβαθμίζει ο ίδιος την θέση του ακόμα κι όταν πιστεύει ότι όσα είπε τον κάνουν ισχυρότερο! Πίστευα πραγματικά ότι κάποια μέρα αυτό το χαρακτηριστικό σου θα άλλαζε, και τότε θα γνώριζαν όλοι την Chloe που ήξερα όταν ήμουν μικρός.» είπε ο Adrien λυπημένα καθώς είχαν μπεί κι αυτός και η Marinette στην συζήτηση. Έσκυψε το κεφάλι αφήνοντας μερικά από τα ξανθά μαλλιά του να κρύψουν τα καταπράσινα μάτια του. Το κορίτσι με την ξανθιά αλογοουρά σάλεψε για λίγο στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Πραγματικά ο Adrien ήταν ο μόνος που μπορούσε να κάνει την Chloe να συγκεντρωθεί σε αυτό που της λέει.
Αλήθεια..είναι αλήθεια αυτα που λέει; Έχω κακό χαρακτηριστικό; Έτσι ακούστηκε όπως το έλεγε. Ωχ, όχι ο Adrikins μου!!...τον έκανα λυπημένο! Μα..δεν ήθελα να λυπηθεί ή να τον απογοητεύσω! Δεν μπορώ να τον βλέπω λυπημένο!..., σκέφτηκε η Chloe διαγράφοντας τους πάντες γύρω της και εστιάζοντας μόνο στο λυπημένο πρόσωπο του πολυαγαπημένου της. Το βλέμμα του της έκοψε την ανάσα, καθώς μπορούσε να το διαβάσει απ' έξω σαν ανοιχτο βιβλίο. Έδειχναν τόσο απογοητευμένα. Η Chloe δεν καταφερε να συγκρατηθεί και καθώς επέστρεψε στην πραγματικότητα έβαλε τα κλάματα. Κανείς δεν το πίστευε ότι στην πραγματικότητα έκλαιγε και έμειναν μπουκάλες.
«Δεν το πιστεύω ότι πέτυχε!» είπε ο Ivan ψιθυριστα στην Alice ξύνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η Alice έγνεψε καταφατικα με ένα πλατύ χαμόγελο.
«Συγγνώμη, μα τί εννοείς με το δούλεψε;» ρώτησε σιγανά η Marinette βάζοντας το χέρι της δίπλα από το στόμα της για να μην ακουστεί.
«Μιλήσαμε με τον Adrien και βγήκαμε στο αποτέλεσμα ότι μόνο αυτόν ακούει η Chloe και πιστεύουμε ότι αν της μιλάει αυτός ίσως να αλλάξει.» ψιθύρισε η Mylen προσπαθώντας να μην ακουστεί.
«Πού είμουν εγώ όταν συζητήθηκε αυτό; Ωχ, όχι! Πές μου ότι δεν ήταν η μέρα όπου έγινε συνέλευση στο προαύλιο!» είπε το κορίτσι με τις μπλέ κοτσίδες βάζοντας τα χέρια της στο κεφάλι της έτοιμη να το σπάσει. Διστυχώς για αυτήν η απάντηση ήταν καταφατική.
«Μα τότε ήταν η μέρα που είμουν άρρωστη! Άλλη μέρα δεν μπορούσατε να κάνετε την συνέλευση; Τότε βρήκατε;» ρώτησε η Marinette κατεβάζοντας τα μούτρα.
Ο Adrien ωστοσο, στο άκουσμα του κλάματός της πλούσιας κοπέλας σήκωσε το κεφάλι αντικρίζοντας το κεφάλι της σε απόσταση αναπνοής από το δικό του.
«Δεν θέλω να σε βλέπω λυπημένο ή απογοητευμένο! Απλά δεν μπορώ να αντέξω! Σε παρακαλώ μην είσαι λυπημένος, γιατί το ξέρεις ότι αν είσαι εσύ...είμαι κι εγώ!» είπε ρουφώντας την μύτη της και κοιτώντας τον στα μάτια.
«Αυτή είναι η Chloe που ξέρω κι αγαπώ!» είπε το αγόρι αγκαλιάζοντάς την με ένα χαμόγελο καθώς θυμόταν την Chloe που ήξερε κάποτε όταν ήταν παιδιά.. Η Marinette κόντεψε να εκτοξευτεί μόλις είδε το αγόρι των ονείρων της να αγκαλιάζει την χειρότερή της αντίπαλο.
Στο μεταξύ, ο Changer κόντευε να πεθάνει από τα γέλια. Ήταν τόσο χαρούμενος που βγήκε από την κρυψώνα του αφήνοντας τους πάντες να τον δούν.
«Αλήθεια; Όλα αυτά που λές με κάνουν να γελάω!! Από πότε εσύ νοιάζεσαι για τους άλλους; Το μόνο που έκανες πάντα ήταν να περιφρωνείς τους πάντες και τώρα βάζεις τα κλάματα; Γιατί δεν νοιάστηκες και για εμένα; Ήμουν τόσο κατώτερος όσο έλεγες;» είπε το θύμα του ακούμα αρχίζοντας να νευριάζει. Η Chloe γύρισε το κεφαλι πρός το μέρος του νεαρού. Αναγνώρισε εύκολα την φωνή και για ποιό πράγμα μιλούσε.
«Taker;» ρώτησε δειλά θέλωντας να πάρει μιά άλλη απάντηση.
«Ποιός Taker; Αυτός τώρα έχει γίνει παρελθόν! Είμαι ο Changer και θα χαιρόμουν πολύ αν σε μεταμόρφωνα σε αυτή που σου αξίζει πραγματικά!» είπε το διαβολικό αγόρι και έτρεξε πρός το μέρος της με το δεξί του χέρι τεντωμένο. Η Chloe οπισθοχώρησε με ένα ανησυχητικό ύφος αποτυπωμένο στο πρόσωπό της. Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές διασκορπίστηκαν προσπαθώντας να βρούν μιά ασφαλή κρυψώνα. Το ίδιο έκαναν ο Adrien και η Marinette μπαίνοντας στις αντρικές και στις γυναικίες τουαλέτες αντίστοιχα.
Η Marinette έκλεισε γρήγορα και με δύναμη την γκρίζα σαν στάχτη πόρτα της τουαλέτας. Μέσα από το τσαντάκι της εμφανίστηκε το γνωστό κόκκινο κουάμι με την μαύρη βούλα.
«Η Chloe πάλι το παράκανε!» είπε το κορίτσι σφίγγοντας τις γροθιές τις από θυμό και ζήλια. Η μεγαλύτερή της εχθρός είχε καταφέρει να κάνει τον Adrien να την λυπηθεί και να την αγκαλιάσει. Τόσες προσπάθειες και ο μόνος τρόπος για να την αγκαλιάσει τουλάχιστον, το αγόρι τον ονείρων της ήταν να κλαψουρίσει. Επίσης είχε για άλλη μιά φορά κάνει κάποιον να καταλυφθεί.
«Αυτά που έλεγε κλαίγοντας η Chloe πιστεύεις ότι ήταν αληθινά;» ρώτησε η Tikki κοιτώντας προβληματισμένη την Marinette.
«Δεν ξέρω τί να πιστέψω Tikki.» απάντησε το κορίτσι σηκώνοντας τους ώμους και σκύβωντας ελαφρά το κεφάλι.
«Αναρωτιέμαι πότε αυτό το κορίτσι θα σταματήσει να βοηθάει στην κατάλυψη των  ανθρώπων! Ο Hawk Moth πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος όταν την βλέπει!» είπε το μικρό κουάμι γελώντας και πετώντας λίγο πιό κοντά στο πρόσωπο της Marinette. Η Marinette γέλασε και το πρόσωπό της ξαναφωτίστηκε.
«Tikki, βούλες παντού!» είπε και η κόκκινη λάμψη την περικύκλωσε εμφανίζοντας την στολή της. Βγήκε από τις τουαλέτες και έτρεξε να βρεί την Chloe.
Όπου είναι η Chloe θα είναι κι ο  Changer μαζί!, σκέφτηκε ψάχνοντας τριγύρω.
Στο μεταξύ, ο Adrien περιμένε ο Plagg να φάει το τυρί του.
«Έλα Plagg! Καλεί το καθήκον!» είπε έχοντας γύρει στον τείχο της τουαλέτας με τα χέρια σταυρωμένα.
«Το καθήκον μπορεί να περιμένει. Εξάλλου αυτό είναι το τέταρτο τυρί, ούπς....» είπε το κατάμαυρο κουάμι γουρλώνοντας τα μάτια και αντικρίζοντας ένας θυμωμένο Adrien.
«Μου λές ότι χρειάζεσαι τροφή και ότι δεν έχεις φάει ενώ έχεις καταβροχθήσει όλο το τυρί που είχα στην τσέπη μου;» ρώτησε ρητορικά το αγόρι με θυμό. Στο πρόσωπο του Plagg εμφανίστηκε ένα χαμόγελο που έλεγε "ίσως, μπορεί να έτυχε να το έφαγα".
«Την επόμενη φορά θα σου μετράω τις μπουκιές! Plagg, νύχια γαμψά!» είπε καθώς ο Plagg παρακαλούσε.
«Σε παρακαλώ όχι περιορισμούς....» πρόλαβε να πεί το άρακτο γατάκι πρίν μπεί στο δακτυλίδι του. Οι μαύρες και πράσινες λάμψεις εμφανίστηκαν περικυκλώνοντάς τον και αποκαλύπτοντας τον Cat noir. Βγήκε βγιαστικά από τις τουαλέτες ψάχνοντας το ακούμα.
Κάπου εδώ πρέπει να 'ναι!», σκέφτηκε κοιτώντας πέρα-δώθε. Τα αυτία του στράφηκαν πρός το μέρος όπου ένα ουρλιαχτό ακούστηκε. Τα μάτια του σοβάρεψαν καθώς αναγνώρισε την φωνή.
Λαίδη μου!!! Αν τολμήσει να την αγγίξει!..., σκέφτηκε έτοιμος να κάνει τον εχθρό κομματάκια. Έτρεξε γρήγορα πρός το μέρος που αντήχησε η φωνή της. Μόλις έστριψε μιά γωνία αντίκρησε την Ladybug στο έδαφος. Έτρεξε καταπάνω της. Γλίστρησε λίγο και παραλίγο να συναντήσει το έδαφος από κοντά αλλά βρήκε την ισορροπία του. Έκατσε δίπλα της.
«Λαίδη μου;» ρώτησε σιγανά σηκώνοντας το μαλλί που είχε κρύψει το πρόσωπό της. Τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα καθώς έδειχναν ότι δεν άντεχε τον εαυτό της.
«Γειά σου Cat noir.» είπε καθώς σηκωνόταν όρθια.
«Είσαι εντάξει Λαίδη μου; Το ακούμα ευθύνεται για αυτό;» ρώτησε με σοβαρό βλέμμα. Η Ladybug τον κοίταξε σαν να του έλεγε "πόσο λίγο με ξέρεις".
«Όχι, αυτό το χαζό πλακάκι φταίει που είναι σφουγγαρισμένο!» είπε πιάνωντας με το χέρι της το κεφάλι της για να ξεζαλιστεί.
«Δεν ήξερα ότι σε πειράζουν τα σφουγγαρισμένα πλακάκια Λαίδη μου. Τώρα ξέρω να μην σφουγγαρίζω τα πλακάκια του μελλοντικού μας σπιτιού!» είπε ο γάτος με ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.
«Cat έλεος...πρόσεχε!» είπε η κοπέλα σπρώχνοντάς τον και η ίδια αποφεύγοντας μιά υπτάμενη καρέκλα.
Οι δύο ήρωες γύρισαν τα κεφάλια τους πρός το μέρος εκτόξευσης της καρέκλας αντικρίζοντας το ακούμα.
«Ετοιμάσου Ladybug να γίνεις ο χειρότερός σου εφιάλτης, ένα πλακάκι!» είπε ο Changer δείχνοντάς την.
«Πλακάκι, σοβαρά; Ο χειρότερός μου εφιάλτης θα ήταν να γίνω σαν την Chloe.» είπε η ηρωίδα με πονηρό χαμόγελο.
«Δεν με νοιάζει! Πλακώσου!» φώναξε ο καταλυμένος απλώνοντας το χέρι του για να την αγγίξει. Η κοπέλα τον απέφυγε γρήγορα πιάνωντάς του και γυρίζωντάς του το χέρι. Ένα μικρό βογγητό πόνου ακούστηκε καθώς του γύριζε περισσότερο το χέρι. Το περίγραμμα μιάς μώβε πεταλούδας εμφανίστηκε στο πρόσωπό του.
«Μην κάθεσαι σαν χαζός! Φέρσου έξυπνα και παρ' της τα σκουλαρίκια!» φώναξε ο Hawk moth μεσ' το μυαλό του. Τότε, ο Changer με μιά απότομη κίνηση έκανε τούμπα και προσγειώθηκε πάνω στην Ladybug. Έχοντας πιάσει τα χέρια της, πλησίασε τα σκουλαρίκια της. Το κορίτσι κούνησε το κεφάλι της πέρα-δώθε για να τον αποφύγει. Μία ράβδος χτύπησε το κατηλυμένο κάνοντάς τον να μουγκρίσει από θυμό. Κοίταξε τον ήρωα και του όρμησε.
«Είχες την ευκαιρία να πάρεις το miraculous και την άφησες να πετάξει έτσι;» ρώτησε ρητορικά ο Hawk moth θυμωμένος.
«Μην ανησυχείς έχω σχέδια στο νού μου!» είπε καθώς πάλευε με τον Cat noir.
«Άφησέ την ήσυχη!!» γρύλισε o Cat noir κάνοντάς του χιιι..(το χιιι της γάτας). Ο Changer γέλασε χαιρέκακα.
«Ου....! Νομίζω ότι χτύπησα ένα νεύρο! Ή μήπως να πώ άλλαξα;» γέλασε ξανά. Επιτέθηκε στον μαυροντυμένο γάτο και ο Cat noir ίσα που πρόλαβε να τον αποκρούσει με την ράβδο του.
«Αυτό δεν ήταν καν λογοπαίγνιο (cat puns που λέμε)!» είπε ο ήραως σφίγγοντας τα δόντια. Τότε ο κατυλημένος μεταμορφώθηκε στον Cat noir. Ο Cat noir γούρλωσε τα μάτια.
«Έξυπνο κόλπο, μα δεν θα πιάσει σε εμένα!» είπε με πονηρό χαμόγελο ο μαυροντυμένος ήρωας.
«Σε 'σένα μπορεί όχι, αλλά σε αυτήν μπορεί.» είπε ο Changer γυρίζοντας το κεφάλι του πρός την Ladybug. Εκείνη γούρλωσε τα μάτια μόλις αντίκρησε τον συνεργάτη της εις διπλούν.
Τόσο δυνατή ήταν η τούμπα που έφαγα; Γιατί βλέπω έναν διπλό Cat noir;, σκέφτηκε κουνώντας το κεφάλι της για να ξεζαλιστεί.
«Εντάξει ποιός από τους δύο είναι ο πραγματικός γάτος; Όχι ότι περιμένω να μου πεί ο ψεύτικος την αλήθεια, αλλά τέλος πάντων.» είπε δείχνοντάς τους και μετά σταύρωσε τα χέρια.
«Εγώ είμαι ο αληθινός!» είπαν και οι δύο ταυτόχρονα βάζοντας το χέρι τους στο στήθος τους για να δείξουν τον εαυτό τους.
«Την τελευταία φορά κατάφερα να τους ξεχωρίσω επειδή ο ένας είχε διαφορετική φωνή, αλλά τώρα είναι ολόιδιοι!» είπε χτυπώντας το κεφάλι της με το χέρι της.
«Στάσου, ο ένας έχει ένα βραχιόλι στον καρπό του που σημαίνει ότι εκεί κρύβεται το ακούμα. Δεν μπορείς να με ξεγελάσεις μικρό ακούμα.» φώναξε η παρατηρητική ηρωίδα καθώς το μώβ βραχιόλι έκανε την εμφάνισή του με το κούνημα του χεριού του εχθρού.
Ο Changef γρύλισε και πήρε ξανά την κανονική του μορφή.
«Νομίζω ότι θέλεις έναν καλό γατοκαβγά, γάτε!» φώναξε το ακούμα ξαναρίχνοντας την προσοχή του στον Cat noir.
Ο ήρωας του έκανε χιιιι ( επειδή δεν ξέρω πως να γράφω το χιιι που κάνουν οι γάτες θα το γράφω απλώς χιιι) επιθετικά.
Η Ladybug την ώρα που ετοιμαζόταν να βοηθήσει τον συνεργάτη της έπεσε πάνη της μιά κατατρομαγμένη Chloe. Τυλίχτηκε γύρω της σαν βδέλλα και δεν ξεκόλλαγε.
«Θα με αφήσεις επι..τέλους;» είπε η Ladybug προσπαθώντας μάταια να την βγάλει από πάνω της.
«Ω, Ladybug βοήθησέ με! Με κλείδωσε στην κουζίνα απειλώντας ότι θα ξαναγυρίσει! Είπε ότι θα με κάνει νυφίτσα!» είπε κάνοντας τάχα ότι κλάει και βάζοντας το κεφάλι της στον ώμο της ηρωίδας.
«Θα ήθελα να το δώ αυτό!» είπε η Ladybug ξεχνώντας ότι δεν σκεφτόταν.
«Πώς;» ρώτησε η Chloe σηκώνοντας το κεφάλι της νευριασμένη.
«Εε...λέω και πώς βγήκες από εκεί;» προσπάθησε να καλύψει την βλακεία της η Marinette τρίβοντας με το χέρι της το πίσω μέρος του κεφαλιού της και χαμογελόντας.
« Voila, το μαγικό τσιμπηδάκι! Ένα κλίκ και το υπέροχο τσιμπηδάκι μου άνοιξε την πόρτα.» απάντησε το ξανθομάλλικο κορίτσι βγάζοντας από την τσέπη του παντελονιού της ένα μικρό, λεπτό, μαύρο τσιμπηδάκι. Κούνησε τα μαλλιά με το χέρι της και με το κεφάλι ψηλά.
Τι ψώνιο..., σκέφτηκε το άλλο κορίτσι καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την ψωνάρα συμμαθήτριά της.
Ξαφνικά την σκέψη της σταμάτησε ένα μικρό ουρλιαχτό καθώς το ακούμα είχε καταφέρει να βάλει κάτω, μετά από τόση ώρα μάχης, τον δίστυχο Cat noir. Τον είχε γυρίσει μπρούμυτα και με το πόδι του πατούσε το κεφάλι του ήρωα στο έδαφος. Ο Changer είχε κάτσει στην πλάτη του και γύριζε αργά-αργά και επώδυνα το χέρι του δεκαπεντάχρονου αγοριού. Ο Cat noir γύρισε το κεφάλι του στο πλάι αντικρύζοντας το σατανικό χαμόγελο του εχθρού του. Μία έκφραση θυμού διατυπώθηκε στο πρόσωπο του Adrien.
«Cat noir!» φώναξε η Ladybug προσπαθώντας μάταια να ξεκολλήσει την Chloe από πάνω της για άλλη μιά φορά.
«Λαίδη μου...» αυτό ήταν το μόνο που πρόλαβε να πεί καθώς ο πόνος τον κατέβαλε και ο Changer τον διέκοψε.
«Μην ανησυχείς πασχαλίτσα. Θα τον χειριστώ εγώ από εδώ και πέρα!» μίλησε το ακούμα και καθώς έσκυβε πλησίασε το πρόσωπό του κοντά στο πρόσωπο του Adrien. Ο ήρωας το έκανε χιιι δίχνοντας τα δόντια του.
«Ηρέμησε γατούλη, θα σε κάνω ότι ονειρεύεσαι. Θα γίνεις το νέο μου κατοικίδιο και αφού θα είσαι αβοήθητος θα σου πάρω το miraculous.» είπε με χαμόγελο γεμάτο κακία.
«Δεν θα μπορέσεις! Ακόμα και να με μεταμορφώσεις ξέρω ότι η Ladybug θα είναι εκεί για εμένα! Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη!» είπε ο ερωτευμένος και γεμάτος πίστη ήρωας κοιτώντας τον Changer με σοβαρό και θυμωμένο ύφος. Τα μάτια του έδειχναν σιγουριά και πίστη. Ο εχθρός γέλασε με κακία μην πιστεύοντας στα λόγια του.
«Σοβαρά; Πιστεύεις ότι αυτή θα σε προστατέψει; Κοίταξέ την και πές μου τί βλέπεις!» γύρισε με βίαιο τρόπο το κεφάλι του Cat noir πρός το μέρος των δύο κοριτσιών.
«Μία απλή δεκαπεντάχρονη ηρωίδα που έχει παρατήσει τον συνεργάτη της ολομόναχο στην μάχη. Αυτό βλέπω εγώ! Και η δικαιολογία; Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω της ένα χαζό κορίτσι για να έρθει να σε βοηθήσει! Τί μπορεί να είναι αυτό σύμπτωση που σχεδόν κάθε φορά μένεις αβοήθητος; Η τύχη; Η ατυχία; Η μοίρα; Χα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η μοίρα! Πρέπει απλώς να αποδεκτείς αυτό που συμβαίνει. Πέσ' το Cat noir, αποδέξου ότι σε αφήνει σχεδόν κάθε φορά να κάνεις την δύσκολη δουλειά και ότι συνήθως πιάνεσαι από τον κακό εξαιτίας μιάς μικρής χαζομάρας της.» φώναξε ο Changer κάνοντας τα μάτια του ήρωα να ανοίξουν ορθάνοιχτα.
Όχι, όσα λέει δεν είναι αλήθεια! Δεν θα παρατούσα ποτέ τον Cat noir μόνο του. Προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον μου;, σκέφτηκε η Marinette με μιά προβληματισμένη έκφραση στο πρόσωπό της.
«Όχι Cat noir, μην πιστεύεις στα λόγια του! Ξέρεις ότι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο!» φώναξε η ηρωίδα στον συνεργάτη της που την κοίταζε.
Όχι, δεν μπορεί! Αρνούμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο! Είναι η καλύτερή μου φίλη και συνεργάτης μου! Δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Η Ladybug ήταν πάντα εκεί για εμένα, δεν ήταν;, σκέφτηκε ο μαυροντυμένος γάτος με μιά αίσθηση δυσπιστίας.
Όχι! Δεν θα πιστέψω στα λόγια του!, σκέφτηκε ξανά αλλάζοντας γρήγορα τις κακιές σκέφεις. Ο Changer γύρισε πάλι το πρόσωπό του πρός το μέρος του.
«Λοιπόν;» ρώτησε τραβόντας πίσω τα μαλλιά του και κάνοντας το κεφάλι του να τα ακολουθήσει.
«Αχ!» φώναξε ο Cat noir από πόνο.
«Δεν πιστεύω στα λόγια σου, γιατί όσα λές είναι τα λόγια του Hawk moth!» φώναξε το αγόρι επίτηδες για να καταλάβει η συνεργάτης του ότι δεν έχει χάσει την πίστη του σε αυτήν. Η Ladybug χαμογέλασε στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Στο μεταξύ, η Chloe απλώς καθόταν εκεί και παρακολουθούσε την συζήτηση.
Το περίγραμμα της πεταλούδας εμφανίστηκε για άλλη μιά φορά στο πρόσωπο του ακούμα. Εκείνο χα.ογέλασε με το άκουσμα της φωνής του αφέντη του.
«Changer, είναι η ευκαιρία σου να πάρεις το miraculous! Γρήγορα, το δαχτυλίδι!» φώναξε ο Hawk moth μέσα στο μυαλό του ακούμα του. Εκείνο με ένα χερέκακο γέλιο είπε τα τελευταία του λόγια στον Cat noir.
«Χάρικα που τα είπαμε και τώρα αντίο σου κεραμμυδόγατε! Αντίο Cat!» του είπε και πρίν προλάβει ο Cat noir να κάνει κάτι, ένα χέρι ακούμπησε την κορυφή του κεφαλιού του και μία τελευταία λέξη αντίχησε στο κεφάλι του, "Άλλαξε". Με αυτά τα λόγια μαύρες λάμψεις τον τήλιξαν και στην θέση του εμφανίστηκε ένα κατάμαυρο γατάκι. Τα μάτια του πράσινα όπως πάντα και στο πόδι του σαν βραχιόλι υπήρχε το δαχτυλίδι του ήρωα.
«Cat noir!» φώναξε η ηρωίδα γεμάτη λύπη, αλλά το μόνο που ακούστηκε ήταν ένα μικρό "μιάου".
«Και τώρα η σειρά σου, κατσαρίδα.» είπε ο Changer καθώς την πλησίαζε. Η Chloe τυλίχτηκε πιό σφηχτά γύρω της από φόβο.
Συγγνώμη Chloe, μα δεν έχω άλλη επιλογή., σκέφτηκε η Marinette με σοβαρό ύφος τώρα πια. Ξεκόλλησε με δυσκολία από πάνω της το κορίτσι.
«Άλλαξε!» διέταξε και η Marinette πέταξε πάνω του την στριφνή συμμαθήτριά της. Και τότε μιά κατατρομαγμάνη λευκή νυφίτσα εμφανίστηκε και άρχισε να τρέχει από 'δώ και από 'κεί.
Ο Changer άρχισε να κοροϊδεύει την μικρή νυφίτσα.
Τώρα είναι η ευκαιρία να κρυφτώ!, σκέφτηκε το κορίτσι με τα μπλέ μαλλια και έφυγε διακρητικά και αθόρυβα. Κρύφτηκε πίσω από μιά κολώνα που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα και παρακολουθούσε από εκεί.
«Μα πού πήγε αυτή;» ρώτησε ξαφνιασμένος καθώς η ηρωίδα είχε εξαφανιστεί.
«Ξέχνα την Ladybug πρός το παρόν! Τώρα, πάρε το miraculous της καταστροφής!» διέταξε το αφεντικό του μέσα στο μυαλό του.
«Βεβαίος Hawk moth!» απάντησε και περπάτησε πρός το μέρος του γάτου. Το γατάκι οπισθοχώρησε καθώς τρομοκρατήθηκε.
«Έλα ψιψινούλη. Φέρε μου το ποδαράκι σου να στο ελευθερώσω.» είλε σκύβωντας και κάνοντας ότι έχει φαγητό στο χέρι του. Το γατάκι πλησίασε δειλά.

Miraculous Ladybug and Cat noirWhere stories live. Discover now