KİRPİ GİBİ BİR ADAM SEVDİM, yeni kitap.

129K 4.1K 1.4K
                                    

Öncelikle hepinize merhabaaalar. Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm. Kötü bir hafta geçirdim, başta beş buçuk senedir birlikte olduğumuz, çocukluk arkadaşım olan Karaduman'ı (kedim) çok yaşlandığı için kaybettim. Bu kayıp benim için çok zordu, hâlâ da çok zor. Buraya Karaduman için güzel birkaç kelimeniz varsa bırakabilir misiniz? O ismini Efken'in soyadından almıştı. Eminim siz de oğlumu çok severdiniz. Efken'e çok benziyordu karakter olarak da. İyi ki o ismi vermişim ona derdim hep. Soğuk, agresif bir kediydi ama ben ağladığım zaman patilerini dizlerimin üzerine koyar, gözlerimin içine bakardı.

Bir şeyi sevince, o şeyden ayrı kalmak çok zor.

Ölüm çok zor.

Böyle bir geçiş yapmak istemem. Aslına bakılacak olursa, psikolojik olarak gerçekten yıkık bir dönemdeyim. Sanırım ölümlere hâlâ alışamadım ama eskisi kadar da zayıf değilim bu konuda. Daha güçlü durabiliyorum bence. Her neyse, KİRPİ GİBİ BİR ADAM SEVDİM'den size kısa bir not. Ben bu kitabı, kalbimin içinde hissettiğim, bana ağır gelen, benden tüm ağırlıkları alan, bana tüm acıları veren ve yine benden tüm acıları alan duygularımla yazdım. KİRPİ GİBİ BİR ADAM SEVDİM bir roman değil, bir deneme. Hayır, bir deneme değil. Benim kalbim. Bu kitap, Benim kalbim. bu kitabın bir anakarakteri yok, bir konusu yok, bu kitabın karakteri benim, bu kitabın konusu benim. Bir adam sevdim, tüm dünya küstü bana. Kirpi gibi bir adamdı. dikenleri hep kalbime batardı ama o adam bana her gece masallar anlatır, beni göğsünde uyuttuğu yatakta benimle birlikte yatardı. Bu kitap, benim kitabım. bu kitap, benim kalbimin kitabı.

Sen hâlâ kalbimin söylediklerini okumadın mı?

Ben bir insanın en çok kalp atışlarının sesini dinlemeyi severim. Benim kalbimin atış seslerini dinlemek istersen diye bırakıyorum:

KİRPİ GİBİ BİR ADAM SEVDİM tüm D&R mağazaları ve kitap satan tüm internet sitelerinde. Üstelik D&R mağazasından aldığın kitabın fişini bana gönderebilir, çekilişe katılarak benimle bir gün geçirme şansı kazanabilirsin. Şehrine senin için gelebilirim. Eğer şehrinde D&R yoksa, internet sitesindeki sipariş kodunu kitap ile birlikte çekip bana atabilir, telefonda görüntülü konuşma şansını kazanabilirsin. İki kazanan olacak. Ayrıca kazananlara İÇİNDE BİR SEN ile ilgili büyük bir spoiler verilecek!

KİRPİ GİBİ BİR ADAM SEVDİM tüm D&R mağazalarında yalnızca 18₺

Bkmkitap'tan 9 lira +1 lira kargo parasıyla da sahip olabilirsiniz!

Bkmkitap'tan 9 lira +1 lira kargo parasıyla da sahip olabilirsiniz!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Detaylı bilgi: instagram: binnurnigiz

Bir de, sizi Karaduman'ı sevdiğim kadar. Bir pati dolusu soluğumsunuz çirkin çocuklarım. İyi ki siz. Daima siz.

(Yazar yakında regl olacak galiba ne bu tantana kardeşim)

neyse ben ağlamaya dönüyom, seni seviyom bb

İÇİNDE BİR SENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin