38.

327 28 4
                                    

,, Tal sme tu. Bež si sadnúť a ja niečo pripravím na jedenie'' povedal som a hneď šiel do kuchyne ,,Yoongie nemusíš to robiť. Postarám sa o seba sám'' povedal Tae a lahol si na gauč ,,Zabudni. Máš tu mňa. Stále ťa milujem. Nebudem tu s pocitom, že ty si teraz došiel z nemocnice a staráš sa o seba. Taehyung..... Šiel som sa zblázniť strachom. Neviem čo by som robil keby si zomrel'' povedal som a pohladil ho po vlasoch ,,A teraz lež a nechak ma sa o teba postarať'' usmial som sa a šiel späť do kuchyne. Začal som pripravovať jednoduchý ramen. Nie som nejaký extra dobrý kuchár ako Jin. Pri ramene mám istotu, že nič nehorí.

,,Yoongi... Naozaj si to cením. Aj keď to robiť nemusíš'' zamrmlal pri poslednom súste ,,Už som povedal, že to chcem robiť. Teraz si pôjdeš ľahnúť do postele. Budem pri tebe takže ak niečo budeš potrebovať, tak mi to hneď povieš '' povedal som a pomáhal mu ísť po schodoch. ,,Začínaš byť horší ako Jin'' mierne sa zasmial a lahol si do postele ,,Áno. Je to kvôli mne. A záleží mi na tebe. Takže si povedz aj o maličkosť'' povedal som a sadol si na kraj postele ,,Fajn.. Som unavený. Chcem objatie, tvoj krásný úsmev a pusu na dobrú noc '' usmial sa. Chvíľku som jeho slová poberal, no potom som ho s úsmevom objal a dal mu pusu na čelo ,,Tak a teraz tu pri mne zostaneš a budeš spať so mnou v objatí'' povedal s úsmevom a lahol si. Nadšene som sa k nemu pritúlil a vzdychol jeho úžasnú vôňu ,,Tak veľmi mi toto chýbalo'' zamrmlal som ,,Aj mne. Tentokrát sa ťa už tak ľahko nevzdám'' usmial sa a hladil ma vo vlasoch ,,Ja sa nabudúce nenechám. A teraz už spinkaj. Milujem ťa '' povedal som ,,Ja teba tiež '' povedal s tým najsladším úsmevom. Obaja sme zaspali v objatí. Presne tak ako kedysi.

 Presne tak ako kedysi

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

MentolSuga

Save Me/ TaegiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα