36.

275 30 8
                                    

,, Môžem za to ja'' povedal som potichu. ,,Y-Yoongi. Tak to nie je'' snažil sa ma ukludniť Jin ,,Ale je. Mohol som od začiatku tušiť, že ten dement Kihyun sa o niečo pokúsi. Keby som sa vtedy nenechal a vôbec neotvoril dvere, tak by sa nič nestalo. Ak Tae zomrie tak prisaham, že pôjdem za nim'' vzlykol a snažil sa si zotrieť slzy ,,Takže Kihyun'' povedal potichu Jungkook. Spolu s Namjoonom sa zdvihli a niekam šli ,,Kam idete? '' spýtal sa ich Jin a bežal za nimi.

,, Je niekto z vás rodinný príslušník? '' ozval sa Doktor, ktorý vyšiel z Taeho izby ,,Má len babku v Amerike ale....ja som j-jeho priateľ'' bola drzosť sa tak nazvať ale nemal som na výber. Doktor prikývol a zavolal ma dovnútra. Pohľad na Taeho bol hrozný. Tvár bledá, ruky obviazane a napichnuté na infúzie a celou izbou sa ozývalo pravidelne pípanie. ,,Podarilo sa ho zachrániť práve včas. Váš priateľ má našťastie krvnú skupinu AB takže nebol problém s transfuziou. Prežije to'' viac som počuť nepotreboval. Úľavne som si vydýchol a chytil ho za ruku. Bol som naozaj šťastný ,,Avšak bude si musieť zvyknúť na novú krv. Ako som už spomínal, váš priateľ ma krvnú skupinu AB. Táto skupina je schopná prijať akúkoľvek inú skupinu. Preto sme mu dali A skupinu. Pár týždňov bude malátny, trochu oslabený a unavený ale to je normálne. Hneď ako si jeho telo zvykne bude v poriadku. Teraz spí. Zajtra bude schopný ísť domov..... Ale bude potrebovať celo dennú starostlivosť. Môžem sa na vás spoľahnúť, však?'' spýtal sa. ,,Určite ano. Je to samozrejmosť'' nezaváhal som. ,,Spolieham sa na vás. Nechám vás zatiaľ osamote. Dovidenia'' pozdrav som mu s úsmevom oplatil a otočil sa späť na Taeho. Už nikdy neurobím takúto chybu. Odteraz budem ten najlepší priateľ akého si bude priať. ,,사랑해'' zašepkal som potichu a jemne mu palcom prechádzal po chrbte ruky...

Ešte 2 kapitoly do konca 🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ešte 2 kapitoly do konca 🖤

MentolSuga

Save Me/ TaegiWhere stories live. Discover now