35.

272 29 8
                                    

Ešte 2 dni. O 2 dni Tae odchádza. Ak si nepohnem... Prídem oň nadobro. Prerušil so mnou všetky kontakty. Šiel som aj za nim ale Jimin ma nepustil dnu. Dosť som to posral. Ale za všetko môže Kihyun. Vlastne sa mi už ani neozval. Ale ak mi chcel zničiť život, tak sa mu to naozaj podarilo. Ale neplánujem sa vzdať. Tae je to najlepšie čo ma v mojom otrasnom živote stretlo. A ja som mu ublížil. Ale Tae si zaslúži vysvetlenie. Bude mu lepšie bezo mňa ale najprv mu chcem všetko vysvetliť. Och ak niekde raz stretnem Kihyuna... Rozbijem mu ten jeho vysmiaty ksichtik. Naštvane som do ruky chytil zvoniaci mobil a bez toho aby som si pozrel kto mi vola som zdvihol ,,Prosím? ''  snažil som sa uklidnit ale moc mi to nešlo ,,Yoongi? Bože, som tak rad, že si zdvihol'' ozval sa uplakaný Jungkook. ,,Kookie? Čo sa deje a prečo plačeš'' ,, T-To je teraz j-jedno. Makaj do nemocnice. HNEĎ'' s týmito slovami zavesil. Zrejme to bolo vážne tak som sa rychle obul a bežal. Nebýval som od nemocnice ďaleko. Do 10 minút som tam bol. Na chodbe boli všetci z našej skupinky. ,,Čo sa stalo? '' nechápal som. Boli tu všetci... Teda až na.... Nie, nie. Tak to určite nie je ,,Taehyung si prerezal žily '' ozval sa Jimin. Toto bola najväčšia podpasovka od života akú som kedy dostal.....

 Toto bola najväčšia podpasovka od života akú som kedy dostal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MentolSuga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MentolSuga

Save Me/ TaegiWhere stories live. Discover now