29.

414 35 2
                                    

*o 2 mesiace neskôr *

Bol prvý Júnový týždeň. Respektive 6 Júna. Mal by som byť v škole no namiesto toho sa nachádzam v útulku pre psov spolu s Jungkookom. Taehyung toho pre mňa toľko spravil a ja som sa mu chcel odvďačiť. Už dlho básníl o tom že si poriadi psa.

,, Tak tento je posledný. Je to Taecup Pomerian. Ešte mladý. Dostali sme ho nedávno '' povedala ta paní. Bol roztomilý. Čierny s flakmi ,, Berem ho'' povedal som nadšene ,, Fajn. Podte so mnou a kolegyňa ho pripraví'' povedala. Niečo som podpisala potom mi ho dali. Dali mi ho aj s obojkom a vodítkom. Ten krpec bol veľmi hravý a presne stvorený pre Taehyungieho.

,, Myslíš že bude nadšený? '' spýtal som sa ,,Určite ano. Miluje psov a Miluje teba takže sa neboj'' povedal povzbudivo Jungkook a objal ma okolo ramien. Vďačne som sa usmial
,, Daj potom vedieť ako to dopadlo'' povedal s úsmevom. Jemne som prikývol a s rozloučením sa odpojil.
Domov som prišiel akurát. Za 5 minut mal prísť Tae. Pomeriana som rychle dal do pracovne a hodil mu hračku, ktorú som dostal od tej pani. Zatvoril som a to už sa vo vchodových dverách zjavila Taehyungova hlava.
,, Ahoj'' povedal som s úsmevom. On sa jemme usmial a dal mi pusu ,, Chýbal si mi'' povedal smutne a objal ma ,, Aj ty mne '' povedal som a dal mu ďalšiu pusu. Mal tak krásne a dokonale pery. Nevedel som sa ich nabažiť.

Spokojene sme sedeli vedla seba a rozprávali sa ale prerušilo nás šteknutie ,, Čo to bolo? '' spýtal sa prekvapene. Klamať mu nebudem. Aj tak som mu ho plánoval dať ,, Vieš. Urobil si toho pre mňa toľko, že to ani nespočítám. Ja som zatial nič pre teba neurobil. Som veľmi rád, že môžem mať priateľa ako si ty. Nevedel som ako ti poďakovať a preto ti dávam jeho '' dokončil som svoj prehovor a otvoril dvere pracovne. Z nej vyletela mala chlpatá gula a keď zbadala Taeho, rozbehla sa k nemu. Nastalo ticho. Bál som sa ako bude reagovať. Sledoval som zem. Silné paže si ma pritiahli do objatia. Jeho telo sa začalo otriasat pod návalom vzlykov. ,, Ďakujem. Naozaj som nečakal, že mi daruješ psíka. Naozaj ďakujem, Yoongie ~'' zavzlykal. Ja som sa zmohol len na úsmev. Zotrel som mu slzy z tváre a dal mu pusu. ,, Naozaj ťa milujem '' povedal s úsmevom ,, Ja teba tiež. Ani nevieš ako veľmi '' povedal som s úsmevom a znova mu dal pusu ,, Ako ho pomenuješ'' spýtal som sa keď sme sa odtiahli ,, Hmmmm..... YEONTAN! '' zakričal nadšene a vzal si ho do náruče. Bol s nim naozaj zlatý.
Hmmm... Mám novú tapetu...

MentolSuga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


MentolSuga

Save Me/ TaegiWhere stories live. Discover now