28.

419 35 2
                                    

Po dlhej dobe som sa poriadne vyspal. Chcel som sa ešte pritúliť k Taemu, no ten tu nebol. Pomaly som rozlepil oči a sadol si. Snažil som sa ignorovať bolesť zadku a postavil sa. Nasukal som sa do oblečenia a pomaly zišiel dole. ,, Aaaale, pozrime kto sa vyhrabal s postele. Riťka nebolí? " ozval sa hneď Hoseok. Hneď som po ňom hodil jeden s mojich vražedných pohladov. Jin mu dal pohlavok a podal mi tanier s raňajkami ,, Kde je Tae? '' spýtal som sa a dal si do úst prvé sústo. Bolo to výborné ,, Šiel s Namjoonom nakúpiť. Máš takmer prázdnu chladničku '' povedal Jimin a maznal sa tam s Jungkookom...... Tak moment ,, Čo spolu vy dvaja máte. Väčšinou sa hádáte a robíte si naprieki'' spýtal som sa zarazene ,, Úprimne.... Jimin mi nikdy nebol ľahostajný'',, To samé platí aj o Kookovi. Oboch nás ale nabudilo to, že sme sa ráno zobudili nahý vedla seba na gauči '' dopovedal Jimin a dal Kookovi malú pusu na peri. Ten ho s úsmevom pohladil po vlasoch. Boli rozkošný ,, Moje deti už konečne dospeli'' rozplýval sa Jin.

Spokojne som dojedol a chcel umyť tanier ale v zamku zachrastili kľúče. Okamžite som sa tam rozbehol a keď sa vo dverách zjavil Tae, tak som sa naň zavesil ako koala ,, Uh, Yoongie~ spadnem'' jemne sa zasmial a dotrepal sa so mnou do kuchyne.

,, Chýbal som ti? " spýtal sa s úsmevom
,, Veľmi. Už odomňa takto neutekaj'' zamrnčal som. On sa len zasmial a začal ma hladiť po vlasoch. Tak veľmi ho ľúbim...

MentolSuga

Save Me/ TaegiWhere stories live. Discover now