💁‍♀️Amikor a piros hónapod van💁‍♀️

884 32 1
                                    

Sam Winchester
Sam ilyenkor figyelmes szokott lenni veled és segít mindenben. Kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálja megsütni a kedvenc sütid. De mivel az nem sikerül ezért vesz neked  csokit.

Dean Winchester
A nagy erős Dean nem fél semmitől(csak egy szekrényből elő ugró macskától.. Na mindegy😂) Hát ez nem igaz, ilyenkor nagyon is fél, mert amikor lányos problémáid vannak akkor elkerül, mert kissé agresszív vagy ilyenkor.
De mivel tudja hogy ez nagyon nehéz neked minden nap hideg sört és meleg pitét rak az ajtód elé.

Castiel
Nem nagyon ért az ilyenekhez és nem tudja igazán hogy mit kell tenni, de minden esetre nagyon félt téged. Veszneked csokit, puszilgat össze vissza. Ölelget és  nem ereszt el

Kevin
Ő mindig ott van melletted ilyenkor. Betakargat, puszilgat hogy ezzel enyhitse a fájdalmadat. Ezeken a napokon hoz minden féle filmet, hogy ketten nézzétek össze bújva.

Crowley
Tudja hogy ilyenkor egyedül szeretnél lenni. De ő ezt nem tudja tiszteletben tartani. Néha az idegeidre megy mert annyira agódik érted.

Lucifer
Nem érti az elején hogy miért vagy vele goromba és agresszív de aztán rájöt. Hogy bizza női problémáid vannak. Próbál segíteni mindenben de ez annyira nem megy neki.

Gabriel
Onnan tudja meg hogy piros hónapjaid vannak mikor elmentek ketten valahova és meg eszed tőle amit rendelt és te mindig azt hiszed hogy mérges rád és ezért elkezdesz sírni. De amúgy ott van ő melletted. Számithatsz rá akármi mi fog történni

-----------------------------------------------------------

Nehezen de megjöt ehet az IHLET végre.😭
Hamarosan hozom a kövi részt.

Supernatural PreferencesWhere stories live. Discover now