17.fejezet

39 7 0
                                    

Egy hete egyesítettem az Éjeket és az Árnyakat,sokkal jobban elvannak mint gondoltam.Reggel kikeltem az ágyból,valahogy mióta szuperalfa lettem mindig én kelek fel mindenki előtt.Megsimogattam Liamet mire ő felkelt.
-Bocsi nem akartalak felébreszteni.-mondtam
-Semmi baj,amúgy is ma kell egy csomó dolgot csinálnom.-mondta miközben kinyújtózott
-Nem gondolod hogy hármunknak kicsi ez az ágy?-kérdezte Liam és a harmadikkal Riverre célzott mert ő is az ágyamban alszik.
-Nem!-mondtam határozottan.
-Na menj ki öltöznék!-jelentettem ki határozottan de mégis viccesen
-Minek?-kérdezte Liam és felhúzta a szemöldökét.Ekkor megfordultam melltartóban és kirángattam Liamat az ajtó,közben mindketten nevettünk.Felvettem egy fekete farmert és és egy égkék pólót.Ékszert nem vettem fel mivel mindig rajtam kellet lennie a mancsos medálnak.Kisimkeletem magam és lementem a lépcsőn.Már rögtön érkeztek a kérdések,az igaz hogy korábban keltem mindenkinél de mire kész lettem akkor már szinte mindenki ébren volt.
-Angyal a reggelinél ugye nincs varázslás,mert Honoria nem hiszi el?-kérdezte Mályva
-Igen Mályva,nincsen!-feleltem és megsimogattam Mályvát.Kimentem a kertbe és ott meg Fruzsina támadott le ő egyébként egy 11 éves falka tag.
-Ella Olivér állandóan némító bűbájt tesz rám!-mondta
-Olivér ne így udvarolj!-mondtam és kapott egy kedves mosolyt is
-Igenis Angyal hercegnő.-mondta és viccesen meghajolt előttem Olivér.Azután Richárd szólt hogy jöjjek oda hozzá.
-Ella téged nem zavar hogy a csoport fele Angyalnak,a másik fele Ellának hív?-kérdezte Richárd
-Nem,mért téged igen?-kérdeztem és a tekinetem kicsit mérges volt.
-De hogy ez csak a te dolgod.-mondta Richárd,és mutatta hogy Amanda a nevemet kiáltja.Oda futottam hozzá.
-Miért hívtál?-kérdeztem és elégé fáradtan néztem rá mert még sosem volt ilyen sűrű reggelem.
-Az a kérdésem hogy szerinted Olivér Amandának udvarol?-kérdezte és egyik szemével engem nézett másikkal őket.
-Igen,látszik rajta!-mondtam
-És most kötelezlek,hogy ülj le azonnal enni Josyval és Abyvel enni mert reggel óta csak rohansu-mondta kissé vicces hangsúlyban,ezt szerettem bennük hogy higyeltek rám és ez nagyon jó esett.Szó nélkül elfutottam enni,út közben anya leszólított.
-Ettél már?-kérdezte anya
-Most megyek-mondtam és tovább futottam megetettem Rivert és leültem Abyhez és Josyhoz enni.
-Megjött a főnök-mondta Aby mikor lehuppantam a székre és persze River is melletünk evett.
-Jó reggelt Josy,neked is Aby.-mondtam.A reggelit végig beszélgetük aztán feláltam és kimentem a kertbe játszani Riverrel. Eldobtam Rivernek a botot és vissza hozta,egy idő után oda jött Star is játszani.Mikor megunktam leültem a házoldalához és simogattam a két farkas kutyát.Boldog voltam,bár per pillanat nem igazán látszott rajtam de éreztem egy kis idő múlva minden rendben lesz.Belegondoltam,hogy apa most biztos örül hogy látom reményt annak is biztos örült hogy anyával most már jól kijövünk.A gondolkodásomat egy hang zavarta meg.
-Ella téged egy percre sem hagynak egyedül!-mondta anya és forgatta a szemét.
-Hívnak-mondta anya.Feláltam és láttam hogy szinte mindenki egy körbe áll és egy éneket énekeltek miközben egy frizbit bodáltak körbe.Csak akkor jöttem rá mit énekelnek mikor a refrén jött.
-Szánd meg hát szomorú szívem,úgy sincs más vigaszom nekem-énekelte a tömeg,a halott pénztől a darabokra törted a szívem volt.Énekeltünk még hasonló dalokat mikor Sofi a zongorára mutatot és én rögtön értettem mire gondol,az Uncovert akarta énekelni.Miközben mentem a zongorához mindenki kapott Sofi,Zoé,Izabella jó voltából szövet,én meg megkaptam a kottát.A farkasok és a boszorkányok letelepedtek a zongora köré csak a felnőttek váltak ki mindenki itt volt kivéve Liam,őt már reggel óta nem nem láttam.Leültem a zongorához,egy méteres környezetemben senki nem volt plusz a stég mimimálisan meg is volt emelve,olyan volt mintha koncerteznék.Ránéztem Sofira ő jelzett hogy mehet.Elkezde énekelni Izabella és mindenki követte,eszméletlen jól hangzott mint egy fesztiválon.Valószínűleg a boszik ismérték a dalt mert mindenki teljes szívéből énekelte.Én csak akkor kezdetem el énekelni mikor a zongora belépett a dalba,de utána megbátorodtam és én is teljes torokból énekeltem.Tökéletes volt a hang minden hang helyes volt.Már a számnak több mint a felét elénekeltük mikor mindenki kicsit halkabban és meghatottaban énekelt körülnéztem és a lélegzetem elállt.Láttam Liamet egy fekete farmerban és egy inget viselve lépkedett a tömegen át egy csokorral és egy dísz dobozal a kezében.Én lassan feláltam a zongora székről,a legnagyobb meglepétesemre a zongora szó folytatódott egy hangszóróból.
-We could build a universe right here,
All the world could disappear-énekelték,nekem meg a meghatott ságtól könybelábadt a szemem.
-Daniella leszel a barátnőm?-kérdezte és letérdelt elém,és kinyitottam a díszdobozt.Elkezdtem sírni a apától kapott szívmedálos nyakláncom volt ott amin az Apától Kicsi alfának felirat állt és rég elveszett.
-Igen...-mondtam sírva az örömtől.Liam kivette a nyakláncot és a nyakamba akasztotta a Mancs medál mellé.Megcsókoltam Liamet elengedtem az ajkait és ő is vissza csókolt.Mindenki tapsolt.Láttam ahogy anya és Richárd sír.Most már minden rendben lesz.Ha nem lettem volna tanú sose élhettem meg volna ezt a csodás pillanatot,köszönöm hogy tanú lettem.
-Köszönöm-mondtam ki hangosan,és tudtam hogy oda fent apa is mosolyog.Minha egy igennel válaszolt volna apa pillanatok alatt egy szivárvány lett az égen.
-Köszönöm-mondtam még egyszer és mindenkin végig néztem.

Vége

Segítség tanú lettem!Where stories live. Discover now