1.fejezet

143 10 1
                                    

Ma reggel sajnos az ébresztőt nem tudtam szundira tenni, mert nulladik órám matek volt és ha elkészek a matekról akkor vége az életének.A matek tanártól mindenki retteg. Szóval kikeltem az ágyból, megfogtam az ágyán mellett, az éjjeli szekrényen heverő, fésűt és párszor áthúztam a hajamon. A hajamat nem igazán szoktam fésülgetni reggel, mert akkor a miden hajszálak szét áll és olyan leszek, mint egy oroszlán. Aztán kinyitottam a szekrényemet, kivettem belőle egy hosszúujjas pólót meg egy pulcsit és egy fekete farmert. A legtöbb ruhám feket, mert szerintem jól áll nekem. Bementem a fürdőbe felraktam magamra egy minimális sminket. Leszaladtak a lépcsőn, kivettem a hűtőből egy meggyes joghurtot gyorsan megettem. Épp amikor kaptam volna fel a gördeszkámat és raktam volna de Riverre a pòrázt amikor anya leszólt az emeletről.
-Angyalom, tudod, hogy ma később jövünk haza.
-Igen. Szia!-köszöntem volna el, de anya belevágott a szavanna.
-Marad otthon és tanulj!-mondta anya
-Oké, sietek. Szia!-mondtam.Ezzel a mondattal anya azt a kis kedvelt is elvett ami addig volt. Kifutottam a házból Riverrel aki velem járt iskolába iskolai segìtő kuyta ként. Majd gördeszkával zenét hallgatva legurultam a sulihoz.A házunktól nem volt messze a suli 9 perc alatt leértem. A suliba gyorsan kipakoltam a matek felszerelésemet és ránéztem River instagramjára.Ekkor lépett be a terembe Abigél Star nevük kutyusával.
-Szia!- köszöntem Abigélnek
-Helló Ella!-köszönt vissza. Abigélnek fekete egyenes haja volt és kék szeme.
Csináltam egy képet ahogy River és Star örök egymásnak. Az egész iskolában 2 segítő kutya van,River az egyik, Star a másik. Érdekes, hogy a barátnőmmel mindkettőnknek segítő kutyája van. Becsöngettek elraktam a telefonomat, ráraktam a "munka hámot" Riverre és elkezdődött a suli.

Segítség tanú lettem!Where stories live. Discover now