9.fejezet

54 8 1
                                    

Mikor felébredtem egy faszékben találtam magam,a kezem meg volt kötve.Éreztem ahogy a kötél égeti a kezemet.
-Farkasfü van a kötélen,plusz neked megspékelve varázslás mentes bilinccsel.-mondta Liam,csak most vettem észre hogy Liam is melettem van ugyanúgy megkötve mint én.
-Bizonyosan engem akarnak.-mondta Liam nyugtató hangom.Sose bírtam ha az emberek hükyének néznek,főleg Liamtől nem.
-Nem érted,én vagyok az egyetlen boszorkány vérfarkas én kellek nekik.
-Ez igaz csillagom!-lépett be a szobába a szőke hajó nő
-Kezdhetjük!-kiáltotta a nő,beállt körén körülbelül 10 ember feltehetően boszorkányok.Ebből e sorból kilépett a barna hajú kislány.
-Gyere Elisabeth!-mondta a nő a kislánynak.Rossz előérzetem volt.A Földön különböző növények hever,a sarokban volt egy arany edény és benne. Egy fekete tőr.A szívem olyan gyorsan elkezdett verni hogy azt hittel elájulok.Ránéztem Liamre ő már egy ideje a padlór a eresztett tekintettel mozdulatlanul ült,olyan volt mintha valamire erőt gyűjtőtt volna.A nő megfogta a tőrt és a szemem elkezdett zölden izzani,rájöttem hogy ezt látja ezért elkezdtem idegesíteni magamat.Sikerült a sárga volt és én meg a fejemben éreztem a pulzusomat.A nő már előttem ált és kés a karomra helyette és egy mélyet belevágott,a vérem a vödörbe csöpögött.Nagyon fájt a kezem szinte már nem is éreztem,ekkor Liam megszólalt.
-Hagy őt békén üvöltötte Liam szinte félig farkasként.Ép elkezdtek volna a boszorkányok kántáló valamit,Eilabeth meg gyorsan betette a kezét a vérembe és ő is mondott valamit.De Liam óriási farkaskén ugrottt ki a székből,mindenkit pontosan annyira sebzett meg hogy ne legyen súlyos érülés Elizabethet pedig csak ellökte de mivel beütött a fejét és elájult utána Liam rámnézett és letépte a kezmről a bilincset én meg leoldtam magamról a kötelet.Mikor feláltam Liam már véresen állt a szoba közepén példa rohantam hozzá megfogtam a vállát és egy pillanatra megállt köztünk a levegő.Éreztem hogy Liam is ugyanazt akarja amit én.Egy pillanat múlva az ajkunk össze ért.Ó hányszor képzeltem el ezt,mégis teljes testemből remegek.Ekkor Liam abbahagyta a csókolásomat és átölelt.
-Áu........-mondtam,a kezem elkezdett még jobban fájni.
-Ó.....ezt rendebekéne hozni.-mondta Liam.
-Hogyan?-kérdeztem
-Elfelejtetted hogy boszi vagy .....simán megcsinálod-mondta Liam miközben
leütötte Elizabethet.
-De sietnünk kell!-mondta miközben leütött mégegy embert.Az ösztöneim diktálták hogy mit kell tennem,rátettem a sebre a kezem.Elkezdtem mondani egy varázsigét amit még életembe nem láttam
-sernamosz rá porion.....sernamoszs rá porion......sernamos rá porion-mormoltam egyre gyakrabban azt vettem észre hogy csukvavan a szemem és mire kinyitottam már csak egy furcsa csiga alakú sebhely vol a kezemen.Elmosolyodtam.
-Sikerült!-mondtam boldogan,de ekkor észrevettem hogy a kezemen egy csiga vonal alakú tűzfolt volt.
-Persze!Gyere! válaszolta és egy puszit nyomott a homlokomra,és felkapta Elizabethet és elfutottunk.Futottunk a végtelen erdőben reméltem Liam tudja merre futunk.
-Hogy váltosztál át,nincsen telihold?-kérdeztem
-Először is bekéne ülni a beszélgetésekre és akkor tudnád,másodszor az alfák bármikor átudnak válozni.-mondta Liam futás közben.Hirtelen vége lett az erdőnek.Észrevettem hogy a falkánk telkének határán állunk.
-Éreztem hogy van egy rövidebb út.-mondta Liam miközben a nem rég felébredt Elizabethet próbálta csitítgatni.Eközben párszor az erejével fejfájást okozott Liamnek vagy nekem.Észrevettem hogy valaki áll a telken háttal nekünk a hangokat hallva megfordult Richárd volt az.Liam egy halk sziával köszönt neki és tovább ment.Én lassú léptekkel elkezdtem Richárd felé lépkedni,mikor előtte áltam lassan széttártan a kezemet és Richárd rögtön át ölelet.
-Nagyon féltem!-mondtam,és arcomat Richárd melkasába nyomta.Richárd elengedett és legugolt így csak egy kicsivel volt a alacsonyabb.
-Én is féltettelek,....-mondta Richárd és mély levegeőt vett
-kislányom.-mondta Richárd és a vállamra tette a kezét és felált
-Megölelelnélek mégegyszer de nincs kedvem felhúzni a másik apukádat.-mondta Richárd ravasz mosollyal az arcán.Ekkor megláttam anyát kilépni az eggyik faházból.Elsuhantam Richárd mellett és oda futottam anyához és megöleltem.
-Ezek a renőrök egyáltalán nem akartak ide jönni,a Trirász szervezte meg az egészet.-mondta anya
-Ki az a Triász?-kérdeztem,ekkor a hátam mögött megszólalt Liam.
-Trásznak mióta van ilyen kisördöge?-kérdezte Liam a házra mutatva ahol kiáltásokat halottam feltehetően Elizabethetét.
-Az elrablóid,Elizabeth pedig Rose a szőke hajú vezetőnő lánya,és mi vagyunk az árny farkasok.Hirtrlen a falka fiatalabbik része körém gyűlt,elkezdték kérdeztezgetni, hogy hogy vagyok,mi történt és hogy hol voltam.A tömegből Abigélt láttam előfurakodni.
-Mi történt veled?-kérdezte Abigél mikor ránézett a sebhelyes kezemre.
-A Triász megvágta a kezemet.-miközben ezt mondtam a fél csoport már a jobb kezemet bámulta.
-Ennek el kellett volna már múlnia-mondta anya miközben a sebhely melletti csiga vonalra mutatott a kezemen.
-Ez a boszorkány energia elvézelének jele,másnéven megkötés,de már megsemmisítettem a kötődést Elisabethel,de ez már mindegy.-mondta anya.Átöleltük egymást Abigéllel,utána legugoltam és megsimogattam Start.Ekkor háturlól a nyakamba ugrok River elnevettem magam.
-Gyere meg kell csinálnunk a hold szimulációs mágiát,mert érezem mindjárt itt a Triász-mondta anya,és elindult a tó mellett álló asztalhoz utána mentem.Kicsit később River is utánam ment.Az asztalonmindenféle kristályok voltak,az asztal közepén meg néhány gyertya állt.
-Ismételd utánam!-mondta anya miközben a gyertyák felé nyújtotta a kezeit.Anya elkezdte mondani a varázs igét.
-Alanitosz do ró beneto.-mondtam
-Alanitosz do ró beneto-mondtam utána.Ekkor észrevettem hogy elkezd sötétedni az ég.Mondtam tovább a varázsigét még párszor elmondtam utána elaludt a gyertyák fény e látszólag kész volt a varázslat.Felnéztem az égre és láttam ahogy lassan átveszi a nap helyét a Hold,és elkezd cseperegni az eső.

Segítség tanú lettem!Место, где живут истории. Откройте их для себя