6.fejezet

79 9 0
                                    

Egy ágyban  ébredtem halottam ahogy apa és Richárd beszélget
-....Igen ezt is tudom,és nem leselekedtem utánad te kéreted magad mióta ide jöttünk.-halottam az ajtón keresztül hogy kiabálnak egymással Apa Richárd.Feláltam és oda mentem az ajtóhoz.Mikor nyitottam ki az ajtòt halottam ahogy Richárd ez mondja.
-Mivel mindketten az apukái vagyunk, ezért-mondta,ekkor kinyitottam az ajtót.Csak által ott és néztem egyszer Apára másszor Richárdra.
-Hogy mi?-kérdeztem szinte sírva és kirohanatam a bejárati ajtót és rávágtam a házba álló férfiakra.Futottam amerre láttam csak elakartam menni a világ elől.Még halottam ahogy Liam és anya utánam kiált hogy hova megyek.De nem érdekelt hogy mit mondanak csak futottam a szemem kéken és sárgán izott,úgy éreztem hogy nem bírok tovább futni de az idegesség hajtott továb.Végül megálltam egy erdő közepén amint megálltam sírva össze roskadtam egy fa tövébe.Úgy negyed óra múlva kiáltásokat halottam az erdőből.
-Erre lesz!-mondta egy nő hang.
-Gyertek!-kiáltotta a egy kislány hang.Felismertem ezt a két hangot ők törtek be házunkba,gyorsan feláltam és elkezdtem keresni honnan jön a hang.Megtaláltam de már késő volt a szőke hajú nő már számszeríjat tartott rám.
-Add fel boszi farkas-kiáltották az emberek,és nem is gondolkoztam rajta rögtön átváltoztam.Pár villanás az erdőről és a sikít a elfutó emberekről és sötétség....A földön fekve ébredtem megráztam a fejem hogy éber legyek.Egyszerre halk nesz ként elkezdtem hallani a a feltehetően boszorkány gyülekezet zsibogását nem ilyedtem meg halottam hogy messze vannak.Miközben hallgattam a beszéde halvány képek jelentek meg arról hogy elkaptam a boszorkány férfi és.....utána semmi.Elkeztem aggódni mi van ha megöltem.Ahogy elnéztem a távolba létszám hogy legalább egy kilóméternyire volt az a hely ahol rám támadtak. Még mindig halottam a nesz.
-Nem fogja túl élni túl sok vért veszített-mondta egy fiatal női hang.Féltem nem értettem hogy miért hallom őket miközben ilyen messze vannak.
-Meghalt.-mondta szomorúan egy férfi hang.Innentől nem halottam tőbb nesz fel ugrottam és eszeveszetten elkeztem futni amerre azt éreztem hogy a falkán van.Mikor futottam vagy 10perce már majd nem megálltam mikor megláttam anyát a lábaim új erőre kaptak és elkeztem újból rohanni.Amikor oda értem anyához átkaroltam és erősen magamhoz szorítottam.Elszőr anya szólalt meg,
-Sajálom hogy eddig nem mondta erről semmit-mondta.Én ezt a mondatot nem is halottam mert már máson gonodolkoztam.
-Anya rátátadtam valakire -mondtam sírva
-Ezek szerint meghalt-mondta anya,és felvett az ölébe és elvitt.Mikor elhaladt anya a nagy faház mellett ahonnan az imént el futottam tekintetünk pont össze futott Liammel.Most nem volt kedvem beszélni se az eddig hitt apukámmal Morgennel,Richárddal se.Anya elvitt egy a nagy faháztól távolabb lévő házba és letett az ágyba.Csend volt ezt a csendet  anya törte meg.
-Amit a faházban halottál az egy nagyon hosszú és nagyon bonyolult történet-mondta,én kérdőre ránéztem anyára.Anya leült mellék és végig simította a ágakkal és levelekkel teli hajamat.
-Van egy olya átok a farkasoknál hogy ha megtámad valakit és meghal akkor végig kell hallgatnia mindent amit mondt.Szóval ezért halottad.-mondta anya kedvesen.
-Engem ez most kevésbé érdekel!-mondtam szemre hányóan.
-Jogos!Szóval az hogy genetikailag Moregen és Richárd is az apukád erről mi nem tehetünk-mondta anya és én meg kédőn néztem anyára.
-A boszrkány és a farkas ősök akartak egy olyan természet feletettit aki boszorkány és egy farkas is.De rájöttek hogy csak ügy születhet meg ha a vére tartalmazza egy boszorkány,egy alfa farkas vérét és egy  farkas vérét.Ezt persze a belegyezésünk nélkül hajtották végre.Mivel se a boszorkány ősők se a farkas ősők nem élnek megbíztak egy boszorkányt hogy ő hajtsa végre a feladatot.Abban az időben kerestünk egy etűnt falka tagot és ez a boszorkány azt hazudta hogy a kereső bűbájhoz kell nekem Morgennek és Richárdnak a vére.Hát megadtuk neki amit kért.Párhónap múlva észvetetem hogy terhes vagyok,ekkor odajött hozzánk és elmondta mit tett.-mondta anya.
-Csak amint utólag kiderült nem lehet olyan vérfarkas boszorkányt létre hozni aki tudatában van mindkét enyjével.Ezért vagy varázslás gátló karkötő van rajtad vagy nem emlékszel a farkas énedre-mondta anya de engem egyenlőre a múlt érdekelt
-És te mérges voltál a boszorkányra?-kérdeztem
-Mivel nem láttam valószínűségét hogy valaha boszorkány gyerekem lesz  ezért megbocsátottam neki.Richárd örült mivel szerintem mindig is kedvelt és amint kiderült hogy lány leszel még jobban várta hogy megszülesél.-mondta anya mosolyogva.
-Miért nem nőttem fel itt?-kérdeztem
-Azért mert Richárd azt akarta hogy itt maradjunk de én és Morgen úgy gondoltuk hogy nem bírnál ezzel az erővel ezért elmentünk New Bernbe és ott kerestünk neked iskolát.-mondta anya.Ezután elmesélt anya mindent amit akart és a végén én is elmondtam neki mindent az emberekről akik rámtámadtak erdőben.

Segítség tanú lettem!Where stories live. Discover now