Prolog.

16.6K 478 14
                                    


   Xander Black înseamnă acea parte din mine la care nu o să pot renunța niciodată

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

   Xander Black înseamnă acea parte din mine la care nu o să pot renunța niciodată. M-a învățat să iubesc și mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit cu adevărat. M-a ridicat, m-a pus pe un piedestal și a ucis pe oricine a încercat să mă doboare.

   Dar lucrul care m-a făcut dependentă de iubirea sa ca de heroină, a fost că pentru el, eu eram prioritatea sa. Am fost întotdeauna pe primul loc. A renunțat la tot, doar ca să fie cu mine, doar ca să-mi fie mie bine. Nimeni nu și-a dat sufletul, doar ca eu să pot fi fericită!

   Și din cauza asta, am ales să intru într-un joc periculos, lăsându-mi de-asemenea sufletul la schimb, doar ca să-l pot avea.

   Debutul nostru a început ca un total clișeu: —cu o ceartă; Și totuși, nu mă puteam gândi la un mai bun început!

Nu a fost dragoste la prima vedere, căci noi eram mult prea ocupați să ne aruncăm vorbe de duh unu-altuia și nu știu nici dacă am fost suflete pereche sau dacă ne-a fost scris să ne întâlnim.

Tot ce știu este că la finalul zilei, eram doar noi. Cei vulnerabili și pierduți, cu gânduri ce ne făceau praf. Noi, cei care priveam stelele împreună, sperând la ceva mai bun.

Mulți poate vor considera povestea noastră una toxică și poate că așa a fost!

   Noi am fost doar niște dezastre frumoase, ce jucau mult prea murdar ca să fie împreună;

Playing dirty Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum