Hofbauerovi

278 7 3
                                    

David už stál u oltáře a Mery s Kubou( Mery bratranec), který ji tam vedl čekali na hudbu. Když začala hrát hudba, tak oba vešli. David mohl na Mery oči nechat.
Když přišla Mery k Davidovi.
David se usmál a Mery na něho.
D: ,,Jsi překrásná."
M: ,,Děkuju, taky ti to sluší."
Oddávající(Od)
Od: ,,Stojíte tu ruku v ruce, před zraky Vašich nejbližších, abyste stvrdili to, co už dávno víte, že patříte k sobě. Proto táži se Vás pane ženichu, zda dobrovolně vstupujete do manželství se zde přítomnou slečnou Marii Černou?"
D: ,,Ano."
Od: ,,Děkuji. A táži se i Vás slečno nevěsto, zda dobrovolně vstupujete do manželství se zde přítomným  Davidem Hofbauerem?"
M: ,,Ano."
Od: ,,Tímto jste splnili podmínky pro uzavření manželství a prohlašuji vaše manželstvi za uzavřené. Vyměňte si manželské prstýnky a první manželslý polibek."
Nandali si prstýnky a dali si pusu. Všichni začali tleskat, přesunuli se k obědu. Bylo tam jen 9 lidí. Meryinin bratranec s přítelkyní, Eva, Mery, David, prcek, Roman, Michal(Davidův kamarád), Míša. Chtěli to udělat jen v rodiném kruhu a kamarádů. Užili si celý den. Když přišli, tak prcek už byl nevrlej a začal kňourat.
M: ,,No jo, já vim, já vim pinďo." řekla Mery. Sundala si šaty, David ze sebe shodil oblek a převlíkl se do kraťasů. Mery nakrmila malýho a dala ho spát.
M: ,,Konečně spí."
D: ,,Taky bych to nejraději zakempil, ale rád bych si užil svatební noc." usmál se šibalsky.
M: ,,Nooo, ale tak joo." zasmála se Mery. David po ní skoro doslova skočil. Když skončili, tak si zalezli do postele v ložnici.
D: ,,Konečně svoji a konečně všichni Hofbauerovi." usmál se.
M: ,,To jo teda." usmála se Mery. ,,Nejdeme už spát?"
D: ,,Jo jasně."
M: ,,Tak dobrou noc, pane Hofbauer." zasmála se Mery.
D: ,,Dobrou noc, paní Hofbauerová." usmál se, dal Mery pusu na krk a přitulil se k ní co nejvíc. Za chvilku oba dva spokojeně spali.

Omyl nebo osud?Место, где живут истории. Откройте их для себя