9.Bölüm-Piyon

41 4 0
                                    

Cehennemin intikamı kalbimde yanıyor,
Ölüm ve keder etrafımda alev alev!
Sonsuza dek atılmış, sonsuza dek terk edilmiş.
Doğanın bütün bağları sonsuza dek koparılmış.

Rei yorgun bedeniyle tapınağın taş kaldırımlarında bilinçsiz bir halde yatıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Rei yorgun bedeniyle tapınağın taş kaldırımlarında bilinçsiz bir halde yatıyordu. Ne olduğunu anlayamadan kalbini yerinden çıkaracak kadar güçlü bir enerji hissetmişti. Sonrasında derin bir halsizlik... Kanının bedeninden çekildiğini hissediyordu. Daha önce birkaç kez daha ölümü karşıladığı olmuştu. Biliyordu eğer kalbiniz yeterince temizse ölüm sessizce gelir ve ruhunuzu arındırır. Daha önce yaptığı gibi o beyaz parlaklığın üzerine gelmesini bekledi. Ruhuna derin acı veren tek olay Usagi'yi dostunu koruyamayacak olmasıydı. Tam o esnada bir kolun kendisine sarıldığını hissetti. Gözlerini açamıyordu. Vücudunu kıpırdatmak ise sonsuz acıların bir birleşiminden ibaretti. Yerçekimine karşı geldiğini hissetti ve derin bir huzur daha fazla dayanamadı ve kendisini bilincinin derinliklerine gönderdi.

-Tamam kızlar şimdi biraz açılalım da doktorumuz muayene etsin.
-Kızlar sakin olmalıyız. Bende Rei için üzülüyorum ama ah olamaz Rei-chan lütfen iyi ol.
-Pekala kızlar nabız alıyorum. Herhangi bir darp izi de yok. Sanki derin bir uykuda gibi.
-Buna inanamıyorum. O alçakların Rei'ye saldırdıklarına eminim. Bu kadar rahat içimize giriyorlar ve arkadaşımıza saldırıyorlar. Birbirimize sahip çıkamadan dünyayı prens ve prensesi nasıl koruyacağız?
-Haklısın Makoto-chan dikkatli olmalıydık. Düşman karşısında çok güçsüzüz. Keşke daha fazla gücümüz olsaydı.
-Gelecek konusunda derin çekinceleri olan sadece biz değilmişiz değil mi Haruka? Herkes bizim kadar endişeli. Bu sefer düşmanımız çok daha güçlü ve yeniden...
-Yeniden hayatımızı ölümün önüne sunmamız gerekiyor.

Kızlar kendi aralarında Rei'nin hastalığı konusunda üzüntülerini paylaşırken sadece Usagi onları uzaktan izliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kızlar kendi aralarında Rei'nin hastalığı konusunda üzüntülerini paylaşırken sadece Usagi onları uzaktan izliyordu. Gözyaşlarına daha fazla hakim olamayacağını hissetti. Sulugözlü Usagi bu sefer ortalığı velveleye vermeden gözyaşlarının sessizce akmasına izin veriyordu. Rei'nin elini ellerinin arasına aldı ve kızlara seslendi.

-Endişelenmeyin. O iyi olacak. Rei hiçbir zaman beni bırakıp gidemez. Gitmemesi gerekiyor biliyorsunuz. Onun bizi bırakacağını düşünmüyorsunuz öyle değil mi? Biz çok güçlüyüz ne olursa olsun birbirimize sahibiz. Her ne pahasına olursa olsun korumamız gereken dünya ve evren söz konusu. Endişe etmeyin düzelecek.
Usagi arkadaşını yanağından öptü ve diğer arkadaşlarına tüm içtenliğiyle sarıldı. Herkes Usagi'nin sözlerinin bilincindeydi. Zorluk ne olursa olsun onlar hep birlikte olacaktı.
-Şimdi kızlar isterseniz bırakalım da mızmız Rei biraz uyusun. Biraz sessizlik hepimize iyi gelecek. O uyanacak inanıyorum!

Geçmişin Hediyesi (3.Sezon) ⚔️ BittiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin