10.Bölüm-Zorlu Mücadele! Dönmemek İçin Direnen Geçmiş

79 5 2
                                    

-Hypnos, Tharnatos buna inanamayacaksınız.
-Neler oluyor Persephine yoksa onu buldun mu?
-Hayır henüz bulamadım ama söylesene Hypnos olaya bakış açımızı değiştirsek farklı bir sonuca varır mıyız?
-Nasıl yani? Ben anlamıyorum. Tharnatos neden bahsettiği hakkında bir bilgin var mı?
-Aslında bende pek bir şey anlamadım vakit daraldıkça içinden çıkılamaz bir hal alıyor doğrusu.
-Buraya bakın bunun ne olduğunu biliyor musunuz?
-O ne öyle küçük küçük karton parçalarına benziyor.
-Hypnos sen ve aceleciliğin... Bu resmi görüyor musun bu küçük parçalar birleştirildiğinde bu büyük resmi oluşturuyorlar. Yani bu minik parçaların her biri büyük resmi oluşturmak için büyük önem taşıyorlar.
-Yani sen bana dünyadaki insanların üşenmeden o koca resmi minicik parçalara bölüp sonra da yeniden birleştirmeye çalıştığını mı söylemeye çalışıyorsun?
-Bu aslında Hypnos bir oyun. Dünya'da bunu vakit geçirmek için kullanıyorlar. Haklısın biraz sinir bozucu ama harika bir fikir.
-Hynos sanırım Persephone buradan bir noktaya varmaya çalışıyor ve bu durum bizim için nasıl bir sonuç yaratacak merak ediyorum doğrusu.

-Ah Tharnatos, Hypnos çevrenize bakın her şey nasıl da uçsuz bucaksız değil mi? Her yer yemyeşil her yerde çeşit çeşit renk var kırmızı bile Tharnatos o ölümcül kırmızı bile bu dünya da insanların en kutsal saydığı hissin rengi. Aşkın rengi Tharnatos... Tüm bu karanlıklar güneş her doğduğunda kayboluyor ve Tharnatos biz bu sonsuz yaşamda sonsuzluğu tek kişinin kalbinde arıyoruz.
-Haklısınız efendim bu konu hususunda ısrar eden sizdiniz.
-Hypnos sorunda burada zaten yanlış yere bakıyoruz. Söylesene bana Tharnatos insanların kalplerinden toplayacağımız enerjileri bizim için bir çıkış noktası olamaz mı?
-Persephone onların ölümlerinden mi bahsediyorsun?
-Ah hayır sevgili kardeşim efendimiz onların kalplerinde taşıyor olabilecekleri enerjiyi alabileceğimizi söylüyor ve yeterli seviyeye geldiklerinde sonsuz bir ışık oluşturabilecekler.
-Haklısın Hypnos bunu yapabilir miyiz ha Tharnatos?
-Aslında şey...
-Tabiki Persephone bunun için ölüm kaçaklarına ihtiyacımız olacak biliyorsun kalplerindeki gücü biz tek başımıza alamayız.
-Ah! İyiliğe ulaşmak için kötülüğü kullanmak bunun ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum. Onlara bir şey olmaz değil mi?
-Sadece son derece yorgun düşecekler. Dinlenmeleri gerekecek belki de biraz uzun bir istirahat.
-Hypnos biliyorsun eğer başarısız olursak eğer kaderimize mahkum edilip oraya geri dönersek biliyorsun o insanları tekrar görmek... Ben bunun sorumluluğunu istemiyorum.
-Siz hiç merak etmeyin efendimiz. Bu bölgeyi bize bırakın. Siz insanların kalplerinde aramalar yaparken biz de bu küçük yapboz parçalarını bir araya getirmeye çalışacağız.
-Ah Hypnos beni desteklediğin için teşekkür ederim.Bu bölgede dikkat çekmek istemiyorum. Burası dikkatinden sakınmak istediğim insanlarla dolu; ama siz dostlarım bu görevi benim için yapmayı gerçekten istiyor musunuz?
-Bu bizim görevimiz ve en temel arzumuz efendimiz.
-Teşekkür ederim tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
Persephone sonunda bir noktadan başlayacaklarını umut ederek odadan ayrılır. Ormanın içerisinde iri ağaçların arasında okyanusa yakın ıssız bir yerde ufak bir kulübede yaşamaktadırlar. İnsanların dikkatlerini çekmeden yaşamlarını devam ettirmek temel hedefleridir aslında. Dikkat çektikleri her insan onlar için birer tehlikeden ibaret ve şayet görevlerini yerine getirmeden herhangi bir insan sırlarına erişirse sonsuz lanet onların izlerini bırakmayacaktır. Persephone ve arkadaşları lanete duydukları derin öfke ile ondan uzak durmak için ellerinden geleni yapmaktadır. Persephone'nin gidişinden sonra ikiz kardeşler kendi aralarında durum değerlendirmesi yaparlar.
-Tharnatos kardeşim Persephone oldukça akıllı bir kız. Biliyorsun bunu akıl ettiği için oldukça şanslı.
-Hypnos ondan sakladıklarımız için kendimi suçlu hissediyorum.
-Asla Tharnatos onu ne denli sevdiğini biliyorum inan aynı sevgiyi bende içimde taşıyorum ama düşün Tharnatos düşün kendisinin bulması gereken detayları ona biz verirsek bizim sonumuz ne olur?
-Sonumuz ne olursa olsun Hypnos onun bu hevesli halleri beni derin acılara sürüklüyor; ve herşeyden habersiz bir hal takınmak bu çok zor.
-Kardeşim onun bir şansı olabilir biliyorsun. Onun geçmişi, en azından geçmişini bilmesi gerek.
-Bunu bilmesini ona borçluyuz bunu ona herkes borçlu.
-Hypnos söylesene bana ölüm kaçakları bir insanın kalbindeki enerjiyi almaya çalışırlarsa ne olur?
-Onları yönetemezsek ki yönetilmesi imkansız canlılardır bir insanın tüm enerjisini alarak yeniden hayata dönmeye çalışırlar. Ölüm kaçakları olmalarının sebebi de budur. Cezaları henüz belli olmayan ruhlar onlar.
-Bunun ne denli tehlikeli olduğunu bildiğin halde neden bunu ona söylemedin?
-Hissettiği heyecanı sende gördün ona engel olmak istemedim. Onları hizmetimize çağırdığımızda yönetmek için elimden geleni yapacağım.
-Peki yönetemezsek?
-O zaman sevgili kardeşim kendi gezegenimizde bizi bekleyen çok iş olacak.

Geçmişin Hediyesi (3.Sezon) ⚔️ BittiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin