48

1.5K 83 8
                                    



-Гриър. - измърмори ядосан Матю.

-Би ли оставил гаджето ми намира?-попита Наш, макар да звучеше повече като заповед. Наш дойде до мен и хвана другата ми ръка. Поставяйки ръката си на кръста ми, показа на Матю, че съм негова.

-Гадже? - засмя се той. - Наистина ли пак се върна при него? Толкова ли те заболя, когато те отрязах за да се върнеш при него?!

-Няма смисъл да му разказваш, за това какво се е случвало преди, Матю. Напрви така, както каза преди две години. Забрави го, защото вече се беше случило! - казах и целунах Наш. Може би беше прекалено, но в момента имах нужда да му покажа, че вече не съм сама и съм го забравила.

-Нямаш проблем, Грейси! Отивам да прегърна синът си..

-Само посмей да го доближиш! - извиках, хващайки ръката му.

-Защо? Какво става, Грейси? Нима не си му разказвала за баща му?

-Няма причина, тъй като баща му е тук! - озъбих се, посочвайки преплетените ни пръсти с Наш.

-Няма да позволя, детето ми да казва "татко" на някакво си копеле.

-Твоето дете? Матю, идиот такъв, какво не разбираш!? Деня, в който ми каза, че това е минало и трябва да се забрави, ти изгуби правото да бъдеш баща на моето дете! Ти не си баща на моето дете!

-И мислиш, че този ще бъде по-добър баща от мен?! - попита ядосан.

-Всеки ще бъде по-добър от теб! Стой далеч от детето ми, Матю! Не се шегувам.

-Колко страшно, изплаших се.

-Мат... - тръгна заплашително Наш,преди да го спра.

-Не ме интересува дали те е страх или не. Сериозна съм. Спри да си играеш с живота на хората! Знам, че бях глупачка, докато осъзная какво правиш с моят, но няма да ти позволя да съсипеш живота на детенцето ми.

-Не искам да съсипвам нищо, а да си върна детето....

-Може би трябваше да опиташ преди години.! - каза Наш, след което бе повален на земята от разгневеният Матю. Извиках за помощ и се опитах да помогна на Наш.

-Пак се завърнахте, в шибания ми живот! Не ми трябвате изчезвайте си! Мамка му! Колко години ме караше да се чувствам, по онзи шибан, начин!? Няма да позволя да ме замениш пред очите ми. - крещеше ми, Матю докато налагаше Наш. Преди Матю да беше разбил лицето на Наш, Рафа успя да ги раздели. Изненада се на внезапната ми поява, но умът ми беше другаде. Какво ще стане ако Матю посмее да каже на Майк, че му е баща?

-Мамо... А, кой е този чичко? - попита тихо Майк, гледайки към Матю. Не знаех какво да му кажа, явно Наш е чул въпросът му и го взе при себе си,започвайки да го разсейва. Знам, че рано или късно ще разбере, но не искам да има нищо общо с Матю. Както бях казала преди години, ще направя всичко възможно за да не прилича на баща си...

STEPBROTHER Where stories live. Discover now