44

1.5K 86 20
                                    

"През всички  тези години се научих на много неща. Научих се, че никога не бих могла да заменя нещо важно,както и че хората не са такива за каквито се представят. Всеки може да те разочравова, просто ти не можеш да повярваш заради това колко близък го чувстваш.
Макар да минаха четири години още ме боли от това, че Матю ме заряза. Още ме боли това, че заради вас трябваше да оставя детенцето си. Мислехте, че да загубя последното хубаво нещо в живота си е за мое добро. Вярвах на думите "ще бъде по-щастливо със истинско семейство,, Но така и не разбрах какво значи
,, истинско семейство,,.
Мамо, благодаря ти за грижите и още веднъж съжалявам, за това колко те разочаровах. Обичам те.
Рафа, ти си добър човек и наистина много бързо свикнах с теб и мисълта, че ще заемеш мястото на мой баща в живота ми. Радвам се, че това си точно ти. Грижи се за мама.
И човекът, когото до скоро познавах. Съжалявам, че ти се доверих и "съсипах" живота ти. Преди години имаше едно момиче, което се влюби в момче, което дори не я забелязваше. Години на ред се държеше гадно с нея, но въпреки това, тя не успя да спре чувствата си. Обстоятелствата се стекоха така, че той се превърна в нейн доведен брат. Той започна да ѝ обръща внимание, карайки я да се влюби още по-сериозно в него. Накрая я заряза и се промени. Превърна се в един непознат, който само я наранява. Всичките надежди, които таеше се разбиха на парченца заради това момче. Изгуби всичко.
Матю... Не мисля, че имам какво повече да ти кажа. Ти ме съсипа. Но може би, някой ден ще ти благодаря за това,когато срещна "подходящият". Но до тогава искам да съм далеч от вас.
Ще си взема детенцето и ще заживеем заедно. Ще знам, че е добре до мен и ще правя каквото мога за него. Ще бъда негова майка и ще му дам любовта, която ти даде на мен. И може би ще прозвучи грубо, но... Ще се постарая да не бъде като баща си.
Моля, ви не ме търсете, защото вече ме няма. Не казвам, че никога няма да се върна. Ще го направя един ден, когато забравя за болката, която изживях. Когато бъда готова ще се върна, показвайки ви какво съм успяла да постигна. Надявам се да не ви разочаровам отново.
Бъдете щастливи без мен...

                                                   

                                                  - Грейс.

STEPBROTHER Where stories live. Discover now