11

2.1K 86 3
                                    


Събудих се от побутване и нещо мокро на бузата си. Отворих очите си и първото нещо, което видях беше лицето на идиота Матю.

-Какво правиш в стаята ми?! - извиках, завивайки се през глава. Той се засмя силно и се опита да издърпа одеалото ми. Резултата беше, заливащият се от смях Матю и аз и одеалото на пода.

-Добро утро, Грейси! Тежка нощ, а? - попита дразнещо весел за сутрин.

-По-скоро сутрин и отново. Какво правиш в стаята ми?

-Дойдох за да събудя гаджето си. - намигна ми той. Изправих се от пода и тръгнах към банята. - Чакай, Грейси! Трябва да обсъдим някои неща.

-Трябва да се приготвя за...

-Все още е рано, събудих те един час преди алармата ти. - каза, карайки ме да се опуля насреща му.

-Защо, по дяволите, идваш в стаята ми и ме събуждаш?! - извиках раздразнено.

-Успокой се, скъпа! Исках да ти съобщя за правилата... - прекъснах го.

-Какво? Правила?

-Да, правила, ако обичаш не ме прекъсвай! За нашата връзка...

-Това не е истинска връзка, Матю! - прекъснах го нарочно.

-За нашето каквото и да е, трябва да се държим малко по-различно и да излезем от комфортната си зона. Исках да ти кажа, че можем да предложим правила за да бъде по-малко не комфортно. Например аз ще те карам, където и да е, и няма да излизаш с други момчета, докато си с мен....

-Матю, спри да говориш глупости и излез за да се приготвя! Сутринта не е най-добрият вариант за разговори. - той излезе, като преди това не забрави да допълни, че ще ме закара.


Когато вече бяхме в гимназията Матю ме следваше неотлъчно. Наш ни гледаше злобно, а аз исках да спра всичката тази врява около себе си.

Матю беше обвил ръката си около кръста ми, собственически, докато минавахме покрай всички и най-вече Мадисън. Когато ме вида с него застана пред нас, пресичайки пътя ни.

-Много си бърз, Еспиноса! Но, не и качествен! Наистина ли си мислиш, че някой би повярвал, че скъса с мен заради тази.!? - разсмя се тя.

-Тази тук, скъпа ми Мадисън, е новото ми гадже! Така че, ако обичаш се разкарай и не ни пречи!-обясни ѝ Матю след което хвана ръката ми, преплитайки пръстите ни. Той ме защити. Не го бях очаквала. За пръв път някой ме защити.

-Какво не разбра, Мат? Никой не ти вярва! - след думите ѝ Матю направи нещо глупаво от негова страна. Целуна ме. Исках да го избутам, но не можех. Трябваше да ни повярват. Едва когато се отдели от устните ми успях да си поема въздух и да помръдна. Огледах се, наблюдавайки шокираните погледи на всичко около нас и един различен. Наранен. Наш видя всичко. Преди да се усетя Матю ме беше задърпал към стаята, в която имах час.

-Ще се видим после, Грейси! - каза и отново ме целуна за кратко. Защо му позволявам да прави това с мен? Защо не мога да го спра? Защо дори сега устните ми са изтръпнали все още от целувката му. Защо не се чувствам така и с Наш?...

 Защо не се чувствам така и с Наш?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
STEPBROTHER Where stories live. Discover now