2:"Yıldızlar... Onlardan olduğunu biliyorum sevgilim."

2.7K 215 35
                                    

Buradaki görevliler bana izin veriyorlar sevgilim. Her gece yanına gelebilmem için bana izin veriyorlar.
Her gece bahçeye çıkıp çimlere uzanıyorum. Tıpkı her canımız sıkkınken yaptığımız gibi... Ama bu sefer bedenimi saran kollar, tutunup güç aldığım o sıcacık kalp yok.

Yıldızlara bakıyorum, aralarından en parlak olanının sen olduğunu biliyorum. Bana gülümsediğin her an yıldızlardan daha parlak olduğunu düşünürdüm mesela.

Yıldızlar... Onlardan olduğunu biliyorum sevgilim.

Ben de bir yıldız olmak istiyorum, senin yanında ben de dünyaya parlamak istiyorum. Bir düşünsene, iki aşık yıldız... Kulağa mükemmel gelmiyor mu sence de?

Aslında bu uyumadan önce beraber kurduğumuz hayallere benziyor. Hatırlar mısın, çoğu gece ilk kim uyuyacak diye bekleyerek sabahlardık. Sonra aramızdan ilk uyanan kahvaltıyı hazırlar ve diğerini öpücüklerle uyandırırdı.

O günleri ne kadar özlediğimi sana anlatamam sevgilim, seni ne kadar özlediğimi anlatamam...

Ah hatırlıyor musun, bir gece çimlerin üstünde sana anlattığım hikaye ile kollarımın arasında uyuyakalmıştın. Bu hikaye benim için çok özeldi, sokakta yatıp yıldızlarla resim çizen küçük bir çocuğun hikayesiydi. Benim hikayemdi.

Şimdi her yıldızlara baktığımda senden başka hiçbir şekil göremiyorum sevgilim.

Bana sürekli uyuyabilmem için şarkılar mırıldanırdın sevgili olmadan önce. Hatta sevgili olduktan sonra da beraber söylerdik, kalbimin nasıl attığını hâlâ hatırlayabiliyorum...

Artık sadece mırıldandığın şarkılarda değil, duyduğum her şarkıda sen varsın sevgilim.

~Jeon Jungkook

Diphylleia Grayi |Kookmin| ✔️Where stories live. Discover now