#Onbekend1K

272 24 19
                                    

Mensen die mij al wat langer volgen, herkennen de tag uit dit hoofdstuk vast wel, maar weten ook dat ik het project toen had stopgezet. Het blijkt echter dat de tag best populair is, dus ik wilde het weer onder de aandacht brengen!

*

Eerst wat meer uitleg voor de mensen die het niet kennen: ik heb #Onbekend1K bedacht voor de schrijvers die minder dan 1K reads hebben; zij kunnen die tag aan het boek toevoegen en zo beter gevonden worden.

Wat het oorspronkelijke idee was, was dat de onbekende schrijvers elkaar op deze manier makkelijker kunnen vinden en elkaar kunnen steunen. Zoals ik eerder in dit boek heb geschreven, is het supporten van anderen een goede manier om zelf ontdekt te worden, maar om de anderen te vinden was altijd nog moeilijk. Daar moet deze tag dus verandering in brengen!

*

Het idee blijft gewoon hetzelfde: heb je minder dan 1K reads, kan je deze tag toevoegen. Vergeet ook niet zelf eens de andere boeken met deze tag te bekijken! Dat zal ik zelf ook doen, op zoek naar een paar mooie pareltjes ;)

Nog een paar belangrijke dingen:

- Dit werkt alleen voor Nederlandstalige boeken. Als je een boek in een andere taal deze tag geeft, zal het niet verschijnen in dezelfde hot lists.

- Wees alsjeblieft zo aardig om, als je meer dan 1K reads hebt, de tag te verwijderen/niet toe te voegen. Dat is zodat iedereen een eerlijke kans krijgt en de hot lists niet volraken met schrijvers die al duizend lezers hebben - dit is het moment voor de onbekendere schrijvers om te shinen!

- Er zit geen limiet aan het aantal boeken dat je mag taggen met #Onbekend1K ! Voel je vrij om ieder boek van jouzelf toe te voegen.

- Het kan even duren voordat jouw boek verschijnt in de hot list - dat is normaal. Maak je dus ook geen zorgen als jouw boek nog niet te vinden is met de tag na één of twee dagen!

De Grote Gids Voor Schrijvers ✔Where stories live. Discover now