> Capitolul 5 <

158 14 5
                                    

Jungkook era ultimul ramas in biroul sau, era aproape 10 p.m, iar ultima data cand s-a uitat la ceas era dar ora 5 p.m. A decis ca e timpul sa mearga acasa, asa ca si-a strans lucrurile, apoi a pornit spre iesire dupa ce si-a incuiat biroul.

In drum spre iesire, Jungkook a observat ca in departamentul de meeting era inca o lumina aprinsa, probabil ca Jimin a uitat din nou sa stinga luminile cand a plecat. Jungkook se indrepta spre departamentul de meeting pentru a stinge luminile, cand a observat ca inca era cineva in birouri. 

Jungkook s-a apropiat mai mult si a observat ca Taehyung inca muncea. S-a apropiat incet de Taehyung, si a batut usor in usa, pentru a nu il speria.

- Taehyung ? Ce faci inca aici, e tarziu.

Taehyung isi ridica, capul din teancul de hartii si privii spre usa, vazandu-l pe Jungkook sprijinindu-se de tocul usii, asteptand un raspuns.

- Um,  cred ca am pierdut sirul timpului lucrand la agenda de maine, imi cer scuze domnule.

- Nu e nevoie sa iti ceri scuze, e vorba despre sanatatea ta, ai nevoie de odihna, si probabil ca nu ai mai mancat nimic de la pauza de masa. Corect ?

Taehyung doar a incuviintat, continuand sa isi stranga lucrurile.

Jungkook a vazut oportunitatea de a afla mai multe despre Taehyung, si nu avea de gand sa o lase sa scape. Nu era sigur de ce era atat de pornit pe acest baiat, abia daca il cunostea si multi altii erau in aceeasi situatie precum el, insa ceva era diferit, iar acel ceva il intriga foarte mult pe Jungkook.

- Stiu un restaurant care este non-stop, ai vrea sa iei masa cu mine ? Apoi te pot duce acasa.

Jungkook era constient ca Taehyung nu avea o casa, insa baiatul nu stia, asa ca Jungkook a decis sa forteze putin nota sperand sa il faca pe Taehyung sa ii spuna mai multe despre el.

Taehyung parea surprins de propunerea lui Jungkook, insa ii si suna bine in acelasi timp. Nici nu isi putea aduce aminte ultima data cand a avut parte de o masa copioasa, daramite una la un restaurant ? Mesele lui erau alcatuite din resturi si cateodata chiar din nimic. Erau zile in care nu avea ce sa manance si spera ca nu va murii de foame.

Cu toate astea in minte, ideea unei cine alaturi de seful sau nu ii parea o idee buna, abia ce se angajase in aceasta firma si nu isi dorea atentie asupra lui, mai ales ca el nu era decat un baiat amarat.

- Ah, suna minunat, insa va trebuii sa va refuz, multumesc.

- Te rog, insist. Mi-ar prinde bine putina companie, in plus, e o noapte foarte friguroasa, ne-ar prinde bine amandurora ceva cald.

Jungkook ii zambi, sperand sa ii accepte oferta. Nu avea sa il lase pe Taehyung sa doarma din nou pe strazi, mai ales cand afara erau aproape -30 de grade.

Taehyung stia ca nu avea cale de scapare, dar nici nu isi dorea ca seful sau sa afle despre situatia sa, iar pe langa acest fapt, nu avea nici bani cu care sa plateasca mancarea.

- Stiai ca ganditul in exces iti face rau ? Haide sa mergem, fac eu cinste!

Jungkook il prinde de mana pe Taehyung si il trage dupa el spre iesirea din firma, amandoi isi iau la revedere de la paznicii din fata si urmeaza lampile ce lumineaza aleea spre parcarea firmei.

Amandoi se urca in masina, o liniste apasatoare lasandu-se intre cei doi, pana cand Jungkook decise sa inceapa o conversatie.

- Si, cum de te-ai decis sa te angajezi la noi ?

- Aveam nevoie de un job, iar hainele sunt un subiect care ma intereseaza.

- Mhm.

Taehyung aproape ca isi dadea palmi, cum sa spuna ca hainele il intereseaza, cand el se prezinta la munca in acelasi outfit mereu ? Uneori nu gandea, iar acesta era unul dintre acele momente.

When winter comes [Ongoing] [BoyxBoy] [Taekook]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن